ertan günal yardım

Arkadaşın ameliyatı çok güzel geçti tam istediği gibi bi burun oldu sanırım hayırlı uğurlu olsun :)

umarım ameliyatın iyi geçmiştir inşaatci birde fiyat konusunda bilgi verirmisin

arkadaşlar bu burun işi gerçekten takıntı oluyormuş(( her gün fotograf çekip bi önceki günle karşılaştırıyorum. madem herkes fotograf paylaşıyor ben de koyayım. genel olarak burnumdan çok memnunum herkes çok beğeniyor. tek endişem burun ucumun biraz şiş olması ama daha çok erken diyor ertan abi. sizin yorumlarınızı alayım. ameliyattan hemen önce ve sonrası. bekliyorum...

Arkadaşın ameliyatı çok güzel geçti tam istediği gibi bi burun oldu sanırım hayırlı uğurlu olsun :)

aaaaa ameliyat oldu mu bugün? sen ameliyata girdin mi? canım senin yerinde olmak isterdim her doktoru gör sonra en iyisini seç:)
umarım mutlu olur çok zor geçiyor bu 1 2 gün. bi de fotografları koydum yorum yaparmısın. ne de olsa uzman olmuşsundur artık :))) öptüm.

çoook güzel duruyor bence darısı başıma :)) sen ne kadar yaptırdın fiyat çok yüksek değildir inşallah yazın antep e gelir gelmez görüşmek istiyorum doktorla

çoook güzel duruyor bence darısı başıma :)) sen ne kadar yaptırdın fiyat çok yüksek değildir inşallah yazın antep e gelir gelmez görüşmek istiyorum doktorla

yaaaa:)) çok sağol gerçekten çok mutlu ettin beni...

doğal olsun istedim. ole de oldu hala şiş var ama hissediyorum. ben devlet hastanesin de ameliyat oldum estetik olduğu için 1600 lira hastaneye yatırdım. şimdi ertan bey amerikan hastanesinde fiyatları ne hiç bilmiyorum ama önümüzdeki hafta kontrole gideceğim sorarım istersen canım.
tekrar teşekkürler:)))))))))))))))))

kızlarr size uyandğm için yazıyorum. öncelikle ertan bey çok iyi biri. fakat bn narkozdan dolayı aşırı derece çıkarttımve burnum çok kanadı normlmi bilmitorum. ve şu tamponnn bni mahvetti. inş bugün çıkar ve de ytakta sırtüstü ytmk da çok kötü hep şikayet editorum farkndayım ama özellikle nefes almk istyorum bu arada lumpycim seni hayal meyal htrlıyorum iyiji ameliyatımaa girdin . sen şu an güzel olup olmadğını bnden daha iyi bilirsin :))

kızlar bi de tampon çıkınca nefes alabldnz mi ve tamponu n zmn çıkarrlar ve çok can acıyor öu

kıııızlar tamponum çıktıııııı ve hiiç acımadu biraz rhtladm.. sadece üst dudağm biraz ince gbiii o da şişlkten herhlde. çnkü morarma felanda olmadı çok az şişim sadeceee

kıııızlar tamponum çıktıııııı ve hiiç acımadu biraz rhtladm.. sadece üst dudağm biraz ince gbiii o da şişlkten herhlde. çnkü morarma felanda olmadı çok az şişim sadeceee

çok geçmiş olsun umarım istediğin gibi olmuştur

Canım çok doğal bi burnun olmuş beğendim ben. Tabi ne zaman ameliyat oldun sen kaç gün oldu o da önemli

Kuzum ertan beyin söylediğine göre fazla kavis istememissin doğal bi burun istemişsin. Eğer öyleyse istediğin gibi bi burun olduğunu düşünüyorum ben beğendim umarım sende beğenirsin :)

ewwt çok kavis istemedim ama yüzüm çok şiş dudaklarımı hissetmiyom ynede güzel olacağını hissediyorum yani küçücük istemiyordum öylede olcak inş. canım şu an çok kalkık burnum mesela. sence kaç güne iyi bi görüntüm olur ya ( üst dudağm incecik oldu

Gecmis olsun canim, aklim sende kaldi dun butun gun internetim yoktu nasilsin bakalim :)

canım iyiyim yani düne göre gayet iyiyim dün bi şoktaydım ama hssediyorum şişlkler innce tam istediğim olcak. öyle çok morarmadım ama çok şişim. özellikle üst dudağım feci durumda :) ama daha iyi olucam inş. ertan abinin ellerine sağlık

Canım şişliklerin gayet normal onları hiç telaş yapma. Burnunda çok kalkık değil bence ideal. Morarman pek olmadı evet çünkü bazen ameliyatta bile başlıyor morarma ama senin yok. Şişlik olacak elbet yanlardan kırdı çünkü. Bence 6 ay sonra yüzüne tam oturunca çok beğeneceksin rahat ol sen.

öncelikle çok sağolun çok sorum var :)) iki kez hapşurdum inş bişi olmaz ağzmaçık hapşurdum. çok mırluğum yok ama şişim var. çok mırluk olmadı şnslıyım biraz :) dün gce tampondan hiç uyuyamadım. bugün çok rht çıktı rhtladım. byrun spreyi nefese ii oldu. birtek byrnum domuz gbi afedrrsnz inş 4-5 günde gözle görülür inme olur. üst dudaüım incecik klmştı ama hapşuruncs ve bişiler yyince açıldı sanki. bu zeytinyağı ike ilgili bişi demedi doktor süreyimmi ynmda var şu an?? antepli mesaj yollayamadım burdan oldu o yzden

Kuzum o şişlikleri takma lütfen burnunun son halini ben gördüm öyle domuz gibi bi burnun olması imkansız çünkü sadece üstü torpuledi. Tamponlar eskiden daha kötüydü şimdi haline sükret bence ben ameliyat olduğum zaman gazlı bez koyarlardı o da günlerce kalırdı şimdi silikonlu tamponlar çıkmış ohh mis :) zeytinyağı için hiç yorum yapamayacam çünkü bi bilgim yok. Sen birazcık sabret her geçen gün daha çok hoşuna gidecek burnun buna emin olabilirsin. :)

Canım çok doğal bi burnun olmuş beğendim ben. Tabi ne zaman ameliyat oldun sen kaç gün oldu o da önemli

2 ay filan oldu. çok sağol canım. ben de çok memnunum . aynalarla arkadaş oldummm bu ameliyattan sonra. :))))))))))))))))
sen de mi burun ameliyatı olmuşsun. ama istediğin gibi olmamış galiba şimdi ne yapacaksın tekrar ameliyat olacakmısın? ertan abimi yapacak??

canım hem sana inanlmaz gğvendim hem ertan beye. hemde çaktrmasam da bnada güzel oldu gbi gldiiii. sen gördün yani 2 haftyada toparlanrm dmi. snin bna çok yardmn oldu inan şu içime sinsin sana bi tatlı ısmarlıycam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…