Bilmiyorum bende orda burda okuyorum öyle okudumNeden tüp bebekten sonra doğal yol ile bebek olmuyor?
Bende o kadar korktum ki tüp bebek bile karardı bian gözümdeEvet tüp bebek tedavisi gördükten sonra neden doğal yoldan gebelik oluşmuyor? Nasipte varsa tüp bebek tedavisi olduktan sonra 2. bebeğine doğal yoldan hamile kalabilen çok kişi var.
canım ben tüp bebek düşüğü yaptıktan sonra doğal yolla hamıle kaldım olmaz dıye bıse yok Allah ıstesın yeter umudunuzu kaybetmeyın benım ıcın evlat sahıbı olmak kus gıbı uçabılmek kadar ımkansız görünen bişeydı ama Allah olsun dedı ve bende cok mucadele ettım bıkmadım her yolu denedım sonunda oldu şükürler olsun 7 haftalıgız ıns kucagıma almak nasip olur Rabbım kımseyı evlat hasretıyle sınamasın..Neden tüp bebekten sonra doğal yol ile bebek olmuyor?
Ne güzel canım çok sevindim maşallah darısı bizlere inşallahcanım ben tüp bebek düşüğü yaptıktan sonra doğal yolla hamıle kaldım olmaz dıye bıse yok Allah ıstesın yeter umudunuzu kaybetmeyın benım ıcın evlat sahıbı olmak kus gıbı uçabılmek kadar ımkansız görünen bişeydı ama Allah olsun dedı ve bende cok mucadele ettım bıkmadım her yolu denedım sonunda oldu şükürler olsun 7 haftalıgız ıns kucagıma almak nasip olur Rabbım kımseyı evlat hasretıyle sınamasın..
Konularınıza baktım tüp tıkanıklığı sanırım ne güzel Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin canım inşallah :) Rabbim ol dedikten sonra herşey oluyor herşeyin bir vakti zamanı var inşallah bizlere de nasip olur o günler tez zamandacanım ben tüp bebek düşüğü yaptıktan sonra doğal yolla hamıle kaldım olmaz dıye bıse yok Allah ıstesın yeter umudunuzu kaybetmeyın benım ıcın evlat sahıbı olmak kus gıbı uçabılmek kadar ımkansız görünen bişeydı ama Allah olsun dedı ve bende cok mucadele ettım bıkmadım her yolu denedım sonunda oldu şükürler olsun 7 haftalıgız ıns kucagıma almak nasip olur Rabbım kımseyı evlat hasretıyle sınamasın..
COK tşk ederım kuzum Allahım en yakın sürede sizin gibi bekleyen arkadaşlarımın haberını almayı nasıp etsın... benım olay cok karısık canım.. 2 sene doğal denedık olmadı sonra tüp fılmı istedıler kapalı komple amalıyatla bıle acılmaz uğraşma tüp bebek yaptır direk dedıler tabı ben ıkı göz ıkı çeşme tüp bebek doktoru araştırdım daha sonra denedık hersey mükemmeldı 2 tane embryo koydular ama kımyasal gebelık oldu sonra korona gırdı bız ara verdık 1 yıl kadar bu senede tüp açma yöntemlerını araştırdım ilk bır hafta süt maydonoz vıkıs buharına durdum ardından hemen brokolü suyu ıctım sabah öğlen ac karnına.. sonra burda bı kac arkadaş illa cevat hocaya gıt ıstanbula dedıler tüpleri acıyor dedıler 5 dklık işlemle ben arastırdım yıne iyice eşim dedı gel gıdelım gezmeye dıye düşün dedı bız ucak bıletını aldık uctuk gıttım yattım masaya 1 dk gecmedı bütün ılac karnımda gezıyor hıssedıyorum doktor çektı aleti dedim hah tamam buda imkansız gördü olmadı demi dedım cevat beye yooo senın tüplerin tıkalı değilkı açık dedi bana tabı ben şokkkk baygınlık geçirecektım mutululktan hemen döndük aynı gun adet oldum klomen tedavısne basladım ardından çatlatma iğnesı oldum adet gecınce kan verdım negatif cıktı ama ben nedense hıssedıyordum hamıleydım kanda bıle negatif cıktı eşime dedımkı ben hıssedıyorum kım ne derse desın güldü oda üzülme tüp bebeğe gecerız olmazsa dedı 2 gun sonra eşimden gizli gittim kan testı yaptırdım kı pozitif dünyalar bızım oldu zaten... uzun oldu okuyanlar hakkını helal etsınNe güzel canım çok sevindim maşallah darısı bizlere inşallahSizin tüp bebek tedavisine geçme sebebiniz neydi canım özel olmazsa?
