ertan günal yardım

kıııızlar tamponum çıktıııııı ve hiiç acımadu biraz rhtladm.. sadece üst dudağm biraz ince gbiii o da şişlkten herhlde. çnkü morarma felanda olmadı çok az şişim sadeceee

çok geçmiş olsun canım:))))))
atlatmışsın en zoru karar verip o ameliyathaneye girmek. ben tam 6 ay araştırdım. çok korkmuştum artık çok mutluyum. :))
bu arada aynı beni görüyorum sen de. insan sabırsız oluyor gerçekten. tamponlar ben de biraz acımıştı. çünkü 25 aralıkta silikon tampon yoktu. 10ar santimlik bezler koymuştu ertan abi onlarda yapışıyo galiba(((((((. şişlikler bende de az oldu. eli hafif benim doktorumun. burnunu o bantlar yukarı kaldırıyor ondan olesin ama bantlar çıkınca normal halini alıyor. ben aynaya baktığımda ağladım domuz burun olmuşum diye de ertan abi baya azarladı beni:)))) ben de oyuk istemedim doğal olsun istedim. ama şimdi biraz oysa olurmuş diyorum. suç ben de ama oyuk olmasın diye çok söledim başta gerçi şişler inince doğal bir kavis olucak zaten diyo.
kısaca merak etme bu bi kaç gün zor geçiyo. alçı çıkarken de biraz acıyo sonra bitiyor.
inşallah benim gibi mutlu olursun. ben bakıyorum da kusursuz olmuş burnum darısı senin başına:))))))

arkdşlr ben de burun ameliyatı olmayı düşünüyrm? rohat kutlay. coskun erçel ertan bey ve yakup bey isimlerini aldm. herkes bşy söylyr. ne yapacağm bilmiyrm. yakup sarıgüneye bi arkadaşm ameliyt olmş. çok mutlu. bi başka tanıdıkta ertan günala amelyt olmş. o da çok memnn . internette rohat by ve coşkun byle ilgili de çok güzel şeylr okudm. kimse kötü yazmyo. bildiğnz fiyatları yazarmsnız lütfn.
tüm önerilere açığm. lütfen yardım edin.
siz ertan günal a ameliyat olmuşsz hayırlı olsn buarada. darısı başıma.

Benim burnumu yapmak çok riskli canım şu halinden daha kötü olabilir ertan bey pek dokunmak istemiyo ne olacak bilmiyorum

Coşkun erceli iyi bilirim onunla da çalışıyorum eli çok iyidir 3000 civarı falan alıyor

Canım toparlanirsin ama burnunun tam olarak yüzüne oturması 6 ay sürer. Sen burnundan memnun ol da tatlım ben o zaman tatlı yemiş gibi olurum :-*

minefadile ya bugünn3, günüm yüzüm daha da şişti ya dudaklarım kupkuru. ne olur bna 10 güne 1 hftya dha iyi hssedeceğimi söyleyinn. yüzüm şu an davulll. 1 hfta snra ailemn yanına dönmem gerekk. wwet bn çoo aşırı sabrsszım . senin burnunu da çok beğendim. ne zmna böyle oldu ??

Canım bu kadar sabırsız olmamalısın bunlar gerçekten gayet doğal hemen iyileşmeni bekleme birazcık zaman ver kendine. Gerçekten başarılı oldu ameliyatın. Bunların hepsi çok normal telaşlanma sen.

lumpycim senin hakkın ödenmez walla. ewwt bu kdar sabırsz olmamalıyım ama napim yüzüm davul gbiii heerkesin böyle ilk ve tek bn değilimmm

lumpycim senin hakkın ödenmez walla. ewwt bu kdar sabırsz olmamalıyım ama napim yüzüm davul gbiii heerkesin böyle ilk ve tek bn değilimmm

Aynen öyle tatlım şükret haline ben ameliyat olduğum da yüzüm davul gibi olmuştu cenem bile bi tuhaftı ve çok mor olmuştum 10 güne rahatıyosun ama birazcık sabırlı olmalısın.

Benim tavsiyem Ertan beye olman çünkü o daha bilinçli yapıyor ameliyatı burnu çok fazla kırmıyor onun icin şişlik ve ödemlerin daha az olur ve ameliyatı yaparken çok özeniyor hastanın isteğine çok önem veriyor tamamen istediği gibi olana kadar ameliyatı bırakmıyor. Yakup beyi sordum pek iyi değilmis rohat beyi bilemem ama bu iki doktoru tanıyorum ikisiylede beraber çalıştım rahatlıkla tavsiye edebilirim yani

Doktorun hakkında bir bilgim yok ama diğer sorduğun sorulara cevap verebilirim.. Ağrın sızın olmaz korkma.. zaten ağrı kesici veriyorlar öyle gözünü korkutacak bir ameliyat değil.. Alçın 7. gün alınır.. yani 1 haftada tamamen iyileşirsin geriye sadece şişlik ve ödem kalır.. 1 ay sonra ödemin çoğunu atarsın ama şişliğin tamamen inmez tabi ki.. burnunun tam şeklini alması şişliklerinin inmesi 6 ay - 1 sene arası olur..

kaldı 7 gün kizlaar :))

özel mesaj atmıştım her halde yollayamadım. burun alçın alınca şişlikten dolayı koca burun gelebilir sorun yoktur gün geçtikçe ödem indikçe dahada çok beğeneceksin canım. burunla oynama yapma . masajı hocana sor hatırlat herkese masaj önerilmeye bilir. masajın yapılmasıda ödemi indiriyor. daha öncede demiştim zeytin yağı kullan morluk hemde ödem için. mimik hareketlerini pek yapma aşırı gülmeden sakın, hapşırman gelirse ağız açık hapşır.yüksek yastıkta yat ben 20 gün yüksek yastıkta yattım. ödem için ve rahat nefes almak için yaptım.

kızlar merhaba bugünüm daha daha iyi geçtiii. ertan bey süper bir insan bnce. aradım aklımda klnları sordum. burnumun içinde hla silikon tampon vaemş salı günü çıkarcak herhlde. morluklar için yeşil çay ve maydanoz suyu içmeye başladım canlar. sadece gözaltım şiş ve haff mor öyle diyim size. bnce 1 hftya süper olurum. ya şunu çok merak ediyorum plastk alçı çok acıtr mı acep ya çıkarken. bi de dikişler. artık canım acısın istemiyom ya (

İkiside hiç canını acıtmaz canım rahat ol

kızlar merhba...

rohat by pahlıymış 4500-5000 cvrı diyrlar. ertan bey ve coskun by arasnda kaldm. ertan by ile görüştm. çok gnç olmsı dışnda içime sinmyn hiç br şyi yok. acaba tecrübsi yeterli mdr bilemdim. kendsne de söledm güldü baya:)) çok cana yakn ve işine hakim gözüküyor.daha önce yaptığı burunların fotograflarına baktık. ikna oldum gibi. 2500- 3000 gbi olur dedi. aslında istediğim gibi hepsi doğal burun yapmş. isteyende abatyrmş. ilginç olark yaptığı ama istdiği gibi olmyan burunlarda gösterdi. kndine çk güveniyr. nadirn bu sornlar oluyr dedi. aslnda bende ole düşünyrum. yaklaşmı bana güvn verdi.

coşkun bey ile de görüşeceğim. cuma günü randevu istedim pazartesi uygun olablrmş.

sonucu buradn yazrm. ekstra tavsysi olan var mı? hala kafm çk karşk.((((((((((( bunlma gircm walla....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…