- Konu Sahibi Komodo ejderi
-
Sayenizde yeni bir terim öğrendim. Teşekkür ederim. Mesafe koyabilirsin. dediklerini dinlemiyor gibi davran her anlattığında "hı ne diyordun" gibi anlamamış tepkiler ver. bir süre sonra sana anlatmaktan sıkılacaktır. Çünkü bu anlattıklarını birisi dinlemeli
Dişil enerji ve dogum haritalarindaki Venüs konumu sebebiyle olmali. Baska bir sekilde aciklayamiyorum.Bu oluyor ya. Çok güzel olmasalar bile bazı insanların peşine düşen çok oluyor. Garip bir şekilde çekiyorlar niyeyse.
Ya şimdi atıyorsun diyecekler çıkacaktır, ben de çok güzel değilim. Yani elim yüzüm düzgün ama aşırı ufağım, boy pos falan yok. Ama bana da yolda sokakta falan laf atan, salça olan çok olur. Gerçi bunu ülkemizdeki sapık sayısının çok olmasına da bağlayabiliriz tabi. Bilemiyorum. Ha şu da var ben de öyle peri masalı türevinde bir şeyler yaşamadım. Askıntı ve sapıksa mevzu tamam, ama beyaz atlı prens? No!Dişil enerji ve dogum haritalarindaki Venüs konumu sebebiyle olmali. Baska bir sekilde aciklayamiyorum.
Ben de kendimi guzel bulurum mesela. Ama simdiye kadar pesimden koşan ölüp biten kimse olmadi.
Yani sevdim, çok sevildim ama cazibem mi yok nedir, çok guzel olmayan kizlarin etrafında adamlar olurdu hep.
Benim olmazdi ve ergenligim, ilk gençliğim kendimi çirkin sanmakla geçti.
bu güzel olmayan kızların peşinde koşan erkekler durumu erkeklerle de alakalı olabilir, sadece kadına bağlamıyorum ben bu durumu. o tür kızların peşinden koşanlar yakışıklı, yüksek özgüvenli, çekici, iş ve maddi durumu iyi olan tipler mi? yoksa gayet sıradan hatta tipsiz, işi gücü düzgün olmayan, çok ilgi gösterilmeyen türde erkekler mi? sonuçta o adamın özgüveni neye yetiyorsa onun peşinden gidiyor dolayısı ile güzel kadınlara zaten bu bana bakmaz düşüncesiyle yanaşmıyor olabilir. güzellik harici sebep ise karşı tarafa cesaret verip vermemekle alakalı olabilir. peşine düşecek cesareti vermiyorsan genel anlamda, enerjisel olarak falan peşine düşmez. çok konuşkan, iletişime sohbete açık kadınları flörte de açık gören erkek dolu. ben mesela tanımadığım kişilere karşı aşırı soğuk ve mesafeliyim. tipimden bağımsız olarak insanlar tüm sosyal ilişkilerimde bana hep aynı şeyi söylüyorlar, sen dışarıdan bakılınca sert, soğuk nevalesin, kibirli duruyorsun, havalı gözüküyorsun bu yüzden sen bize yanaşana dek biz sana yanaşmaya çekindik ama tanıyınca tam tersi olduğunu anladık, derler. kendimden örnek vermem gerekirse yani. üniversitede oda arkadaşımın aynı sınıfta olduğumuz sevgilisi benim için ''wurst odada falan sizinle konuşuyor mu, sizinle muhatap oluyor mu o ya'' falan demiş meselaDişil enerji ve dogum haritalarindaki Venüs konumu sebebiyle olmali. Baska bir sekilde aciklayamiyorum.
Ben de kendimi guzel bulurum mesela. Ama simdiye kadar pesimden koşan ölüp biten kimse olmadi.
Yani sevdim, çok sevildim ama cazibem mi yok nedir, çok guzel olmayan kizlarin etrafında adamlar olurdu hep.
