Erken yaşta tüp tıkanıklığı olur mu ve çözümü olur mu

Bahar 30

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2020
65
19
38
26 yaşındaym hiç bir sorunum yok klomen kulandm en son 6 günüm var ama belirtim hiç yok umutsuzum eğer bu seferde olmazsa tüp tıkanıklığından şüpeliyim bu yaşlarda tüp tıkanıklığı olan var mı

Maalesef tup tıkanıklığının yası olmaz canım 23yasında evlendim tuplerım kapalı ıdı ama cok sukur acıldı rahîm filmi cektırırsen eger şişli echomarda Cevat bayrak hocaya cektır kapalı da olsa acıyor
İnşallah tutarda gerek kalmaz

Erken yaşta açılma ihtimali oluyo galiba peki sonra gebe kalana mı

Erken yaşta açılma ihtimali oluyo galiba peki sonra gebe kalana mı
Yaşla alakası yok canım açılma ın onemlı olan tuplerım de iltihap olmaması bazen tupler iltihap dan şişiyor buna çözüm yok maalesef benım sadece kapalı idi açıldı açıldıktan bir yıl sonra dogal yollardan gebe kaldım

Merhaba canım. Bende tıkanıklık var 25 yaşındayım. Doktor tüp bebek dedi. Ameliyatla açmak istese bile %100 açılır diyemem dedi. Tüp bebek düşünüyoruz bu yüzden

Merhaba canım. Bende tıkanıklık var 25 yaşındayım. Doktor tüp bebek dedi. Ameliyatla açmak istese bile %100 açılır diyemem dedi. Tüp bebek düşünüyoruz bu yüzden
Merhaba cevat hocayı tavsiye ederim benım ıkı tupum orda acıldı daha onceden ameliyatla bıle acılmamıstı hatta tup bebek bıle yapmıstım

Nerede pekş bu hoca? Ben Antalya da oturuyorum
İstanbul Şişli echomarda Cevat bayrak internetten arastırırsan ne kadar iyi bir uzman oldugunu anlarsın hatta bir arkadas gunubirlik geldi ıkı tupu de acıldı suan hamile onun hikayesinde bakarsın F fatmaerz arkadaş
duaci arkadaş da bana vesile oldu onunda tüpleri acıldı

Aaaaa bakayım hemen. Çok teşekkür ederim

Arkadaşlar bu tüpler neden tıkanıyor peki? Benim de gecmek bilmeyen enfeksiyonum var akıntım yani. İlerler tüpleri tıkar diye korkuyorum.Şu an cocugum yok düşünmüyoruz. Ama yaza doğru düşüneceğiz. tüp tıkanıklığı nasıl anlaşılıyor belirtileri var mı? Sizinde akıntınız var mı?

Maalesef nedeni bilinmiyor ve rahim filmi çekilmeden anlaşılmıyor

Malesef tüplerim alındıktan sonra buraya üye olmak aklıma geldi her zaman okuyordum fakat denk gelmedim ozamanlsr demekki. İki tupumde alindi malesef yarın tüp bebek için doktorumla görüşmeye gidecem hayırlısı olsun inşallah. Allah bebeklerinizi sağ salim kucağınıza alıp büyütmeyi nasip etsin

Hakkında hayırlısı olsun canım Allah razı olsun inşallah senin bebişin de hiç bekletmeden gelir ilk transfer de
Maalesef ben varım örnek olarak canım 24 yaşındayım tek tüpüm tıkalı doktor açılmaz dedi
Canım eger iltihap yoksa sadece kapalı ıse doktora bakma sen benım ıkı tupum ede asla acılmaz denildi ameliyat bile oldum ama elhamdülillah cevat bayrak hocada ikisi birden acıldı kesınlıkle denemeni tavsıye ederım

Canım prof ta ameliyat oldum bilmiyorum ama yumurtalığa çok yakındı açamadım açılcak biyerden kapalı değil dedi tarif ederek anlattı kol üzerinden kolunu düşün omuzdan tıkanmış bir kaç defa enfeksiyon olmuş enfeksiyondan tıkanmış açılmaz dedi. Bu şekildede çocuk biraz zor gibi geliyor bana 3 ay sürem kaldı zaten çocuk olmazsa tedavilere başlanıcak elbet varsa çözümü yapılır diye umuyorum

Ay çok zor inş bebeğiniz olur ama tüp bebek yapınca tüpler yavaşlamıyor ya alınıyor diye biliyorum bide tüp bebekten sonra doğal yoldan bebek olmaz galiba

Canım istersen cevat hocaya e posta at rahîm filminde at eger acma ihtimali varsa zaten soyuluyor acma ihtimali olmazsa da söylüyor burda bır kac arkadas aradı bu sekılde şekline gore acılmaz denilenler oldu hıc degılse kafandan kalmaz yıne sen bılırsın
Benım tupler komple kapalı idi hıc gozukmuyordu resim attım acılabılır denildi selektıfsalpingografi yontemi ile acıldı

Ay çok zor inş bebeğiniz olur ama tüp bebek yapınca tüpler yavaşlamıyor ya alınıyor diye biliyorum bide tüp bebekten sonra doğal yoldan bebek olmaz galiba
Evet tüp bebek tedavisi gördükten sonra neden doğal yoldan gebelik oluşmuyor? Nasipte varsa tüp bebek tedavisi olduktan sonra 2. bebeğine doğal yoldan hamile kalabilen çok kişi var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…