Bu arada küçük iki tane bebeğim var kızlar, ameliyat sonrası onlarla ne zaman ilgilenmeye başlayabilirim lütfen cevappppp
canım ameliyat ve aşamaları rahat sorunsuz olur. O konuda kaygısız ol. Fakat açıkçası burnumu çok çok çok beğenmedim. ucu büyük kaldı.ucuna hiç işlem yapılmdı sanırım.hala nefes de alamıyorum ve ameliyat 1,5 ay oldu. tamam ben doğal istedim kavisli yada çok kalkk olmasn dedim ama yne de ucu çok ii durmuyor.
canım ben ameliyattan sonra okulun yoğunluğundam yanına gitmedim ama brğrnmrnize çok sevindim. inşallah bu hafta gideceğim size tekrar yaarım
lumpycim :))) çok sağol ertan beyle benim için konuşmuşsun. beni aradı ameliyat günü verdi ama ben hastanelik oldum. şimdi iyiyim ama ameliyatımı yaza erteledim. kısmet artık. kesin ertan bey bu arada :))). bi de yaza fiyatlar artabilir demişti ertan bey belki sen den o konuda yardım isterim. iki hafta sonra başka bir arkadaşımla muayeneye geleceğiz. yazarım gelmeden. bu arada facem bazı nedenlerden dolayı kapalı acar acmaz sana arkadaslık gonderrim. musaitsen tanışmayı çok isterim. yaza kadar kendinize iyi bakın.
optum herkesi....
Canm ameliut ucreti ne kadrertan günalna yarın tahlile gidiyorummm
En son aradigimda 3500 ile 5000 arasi demiştiCanm ameliut ucreti ne kadr
Kime ameliyat oldun sen canımKızlar ben 1400 liraya ameliyay olmuştum
Ertan bey canımKime ameliyat oldun sen canım
Ertan bey canım
Canım mrb bende Erol hocaya ameliyat olucam. Sen oldun mu ne Zaman olacaksın acabaErtan Günal dan ben pek hoşlanmadım açıkçası Elazığ da çok iyi bir doktor buldum Prof Erol Keleş ona ameliyat olucam umarım güzel bir burna sahip olurum
Benim bi arkadasim elazigda erol keleş'e burun estetiği oldu. Ben çok beğendim burnunu. Ama KBB cı oluşu biraz beni düşündürüyor. Hanı plastik ceraha olun denir ya hep burun estetiğini.Pt: 44647776 .!.:Ertan Günal dan ben pek hoşlanmadım açıkçası Elazığ da çok iyi bir doktor buldum Prof Erol Keleş ona ameliyat olucam umarım güzel bir burna sahip olurum
Evet canım benide ilk kbb oluşu korkuttu ama Elazığ'daki plastik cerrahların yaptığı burunlarla kıyaslandığında Erol bey çok önde gerçektenBenim bi arkadasim elazigda erol keleş'e burun estetiği oldu. Ben çok beğendim burnunu. Ama KBB cı oluşu biraz beni düşündürüyor. Hanı plastik ceraha olun denir ya hep burun estetiğini.
Bebeklerin burnuna vurmadigi sürece ilgilenebilirsin :) ertan beye ameliyat olacak herkese yardımcı olabilirim ameliyathane hemsiresiyim ben beraber çalışıyoruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?