- 12 Temmuz 2006
- 3.566
- 2.184
- 698
ya arkadaşlar erken yaşta saçlarıma beyazlar girdi ve çok da çoğaldı((((((tekrar eski renginde çıkması için ne yapmam gerek ((((bu sorunu yaşayıp sonra kurtulan var mı???? (((
ayyyy canım umut oldun banapeki annenin beyazları çok muydu ne kadardı da 2-3 tel tek kalmış dyosun????????????????
boyattım malesef..
ve benim saçlarım ayda yaklaşık 3 santim uzuyor.
boyuyorum 1 hafta geçmeden istisnasız 3. gün ufak ufak beyazlarım görünüyor..
beyaz olmasın istiyorsam haftada 1 sacımı boyatmam lazım ama ben 2-3 haftada bir boyatıyorum artık çok tecrübeliyim kimseye ihtiyacım yok 10 dakkada boya bitmiş oluyor.
20 yasımda beyazlamaya basladı
23 yasındayım simsiyah saclarım oldu bembeyaz bende üzülüyorum
benimkiler 15 yaşımdan beri beyazlıyor 17 yaşımdan beri boyatıyorum yaşımda 24 boya benden sorulur artık
toplasan 4 kez boyamısımdır ..
boya mı diye sorarlardı ! alın size beyaz boya ! :2:
boyadıkça siyah kalmicak diye boyamıyorum da ..
beyaz boya demişken ben bir ara gri beyaz gibi bi renk varya ona boyatmak istiyordum ama esmerim gitmez diye boyatmadım
dalga geçme canım
dalga değil ki canım ..
güzele ne yakışmazz ..
benimkiler 15 yaşımdan beri beyazlıyor 17 yaşımdan beri boyatıyorum yaşımda 24 boya benden sorulur artık
15 yaşmı Allahımmmmmİnanmıyorummm
benım saçlarımda da çok beyaz var fakat benım saşçarım
30 yaşımda boşandıktan sonra bir günde beyazladı sanki
şimdide tek çare boyuyorum ama benden 10 yaş kucuk
arkadaşlarımda sanki benden daha fazla beyaz var gibi sanırım
ırsi birazda.ancak saçlarımı 3 aydan evvel boyamıyorum 2-3 haftada boyamak çok zararlı olsa gerek
evet canım çok zararlı malesef bendede ırsi hem anne tarafımdan hemde baba tarafımdan..
canım sen yinede çok boyamamaya çalış.
stick kapatıcılar var ruj gibi onlarla arada idare et ay geçmeden boyama canım
ya arkadaşlar erken yaşta saçlarıma beyazlar girdi ve çok da çoğaldı((((((tekrar eski renginde çıkması için ne yapmam gerek ((((bu sorunu yaşayıp sonra kurtulan var mı???? (((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?