- 11 Ocak 2022
- 620
- 772
- 53
- Konu Sahibi Komodo ejderi
-
Kızlar selam ;
Başlıktan da anlaşıldığı üzere böyle bi mesai arkadaşım 5 yıldır aynı teraneleri anlatıyor. mesela kargocu beni aradı ''sesiniz çok güzel telefonu kapatasım gelmiyor diyor'' veya bi müşteri bana kalp şeklinde elma attı diyor meğer adam fotoyu WhatsApp duruma atmış. böyle böyle daha bir sürü şeyler. hastaneye gitse doktor ona asılmış profesör ona bi daha gel demiş, yok bunu ne anlamda demiş gibi şeyler . sürekli sürekli aynı şeyler . bi şeyde diyemiyorum eşi onu bi kaç kere aldattı maalesef.s*l*k adam.kendini iyi hissetsin diye susuyordum ama bizi saf yerine koyuyor arkadaşımda sürekli artık siz enayisiniz dediklerime şıp diye inanıyorsunuz havalarında artık anlattığında bi şey demiyorum ama saf yerine de koymasını istemiyorum beni. bu tarz iş arkadaşı olan var mıydı? ne tarz tepki verirdiniz anlattıklarına şu durumda.tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.(onu kırmadan bizi de saf yerine koymadan bu anlatımlarını bitirmek istiyoruz tavsiyelerinizi bekliyorum )
Bipolar hastalığının bir uzantisiymis bu!erotomani böyle bir şey değil yalnız.
kadın sallamayı seviyor sadece aman salağın teki gülün geçin.
Diye. Daha ne dinliyorsun ki. Göz devir, sussun.siz enayisiniz dediklerime şıp diye inanıyorsunuz
Bipolar hastalığının bir uzantisiymis bu!
Bu oluyor ya. Çok güzel olmasalar bile bazı insanların peşine düşen çok oluyor. Garip bir şekilde çekiyorlar niyeyse.Amaaan salağın teki. Kendi de demiş,
Diye. Daha ne dinliyorsun ki. Göz devir, sussun.
Benim de bir ev arkadaşım vardı. Onbeş yirmi kg falan fazlası olan ,tombul ama güzel bir kızdı.
Kırtasiyeye giderdi, defteri depodan çıkartayim birkaç saat sonra gelin,derlerdi ilk sayfasına aşk notu telefon numarası yazardı.
Telefonu tamire verirdi, tamirci kendi numarasını kaydederdi, kız aramazsa o arardi , otobüse binerdi (ilk duraktan binince bekleme yapılıyordu) otobüs şoförü ona acilmisti, terziye gider terzi açılır, seçmeli derse gider,peşine biri takılır, alakasız insanlar takip edip aynı otobüse binip tanışmak ister falan...
Ama yalan değildi:) gerçekten de insanlar bu kıza açılmaya meraklıydı.
Ben o şehirde yasarken hiç tacize ya da rahatsız edici bir şeye uğramamıştım,benim için güvenilir bir sehirdi (ki kız hep rahatsız edeni çok olduğundan yakınirdi) , bir gün onla konser çıkışı beyaz bir minibüs bizi takip etmişti, karşı şeride geçtiğimiz halde ters yöne girip peşimizden gelmişti
Yani bazı insanların anlattıkları 'yok LeBron james' dedirtse de doğru olabilir. Bu kıza da eğer anlatıyorsa inanmayan çoktur ama ben ev arkadaşı olduğum için sahittim ki her şey doğru
doğru olan vardır tabi ki ama gelen müşteri ona ne diyorsa biz ofislerden ister istemez duyuyoruz .müşteri gidince de adamın hiç demediği şeyleri söyledi gibi diyor :) zaten çok uzun zaman sonra farkettim yalan konuştuğunu ilk başta inanıyordum :)Amaaan salağın teki. Kendi de demiş,
Diye. Daha ne dinliyorsun ki. Göz devir, sussun.
Benim de bir ev arkadaşım vardı. Onbeş yirmi kg falan fazlası olan ,tombul ama güzel bir kızdı.
Kırtasiyeye giderdi, defteri depodan çıkartayim birkaç saat sonra gelin,derlerdi ilk sayfasına aşk notu telefon numarası yazardı.
Telefonu tamire verirdi, tamirci kendi numarasını kaydederdi, kız aramazsa o arardi , otobüse binerdi (ilk duraktan binince bekleme yapılıyordu) otobüs şoförü ona acilmisti, terziye gider terzi açılır, seçmeli derse gider,peşine biri takılır, alakasız insanlar takip edip aynı otobüse binip tanışmak ister falan...
Ama yalan değildi:) gerçekten de insanlar bu kıza açılmaya meraklıydı.
Ben o şehirde yasarken hiç tacize ya da rahatsız edici bir şeye uğramamıştım,benim için güvenilir bir sehirdi (ki kız hep rahatsız edeni çok olduğundan yakınirdi) , bir gün onla konser çıkışı beyaz bir minibüs bizi takip etmişti, karşı şeride geçtiğimiz halde ters yöne girip peşimizden gelmişti
Yani bazı insanların anlattıkları 'yok LeBron james' dedirtse de doğru olabilir. Bu kıza da eğer anlatıyorsa inanmayan çoktur ama ben ev arkadaşı olduğum için sahittim ki her şey doğru
iş arkadaşı olunca ister istemez muhattap olmak durumunda kalıyorsun yemek saatleri molalarda yoksa iş yerinden başka bir yerde muhattap olmamayı seçiyorum:) ama haftanın çoğuda işte geçtiği için biraz etkiliyor beni maalesefDoğrusunu istersen böylelerine hayatımda yer vermiyorum
Kendime zor katlanıyorum birde böylesi
Anam!!! az ötede oyna derim yani
aynen dediğin gibi o da hatta firmada bekar bir arkadaş var bi müşteri oğluna düşünmüş o kızı bu kadına da sormuş etmiş hani acaba olur mu diye o bekar kıza hiç bi şey demedi inanır mısın böyle bi durum var diye. sonradan ortaya çıktı bunlar ama ona bi şey demedi bekar kız da .(adam sonuç alamayınca ondan başka birine dedi öyle öğrendi o bekar kızda yaptığını)İki tane böyle ınsan tanıdım hayatımda ikiside fiziken nasıl desem pek tercih edilmeyecek gibiydi ve bence kompleksleri vardı bu konuda. Ne olsa sürekli yok biri ona baktı yok ben ordan geçemiyorum önündeki adamlar bakıyo falan:)) aynı yerden bende geçiyorum baskalarıda geçiyor hiç öyle bişey yokbana yalan geliyor he he diyip geçiyorum
bütün erkekler ona bakıyor ve hoşlanıyorsa olabilir :)Görümcem erotomani mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?