Saç Rengi ve Saç Boyama erken yaşta saçı beyazlayanlar ne yaptınız,lütfen yardım:(

Ne güzel formülmüş sarımsak çayı da çok ilgimi çekiyor ama tansiyonumu çok düşürdüğünden deneyemiyorum

ya arkadaşlar erken yaşta saçlarıma beyazlar girdi ve çok da çoğaldı((((((tekrar eski renginde çıkması için ne yapmam gerek((((bu sorunu yaşayıp sonra kurtulan var mı????(((

Erken yaşta beyazladi erken yaşta boyamaya başladım:)) 34 yaşındayım sacimin yarısı beyaz. Allah başka dert vermesin diyorum yapacak bişey yok. Allah'tan kapaliyimda çok sorun olmuyor.

Benim de eşimin saçları beyazlamaya başladı. İşin kötüsü beyazladıkça cool oluyor adam yaa...

Şunun bir çaresi varsa yapıcam hemen.

aynen böyle benim kisede

20 yasımda beyazlamaya basladı
23 yasındayım simsiyah saclarım oldu bembeyaz bende üzülüyorum

benimkiler 15 yaşımdan beri beyazlıyor 17 yaşımdan beri boyatıyorum yaşımda 24 boya benden sorulur artık

toplasan 4 kez boyamısımdır ..
boya mı diye sorarlardı ! alın size beyaz boya ! :2:
boyadıkça siyah kalmicak diye boyamıyorum da ..

toplasan 4 kez boyamısımdır ..
boya mı diye sorarlardı ! alın size beyaz boya ! :2:
boyadıkça siyah kalmicak diye boyamıyorum da ..

beyaz boya demişken ben bir ara gri beyaz gibi bi renk varya ona boyatmak istiyordum ama esmerim gitmez diye boyatmadım

benimkiler 15 yaşımdan beri beyazlıyor 17 yaşımdan beri boyatıyorum yaşımda 24 boya benden sorulur artık

15 yaşmı Allahımmmmm İnanmıyorummm
benım saçlarımda da çok beyaz var fakat benım saçlarım
30 yaşımda boşandıktan sonra bir günde beyazladı sanki
şimdide tek çare boyuyorum ama benden 10 yaş kucuk
arkadaşlarımda sanki benden daha fazla beyaz var gibi sanırım
ırsi birazda.ancak saçlarımı 3 aydan evvel boyamıyorum 2-3 haftada boyamak çok zararlı olsa gerek

Son düzenleme:

evet canım çok zararlı malesef bendede ırsi hem anne tarafımdan hemde baba tarafımdan..

canım sen yinede çok boyamamaya çalış.
stick kapatıcılar var ruj gibi onlarla arada idare et ay geçmeden boyama canım

o 1 aylık süre hatta 3 haftalık sürede yanlardan tepeden 3 er santim uzunlukta beyazlarım var her gören bişey diyor ee iş hayatındada beyaz beyaz olmuyo en geç 3 haftada 1 boyamak zorunda kalıyorum

ya arkadaşlar erken yaşta saçlarıma beyazlar girdi ve çok da çoğaldı((((((tekrar eski renginde çıkması için ne yapmam gerek((((bu sorunu yaşayıp sonra kurtulan var mı????(((

bu genetik olduğu için oluyor canımm çözümü yok tabikiii warsada ben bulamadım henüz

benm hep saçlarımda hem de kaşlarımda beyaz war düşün yanii halimi...

henüz boyatmadım ama daha çoğalırsa boyatcam =)

sende boyat gtsin takma kafana boşwerrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…