Sizce ülkemiz erkeklerinin bir kadına yürümek için amiyane tabirle kuyruk sallamaya ihtiyaçları mı var? Uçana kaçana yürüyebilir geneli. Cesaret falan vermenize gerek yok. Geçen yıl suratım maskeyle kaplı, üstümde şişme mont falan Eskimo gibiyim resmen. Hani cesaret verebilecek hiçbir şey yok. Bir de kulaklık takarım çoğu zaman, müzik çalmasa bile çıkarmıyorum, iletişim kurmamak için. Vaziyet böyleyken adamın biri sokakta durdurup beni markette gördüğünü ve takip ettiğini rahatlıkla söyleyebilmişti.bu güzel olmayan kızların peşinde koşan erkekler durumu erkeklerle de alakalı olabilir, sadece kadına bağlamıyorum ben bu durumu. o tür kızların peşinden koşanlar yakışıklı, yüksek özgüvenli, çekici, iş ve maddi durumu iyi olan tipler mi? yoksa gayet sıradan hatta tipsiz, işi gücü düzgün olmayan, çok ilgi gösterilmeyen türde erkekler mi? sonuçta o adamın özgüveni neye yetiyorsa onun peşinden gidiyor dolayısı ile güzel kadınlara zaten bu bana bakmaz düşüncesiyle yanaşmıyor olabilir. güzellik harici sebep ise karşı tarafa cesaret verip vermemekle alakalı olabilir. peşine düşecek cesareti vermiyorsan genel anlamda, enerjisel olarak falan peşine düşmez. çok konuşkan, iletişime sohbete açık kadınları flörte de açık gören erkek dolu. ben mesela tanımadığım kişilere karşı aşırı soğuk ve mesafeliyim. tipimden bağımsız olarak insanlar tüm sosyal ilişkilerimde bana hep aynı şeyi söylüyorlar, sen dışarıdan bakılınca sert, soğuk nevalesin, kibirli duruyorsun, havalı gözüküyorsun bu yüzden sen bize yanaşana dek biz sana yanaşmaya çekindik ama tanıyınca tam tersi olduğunu anladık, derler. kendimden örnek vermem gerekirse yani. üniversitede oda arkadaşımın aynı sınıfta olduğumuz sevgilisi benim için ''wurst odada falan sizinle konuşuyor mu, sizinle muhatap oluyor mu o ya'' falan demiş meselaiş hayatında da benzer şeyler duyduğum için artık insanlara ben kendim yanaşır oldum mesela bu yüzden. kimsenin bana gelmesini beklemiyorum.
Konu sahibi bu mesajımı ciddiye alım okuyun: o kadından uzak durun iş arkadaşı demeyin. Sizin patentinize de ya da çevrenizdeki bir erkeğe de bunu diyecektir cünkü. Olay gerçek değil kendileri adamlara cilve yapıp bana yazdı diyorlar. Benim de böyle bi arkadaş var uçan kuşa yazıyor güzel de değil. Ben hem meslekli hem güzel biriyim çok teklif eden oluyor ama asla şu peşimde bu peşimde demiyorum. Olan söylemez yani. Bu kadın gevşek uzak durunbütün erkekler ona bakıyor ve hoşlanıyorsa olabilir :)
Bu nası bir şey ya çok mu güzeldi ya da fiziği mi çok dikkat çekiciydiAmaaan salağın teki. Kendi de demiş,
Diye. Daha ne dinliyorsun ki. Göz devir, sussun.
Benim de bir ev arkadaşım vardı. Onbeş yirmi kg falan fazlası olan ,tombul ama güzel bir kızdı.
Kırtasiyeye giderdi, defteri depodan çıkartayim birkaç saat sonra gelin,derlerdi ilk sayfasına aşk notu telefon numarası yazardı.
Telefonu tamire verirdi, tamirci kendi numarasını kaydederdi, kız aramazsa o arardi , otobüse binerdi (ilk duraktan binince bekleme yapılıyordu) otobüs şoförü ona acilmisti, terziye gider terzi açılır, seçmeli derse gider,peşine biri takılır, alakasız insanlar takip edip aynı otobüse binip tanışmak ister falan...
Ama yalan değildi:) gerçekten de insanlar bu kıza açılmaya meraklıydı.