Canım benim çok çok sevindimm senin adına gerçekten ne kadar güzel sonu mutlu biten bir hikaye okudukça içim umutla dolduCOK tşk ederım kuzum Allahım en yakın sürede sizin gibi bekleyen arkadaşlarımın haberını almayı nasıp etsın... benım olay cok karısık canım.. 2 sene doğal denedık olmadı sonra tüp fılmı istedıler kapalı komple amalıyatla bıle acılmaz uğraşma tüp bebek yaptır direk dedıler tabı ben ıkı göz ıkı çeşme tüp bebek doktoru araştırdım daha sonra denedık hersey mükemmeldı 2 tane embryo koydular ama kımyasal gebelık oldu sonra korona gırdı bız ara verdık 1 yıl kadar bu senede tüp açma yöntemlerını araştırdım ilk bır hafta süt maydonoz vıkıs buharına durdum ardından hemen brokolü suyu ıctım sabah öğlen ac karnına.. sonra burda bı kac arkadaş illa cevat hocaya gıt ıstanbula dedıler tüpleri acıyor dedıler 5 dklık işlemle ben arastırdım yıne iyice eşim dedı gel gıdelım gezmeye dıye düşün dedı bız ucak bıletını aldık uctuk gıttım yattım masaya 1 dk gecmedı bütün ılac karnımda gezıyor hıssedıyorum doktor çektı aleti dedim hah tamam buda imkansız gördü olmadı demi dedım cevat beye yooo senın tüplerin tıkalı değilkı açık dedi bana tabı ben şokkkk baygınlık geçirecektım mutululktan hemen döndük aynı gun adet oldum klomen tedavısne basladım ardından çatlatma iğnesı oldum adet gecınce kan verdım negatif cıktı ama ben nedense hıssedıyordum hamıleydım kanda bıle negatif cıktı eşime dedımkı ben hıssedıyorum kım ne derse desın güldü oda üzülme tüp bebeğe gecerız olmazsa dedı 2 gun sonra eşimden gizli gittim kan testı yaptırdım kı pozitif dünyalar bızım oldu zaten... uzun oldu okuyanlar hakkını helal etsın
NOT: ben düzensız adet olan ve yumurtası asla kendılıgınden catlamayan bır pko yum bu arada
Allah sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.canım ben tüp bebek düşüğü yaptıktan sonra doğal yolla hamıle kaldım olmaz dıye bıse yok Allah ıstesın yeter umudunuzu kaybetmeyın benım ıcın evlat sahıbı olmak kus gıbı uçabılmek kadar ımkansız görünen bişeydı ama Allah olsun dedı ve bende cok mucadele ettım bıkmadım her yolu denedım sonunda oldu şükürler olsun 7 haftalıgız ıns kucagıma almak nasip olur Rabbım kımseyı evlat hasretıyle sınamasın..
