doktor agavnı ye gidiyorum 7 aydr.dogumuma az bi zaman kala hoş olmayan bi olay yaşadım.
3 hafta önce gittiğimde muayne ücreti 65 lira verdim fakat bugün gittiğimde 120 lira ödedim. sebebini sorduğumda açıklama yapan olmadı. vezneye sordum doktorunuza sorun dedi.
eşim doktor agavnı hanıma sordu fakat doktor hanım açıklama yapmak istemedi ..bir hekimle para muhabbeti yapmayın dedi ve eşimle hoş olmayan bi tartışma ortamı oldu. çok moralim bozuldu gözlerim doldu. keşke tatlı bi şekilde kapansaydı konu. eşim sadece bu 2 kat fiyat artşnın sebebini öğrenmek istemişti . doktorumdan çok memnundum. bundan sonra oraya gidip gitmeme konusunda kararsizim şu an. bu konuda fikirlerinizi bekliyorum
Merhaba Canım,
Evet gerçekten hoş olmayan bir konu bu para konusu, ama ben Ağavni hanım ın bu zammı kendi istediğini bilerek bu zammı yaptırdığını düşünmüyorum, konuyu keşke oradaki yetkili biriyle görüşseydiniz, doktorun muayenehanesine gitseydiniz doktorla bu konu konuşulabilir ama hastaneye bağlı çalışan bir doktorla bu para konusu konuşmanız benim fikrimce doğru değildi.
Bu arada bende geçen hafta kontrole gittim 120 tl yi duyunca şaşırdım, vezneye sordum, sadece öyle oldu diye cevap aldım, ama anlamamak zor değil; bu hastane bazı doktorlarına çok yoğunluk olduğunda zam yapıyor, hastaları diğer doktorlara yaymak için, mesela en güzel örnek serkis barış, o kadar hastası var ki; sgk anşlaşması yok ve aylık randevu alınıyor, o kadar yani.....
Umarım canım yardımcı olabilmişimdir. kendine iyi bak, bebeğin hayırlı olsun...
Bende sorduydum mayıs gibi falan obsesif89
un söylediği fiyatları aldım bende. Ama bi daha sorayım işkillendim :). Ben bu fiyat artışını sormuştum agavni hanıma. 'Devlet hastanesi gibi oldu. Çok yoğunlaştım. Baş edemedim. Ayrıca sizlere de ayıp olurdu' Demişti.
Kızlar şuan hastanedeyim. Surp pırgiçte. Sizler ve kendim için tekrar sordum fiyatları. Güncel güncel bakakım dedim. Normal 2500 zorunlu sezeryan 3500 isteğe bağlı sezeryan 4000. Epudral istenirse 350 fark alınırmış. Olay durum budur.
Bende sorduydum mayıs gibi falan obsesif89
un söylediği fiyatları aldım bende. Ama bi daha sorayım işkillendim :). Ben bu fiyat artışını sormuştum agavni hanıma. 'Devlet hastanesi gibi oldu. Çok yoğunlaştım. Baş edemedim. Ayrıca sizlere de ayıp olurdu' Demişti.
aynen ağavni hanım çok iyi bir doktor ve çok yoğun gerçekten haklı da kadın zaman bulamıyor resmen benim maddi sıkıntım olmasaydı hayatta değiştirmezdim tospiğimi önce ALLAH ın izni sonra onun yardımlarına borçluyum tospiğime vesile oldu ve tedavi aşamamda inanılmaz destek oldu eğer imkanınız varsa kesinlikle başka doktora gitmeyin derim