ertan günal yardım

Canım sen ne merak ediyorsun sorsan bende daha aydınlatıcı olurum. Ameliyatı merak ediyorsan her ameliyat zordur biraz burun kemiklerini kırıp yeniden şekil verecekler. Şişlikler morluklar olacak tabi ki ama bunlarda gececek 6 ay sonra burnun tam yüzüne oturduğunda iyi ki diyeceksin. Ertan hocadan yanada bi sıkıntın olmasın başarılı bi ameliyat olacağına eminim.

Kardesim de ayni doktora oldu suan bi sorunu yok cok sukur hem saglik acisindan hem de gorunusunden

ertan hoca iyi diyorsunuz yani değil mi?? ya ben aaştrdım ama hani bu nasip oldu. biraz morluk şişlik olacak farkındayım. ama buna umarım değer. kötü olursa üzülürüm çünkü. genel hastalarıı memnun. mutlaka aksilik de olabilir ama umarım olmazz inşallah (

Ertan hoca iyi diyorum evet ki senin ilk ameliyatın olacağı için daha rahat ve kolay gececektir. Şimdi ertan beyle bi burun estetiği yapacaz birazdan sonuçları yazarım ameliyattan sonra :)

ewet benim ilk dyede ertan bey bana senin burnun çok zorlamıycak bni dedi. o içime su serpti zaten. acaba yarınki ameliyatıma sen mi girersin çok merak ettim :))) desteğini için çok sağolun gerçekten

Yarın ki ameliyatına giremeyebilirim çünkü listede adım yazmıyor canım ama inş uğrarım yanına bende rinoplasti oldum daha önce tabi anlarim seni ama benim burnum dilediğim gibi olmadı inş sen öyle olmazsın

canım bu doktora mı oldun pki?? bir de içine sinmeyen tarafı neydi yani ? bak çok korktum şimdi ya ( ben ertan beye güvendim aslında bana o güveni verdi ama bilemezsin tabikide

Yok canım ben ertan beye olmadım şimdi tekrar düzeltmeyi düşünüyor benim burnumu ama senin korkmana gerek yok ilk ameliyatın olduğu için çok rahat geçecektir ki daha yeni estetikten çıktık ertan beyle tamda hastanın istediği gibi doğal bi burun oldu rahat ol sen

canım gerçekten çok ama çok sağolll öncesi fotoğrafımı atacağım birazdan :))

canım bu doktora mı oldun pki?? bir de içine sinmeyen tarafı neydi yani ? bak çok korktum şimdi ya ( ben ertan beye güvendim aslında bana o güveni verdi ama bilemezsin tabikide

merhaba yarınki ameliyatın için hiç teleşlanmana gerek yok canım. ben 6. ayımı dolduracağım dr ertan bey çok iiyi bir dr. ağrın sızın olmayacak benimde morluklarım bir haftada geçti. aklında olsun zeytinyağı morlukları azaltıyor burnuna alçıdan sonra masaj yaparak sür dr nasıl masaj yapacağınıda sor görterir ama zeytin yağını yumuşakça burnunu burun ucundan burun köküne doğru masaj yaparak sür ödemlere yardımcı olacaktır. masaj dairesel yönde değil elini burun ucunda iki kaş arasına doğru çizgi şeklinde ellerini gezdir. geçmiş olsun

çok teşekkür ederim antepli36 zaten szden bahsetmiştim ertan beye. ben ağrıdan korkuyorum ama en çok şişlerden korkuyorum çünkü yağlı ve kalın derim var. umarım 1 haftada çoğunu atlatrım ve güzel bir burna kavuşurumm (

merhaba hepinize ne mutlu oldum antep den bahseden arkadaşları görünce bende burun estetiği yaptırmayı düşünüyorum kars da yaşıyorum aslında burada yaptıracaktım ama araştırınca korkmaya başladım birde doğu şartları nasıl olur bilemiyorum şimdi sizin yorumları okuyunca acaba yazın tatile gelince mi yaptırsam diye düşünmeye başladım akıl verin kızlar eşim tamamen bana bırakmış durumda ...

umarım ameliyatın iyi geçmiştir inşaatci birde fiyat konusunda bilgi verirmisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…