Canım bnmde kapaşı ameliyatlada acılmadı tüp bebek diyolar senin neden kapalıydı ve tüp bebek neden tutmadıMerhaba cevat hocayı tavsiye ederim benım ıkı tupum orda acıldı daha onceden ameliyatla bıle acılmamıstı hatta tup bebek bıle yapmıstım
Canım benim de ameliyat da acılmadı hemen tup bebek yaptım tuttu ama kalbi durdu pıhtılaşma varmıs kürtaj oldum daha sonra arastırma yaptım şişli echomarda Cevat bayrak hoca yı buldum kapalı tüpler i acoyormus birde ona gidelim dedim gittim iki tüpüm birden acıldı ve dogal yollarla gebe kaldım Rabbim in izni ile doğuma az kaldı ınsallahCanım bnmde kapaşı ameliyatlada acılmadı tüp bebek diyolar senin neden kapalıydı ve tüp bebek neden tutmadı
Ama canm benim ağır enfeksiyondan açılmayacak derecede kapanmış senin nedendi acaba?? Tıkalı olmasıCanım benim de ameliyat da acılmadı hemen tup bebek yaptım tuttu ama kalbi durdu pıhtılaşma varmıs kürtaj oldum daha sonra arastırma yaptım şişli echomarda Cevat bayrak hoca yı buldum kapalı tüpler i acoyormus birde ona gidelim dedim gittim iki tüpüm birden acıldı ve dogal yollarla gebe kaldım Rabbim in izni ile doğuma az kaldı ınsallah
Benım kinin nedeni bılınmıyor çıkolata kistim vardı ondanda olabılır dogustanda olabılır dedi yani bılınmıyorAma canm benim ağır enfeksiyondan açılmayacak derecede kapanmış senin nedendi acaba?? Tıkalı olması
Canm benm olmuyo tüp bebek istiyoruz ama o da olmuyo yumurtam büyümüyo hiçBenım kinin nedeni bılınmıyor çıkolata kistim vardı ondanda olabılır dogustanda olabılır dedi yani bılınmıyor
F fatmaerz arkadaş şehir dısından geldi cevat hocaya suan hamıle onunda kapalı idi tupleri
Aynı sekilde cevat hocadaduaci ve umudum58 arkadaş da tupleri acıldı istersen onların profiline bir bak
Canım takviye olarak bal polen propolis arı sutu karısımı var onu denemenin tavsiye ederim ayrıca folik asit kullandı mı d vitamini degerıne baktırdınmı benım rezervlerım az ıken bu ucu kullandım normal de 3yumurta zor olurken 6-7yumurtaya cıkmıstıCanm benm olmuyo tüp bebek istiyoruz ama o da olmuyo yumurtam büyümüyo hiç
Tüp bebekte degilmi canm ayy inşallah bnmde büyürCanım takviye olarak bal polen propolis arı sutu karısımı var onu denemenin tavsiye ederim ayrıca folik asit kullandı mı d vitamini degerıne baktırdınmı benım rezervlerım az ıken bu ucu kullandım normal de 3yumurta zor olurken 6-7yumurtaya cıkmıstı
Doğal oldu bu gebeliğim canım yumurta rezervim bir bucuk yıl once 0.75di daha onceden bir tup bebek kaybım varTüp bebekte degilmi canm ayy inşallah bnmde büyür
Çok sevindim maşalah pes etmeden savaşmak dua etmek Rabbim nasip ediyor işte isteyen herkese nasip olsn inşCOK tşk ederım kuzum Allahım en yakın sürede sizin gibi bekleyen arkadaşlarımın haberını almayı nasıp etsın... benım olay cok karısık canım.. 2 sene doğal denedık olmadı sonra tüp fılmı istedıler kapalı komple amalıyatla bıle acılmaz uğraşma tüp bebek yaptır direk dedıler tabı ben ıkı göz ıkı çeşme tüp bebek doktoru araştırdım daha sonra denedık hersey mükemmeldı 2 tane embryo koydular ama kımyasal gebelık oldu sonra korona gırdı bız ara verdık 1 yıl kadar bu senede tüp açma yöntemlerını araştırdım ilk bır hafta süt maydonoz vıkıs buharına durdum ardından hemen brokolü suyu ıctım sabah öğlen ac karnına.. sonra burda bı kac arkadaş