Erken yaşta tüp tıkanıklığı olur mu ve çözümü olur mu

Ne güzel açılmış tüpleriniz. Şuan da gördüğüm kadarıyla doğum yapmak üzeresiniz Rabbim kolaylaştırsın inşallah. İşlem sonrası hemen mi gebe kaldınız acaba?
Allah razı olsun Rabbım nasıp ederse inşallah az kaldı doğuma2019mayısda açıldı 2020 agustos da gebe kaldım yalnız bende pıhtılaşma varmıs coraspirin kullanmam gerek lı ımıs bılmıyordum normalde Dr hep gebe kalınca verecegız demişti meger gebe kalmadan kullanmalymısım
Gebe kalmadan basladıgım ıkıncı ay gebelık haberı aldım
Darısı başına inşallah

Amin canım inşallah teşekkür ederim cevapladığı İçin

Çok sevindim adına...

Merhaba birsey sorucam cevat hocanın soyadi nedir

Neden bu kadar karamsar dusunuyorsunuz? Dusuk yoksa, pelvik enfeksiyon geçirmedjysen, ameliyat olmadiysan neden ilk tedavi olumsuz olunca hemen tup tikanikligi akla geliyor? Lutfen kendinizi olumsuzluga koklemeyin bu kadar ben 20 ay sonra hamile kalmisdim hem de her iki tupden ikizlere. O zaman 20 ay boyunca tupum muhakkak tikali derdim. Zaman gerek bizler ol deyince olmuyor Allah ol deyince oluyor. Tedavinizi devam ettirin. Umutsuz olmayin. Ama tabi rahim filmi cektirmek icin illaki aylarla olumsuz sonuc almaya gerek yok. Hemen de yaptira bilirsiniz. Sadece olumsuz dusunmeyin derim

Çok güzel demişsiniz ah ah yaşama şeklimiz o kadar bizi bu fikirlere sürüklüyor kimse kimseyi bilemiyo işte evlenmeden böyle düşünülmedi saçma bulurum bu ne stres derdim ama Rabbim kimseyi pişman etmesn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…