- 9 Mart 2016
- 1
- 0
- 1
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende gitiiğimde o adamdan hiç hoşlanmadım ama arkadaşımın burnunu güzel yapmıştı o yüzden tecrübesi için gittim burnumu herkes çok beğeniyor ama ben ona doğal burun istiyorum demiştim o ise kavisli ve küçük bir burun yaptı. kalkık yapacaktı çok ısrar ettim kalkık olmasın diye ama ikna edip biraz kaldrııcam dedi. şuan burnumdan memnunum ama çok beğeniyorum diyemem çünkü ben doğal burundan yanayım.Merhaba ben Gaziantep ye yaşıyorum sizin gibi burun estetiği olmayı düşünüyorum bunun için de bir çok doktor araştırması yaptım internette bulduğunuz doktorlara kanmayın sakın Ertan Günal muayane için gittiğimde çok saygısız bir tavır takındı üstelik ücret aralığı da gereksiz pahalıydı 6000 istedi o doktora gideceğinize başka doktorlar araştırın Tammed hastanesinde Ufuk Tekbaş var çok ilgili bir doktor tavsiye ederim
bende gitiiğimde o adamdan hiç hoşlanmadım ama arkadaşımın burnunu güzel yapmıştı o yüzden tecrübesi için gittim burnumu herkes çok beğeniyor ama ben ona doğal burun istiyorum demiştim o ise kavisli ve küçük bir burun yaptı. kalkık yapacaktı çok ısrar ettim kalkık olmasın diye ama ikna edip biraz kaldrııcam dedi. şuan burnumdan memnunum ama çok beğeniyorum diyemem çünkü ben doğal burundan yanayım.
Ben ertan günal i araştırdım, 12 bine yapıyormuş güzel yapiyo amaMerhaba kızlar Ertan Günal'a son zamanlarda giden var mı fiyatını merak ediyorum ameliyatsız burun kemeri düzeltme varmış bilgisi olan var mı. Gaziantepteymiş sanırım doktor.
Ben gittim maalesef hiç ama hiç memnun değilim burnumun Bi tarafı çökük deliği ezik duruyorMerhaba kızlar Ertan Günal'a son zamanlarda giden var mı fiyatını merak ediyorum ameliyatsız burun kemeri düzeltme varmış bilgisi olan var mı. Gaziantepteymiş sanırım doktor.
Çok üzüldüm canım geçmiş olsun. O doktordan vazgeçtim zaten çok pahalıymış.Ben gittim maalesef hiç ama hiç memnun değilim burnumun Bi tarafı çökük deliği ezik duruyor