Ben o şehirde yasarken hiç tacize ya da rahatsız edici bir şeye uğramamıştım,benim için güvenilir bir sehirdi (ki kız hep rahatsız edeni çok olduğundan yakınirdi) , bir gün onla konser çıkışı beyaz bir minibüs bizi takip etmişti, karşı şeride geçtiğimiz halde ters yöne girip peşimizden gelmişti
Yani bazı insanların anlattıkları 'yok LeBron james' dedirtse de doğru olabilir. Bu kıza da eğer anlatıyorsa inanmayan çoktur ama ben ev arkadaşı olduğum için sahittim ki her şey doğru
Yooo, hiç öyle değildi. Açık falan da giyinmezdi, hatta poposu baldirlari kalın olduğu için totoyu hep tunikle kapatirdi.Bu nası bir şey ya çok mu güzeldi ya da fiziği mi çok dikkat çekiciydi
yalnız sizin dediğiniz şey şizofreninin bir türü yani bir hastalık siz teşhis koyamazsınız. arkadaşınıızn başka bir sorunu olabilir yalancı olabilir ama erotomani çok farklı bir şeyKızlar selam ;
Başlıktan da anlaşıldığı üzere böyle bi mesai arkadaşım 5 yıldır aynı teraneleri anlatıyor. mesela kargocu beni aradı ''sesiniz çok güzel telefonu kapatasım gelmiyor diyor'' veya bi müşteri bana kalp şeklinde elma attı diyor meğer adam fotoyu WhatsApp duruma atmış. böyle böyle daha bir sürü şeyler. hastaneye gitse doktor ona asılmış profesör ona bi daha gel demiş, yok bunu ne anlamda demiş gibi şeyler . sürekli sürekli aynı şeyler . bi şeyde diyemiyorum eşi onu bi kaç kere aldattı maalesef.s*l*k adam.kendini iyi hissetsin diye susuyordum ama bizi saf yerine koyuyor arkadaşımda sürekli artık siz enayisiniz dediklerime şıp diye inanıyorsunuz havalarında artık anlattığında bi şey demiyorum ama saf yerine de koymasını istemiyorum beni. bu tarz iş arkadaşı olan var mıydı? ne tarz tepki verirdiniz anlattıklarına şu durumda.tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.(onu kırmadan bizi de saf yerine koymadan bu anlatımlarını bitirmek istiyoruz tavsiyelerinizi bekliyorum )
Dişil enerji ve dogum haritalarindaki Venüs konumu sebebiyle olmali. Baska bir sekilde aciklayamiyorum.
Bizim adamlar minyon seviyor kiz niye inanmayalim. Ufak tefek kadin seven çok.Ya şimdi atıyorsun diyecekler çıkacaktır, ben de çok güzel değilim. Yani elim yüzüm düzgün ama aşırı ufağım, boy pos falan yok. Ama bana da yolda sokakta falan laf atan, salça olan çok olur. Gerçi bunu ülkemizdeki sapık sayısının çok olmasına da bağlayabiliriz tabi. Bilemiyorum. Ha şu da var ben de öyle peri masalı türevinde bir şeyler yaşamadım. Askıntı ve sapıksa mevzu tamam, ama beyaz atlı prens? No!
Sayenizde yeni bir terim öğrendim. Teşekkür ederim. Mesafe koyabilirsin. dediklerini dinlemiyor gibi davran her anlattığında "hı ne diyordun" gibi anlamamış tepkiler ver. bir süre sonra sana anlatmaktan sıkılacaktır. Çünkü bu anlattıklarını birisi dinlemeli
bu çok doğruBizim adamlar minyon seviyor kiz niye inanmayalim. Ufak tefek kadin seven çok.
zor bir insan gerçekten dinlemiyor gibi yapana da'' bak kıskanıyor beni de hiç dinlemiyor gibi yapıyor görüyor musun ''diyorMerhaba konu sahibi,
Calcifer isimli arkadaşımızın yazdığını yazmaya girmiştim ama kendisi benden önce yazmış. Kesinlikle bu şekilde yapın.
Bir de arkadaşınız, eşiyle durumlarından dolayı da düşen özgüvenini ve kırılan gururunu herkesin gözü önünde tazelemek istiyor olabilir. Yani "o beni aldattı ama bakın herkes benim peşimde, ben çirkin ya da değersiz değilim" imajı yaratmak istiyor olabilir.
Tam olarak aynı şekilde ve yoğunlukta değil ama ablam henüz bekarken aldatma sonucu ciddi bir ilişkisini bitirmişti. O dönemler sürekli çevresindeki herkesin ufak ilgisini "ondan hoşlanıyorlar" şeklinde yorumluyordu. Ego yapmak için değil, eski sevgilisinden görmediği sevgiye ve değere ihtiyacı olduğu için böyle bir arayış içindeydi ve herkesin her şeyine büyük anlamlar yüklüyordu. Tabi sizin arkadaşınız gibi "o bana aşık, bu bana böyle dedi" gibi böbürlenerek anlatmıyordu ama mesela "X bugün 3 4 kere benim olduğum tarafa baktı acaba benden mi hoşlanıyor" gibi şeyler söylüyordu halbuki X kişisi ablama gayet sıradan davranıyordu yani. Ablam şu an evli olduğu kişiyle tanışınca ve sevip sevildiği bir ilişkiye sahip olunca bu huyunu tamamen bıraktı. Psikolojik ve dönemseldi yani. Belki arkadaşınızın da öyledir ve zamanla düzelir. Düzelene kadar siz onu dinlememiş gibi yapın ki daha da abartmasın bu huyunu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?