kıııızlar tamponum çıktıııııı ve hiiç acımadu biraz rhtladm.. sadece üst dudağm biraz ince gbiii o da şişlkten herhlde. çnkü morarma felanda olmadı çok az şişim sadeceee
2 ay filan oldu. çok sağol canım. ben de çok memnunum . aynalarla arkadaş oldummm bu ameliyattan sonra. :))))))))))))))))
sen de mi burun ameliyatı olmuşsun. ama istediğin gibi olmamış galibaşimdi ne yapacaksın tekrar ameliyat olacakmısın? ertan abimi yapacak??
arkdşlr ben de burun ameliyatı olmayı düşünüyrm? rohat kutlay. coskun erçel ertan bey ve yakup bey isimlerini aldm. herkes bşy söylyr. ne yapacağm bilmiyrm. yakup sarıgüneye bi arkadaşm ameliyt olmş. çok mutlu. bi başka tanıdıkta ertan günala amelyt olmş. o da çok memnn . internette rohat by ve coşkun byle ilgili de çok güzel şeylr okudm. kimse kötü yazmyo. bildiğnz fiyatları yazarmsnız lütfn.
tüm önerilere açığm. lütfen yardım edin.
siz ertan günal a ameliyat olmuşsz hayırlı olsn buarada. darısı başıma.
canım hem sana inanlmaz gğvendim hem ertan beye. hemde çaktrmasam da bnada güzel oldu gbi gldiiii. sen gördün yani 2 haftyada toparlanrm dmi. snin bna çok yardmn oldu inan şu içime sinsin sana bi tatlı ısmarlıycam :)
çok geçmiş olsun canım:))))))
atlatmışsın en zoru karar verip o ameliyathaneye girmek. ben tam 6 ay araştırdım. çok korkmuştum artık çok mutluyum. :))
bu arada aynı beni görüyorum sen de. insan sabırsız oluyor gerçekten. tamponlar ben de biraz acımıştı. çünkü 25 aralıkta silikon tampon yoktu. 10ar santimlik bezler koymuştu ertan abi onlarda yapışıyo galiba(((((((. şişlikler bende de az oldu. eli hafif benim doktorumun. burnunu o bantlar yukarı kaldırıyor ondan olesin ama bantlar çıkınca normal halini alıyor. ben aynaya baktığımda ağladım domuz burun olmuşum diye de ertan abi baya azarladı beni:)))) ben de oyuk istemedim doğal olsun istedim. ama şimdi biraz oysa olurmuş diyorum. suç ben de ama oyuk olmasın diye çok söledim başta gerçi şişler inince doğal bir kavis olucak zaten diyo.
kısaca merak etme bu bi kaç gün zor geçiyo. alçı çıkarken de biraz acıyo sonra bitiyor.
inşallah benim gibi mutlu olursun. ben bakıyorum da kusursuz olmuş burnum darısı senin başına:))))))
lumpycim senin hakkın ödenmez walla. ewwt bu kdar sabırsz olmamalıyım ama napim yüzüm davul gbiii heerkesin böyle ilk ve tek bn değilimmm
arkdşlr ben de burun ameliyatı olmayı düşünüyrm? rohat kutlay. coskun erçel ertan bey ve yakup bey isimlerini aldm. herkes bşy söylyr. ne yapacağm bilmiyrm. yakup sarıgüneye bi arkadaşm ameliyt olmş. çok mutlu. bi başka tanıdıkta ertan günala amelyt olmş. o da çok memnn . internette rohat by ve coşkun byle ilgili de çok güzel şeylr okudm. kimse kötü yazmyo. bildiğnz fiyatları yazarmsnız lütfn.
tüm önerilere açığm. lütfen yardım edin.
siz ertan günal a ameliyat olmuşsz hayırlı olsn buarada. darısı başıma.
kaldı 7 gün kizlaar :))
ekledim canımm :))
kaldı 7 gün kizlaar :))
kızlar merhaba bugünüm daha daha iyi geçtiii. ertan bey süper bir insan bnce. aradım aklımda klnları sordum. burnumun içinde hla silikon tampon vaemş salı günü çıkarcak herhlde. morluklar için yeşil çay ve maydanoz suyu içmeye başladım canlar. sadece gözaltım şiş ve haff mor öyle diyim size. bnce 1 hftya süper olurum. ya şunu çok merak ediyorum plastk alçı çok acıtr mı acep ya çıkarken. bi de dikişler. artık canım acısın istemiyom ya(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?