illa cevat hocaya gıt ıstanbula dedıler tüpleri acıyor dedıler 5 dklık işlemle ben arastırdım yıne iyice eşim dedı gel gıdelım gezmeye dıye düşün dedı bız ucak bıletını aldık uctuk gıttım yattım masaya 1 dk gecmedı bütün ılac karnımda gezıyor hıssedıyorum doktor çektı aleti dedim hah tamam buda imkansız gördü olmadı demi dedım cevat beye yooo senın tüplerin tıkalı değilkı açık dedi bana tabı ben şokkkk baygınlık geçirecektım mutululktan hemen döndük aynı gun adet oldum klomen tedavısne basladım ardından çatlatma iğnesı oldum adet gecınce kan verdım negatif cıktı ama ben nedense hıssedıyordum hamıleydım kanda bıle negatif cıktı eşime dedımkı ben hıssedıyorum kım ne derse desın güldü oda üzülme tüp bebeğe gecerız olmazsa dedı 2 gun sonra eşimden gizli gittim kan testı yaptırdım kı pozitif dünyalar bızım oldu zaten... uzun oldu okuyanlar hakkını helal etsın
NOT: ben düzensız adet olan ve yumurtası asla kendılıgınden catlamayan bır pko yum bu arada
Merhabalar benim de bir tüpüm ameliyatlı oradan hamile kalma şansım çok az, diğer tüpüm Fr kapalı çıkıyor. Daha önce iki düşüğüm var, zaten ikincisi İkiz gebelik ve biri dış gebelik olduğu İçin tüplerimden biri zarar gördü. Sonuç olarak tüp bebekten önceki son çıkışım Cevat hoca sanırım. Belki sağ tüpümü açarsa doğal gebelik elde edebilirim. Ben size süreci sormak istedim, normal rahim filminden farklı mı? Çok ağrılı oluyor mu? Sonrasında hemen işe başlayabilir miyim acaba?Canım benim de ameliyat da acılmadı hemen tup bebek yaptım tuttu ama kalbi durdu pıhtılaşma varmıs kürtaj oldum daha sonra arastırma yaptım şişli echomarda Cevat bayrak hoca yı buldum kapalı tüpler i acoyormus birde ona gidelim dedim gittim iki tüpüm birden acıldı ve dogal yollarla gebe kaldım Rabbim in izni ile doğuma az kaldı ınsallah
Merhaba normal rahim filminden farkı şöyle ki alet c kol diye gecıyor son teknoloji agrı acı hissi minumuma indiriyor ben aletı takarken hissetmedim ilk normal çekildim cevat hoca kapalı tupler dedıMerhabalar benim de bir tüpüm ameliyatlı oradan hamile kalma şansım çok az, diğer tüpüm Fr kapalı çıkıyor. Daha önce iki düşüğüm var, zaten ikincisi İkiz gebelik ve biri dış gebelik olduğu İçin tüplerimden biri zarar gördü. Sonuç olarak tüp bebekten önceki son çıkışım Cevat hoca sanırım. Belki sağ tüpümü açarsa doğal gebelik elde edebilirim. Ben size süreci sormak istedim, normal rahim filminden farklı mı? Çok ağrılı oluyor mu? Sonrasında hemen işe başlayabilir miyim acaba?
Ne güzel açılmış tüpleriniz. Şuan da gördüğüm kadarıyla doğum yapmak üzeresiniz Rabbim kolaylaştırsın inşallah. İşlem sonrası hemen mi gebe kaldınız acaba?Merhaba normal rahim filminden farkı şöyle ki alet c kol diye gecıyor son teknoloji agrı acı hissi minumuma indiriyor ben aletı takarken hissetmedim ilk normal çekildim cevat hoca kapalı tupler dedı
Fark olan kısım bundan sonra yapılacak işlem yani tuplerı acma işlemi yani selektıfsalpingografi işlemi tabi herkeste acılıyor dıye bir garantılerı yok ama deniyırlar
Bu işlemde farklı olan özel bir kateter ile tup agzına giriliyor kamera eşliğinde ve sıvı bizzat ordan verılıyor o basınçla açmaya çalışıyorlar
Benım ıkı tupu de bu şekılde acıldı
Daha önceden amelyat olmustum açılamamıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?