ertan günal yardım

kızlar ben de Ertan Bey'e ameliyat olmak istiyorum fakat yaşım 18 kemik yaşımın oturması için ideal mi öneriliyor mu bilgilendirir misiniz ..?

Merhaba ben Gaziantep ye yaşıyorum sizin gibi burun estetiği olmayı düşünüyorum bunun için de bir çok doktor araştırması yaptım internette bulduğunuz doktorlara kanmayın sakın Ertan Günal muayane için gittiğimde çok saygısız bir tavır takındı üstelik ücret aralığı da gereksiz pahalıydı 6000 istedi o doktora gideceğinize başka doktorlar araştırın Tammed hastanesinde Ufuk Tekbaş var çok ilgili bir doktor tavsiye ederim
bende gitiiğimde o adamdan hiç hoşlanmadım ama arkadaşımın burnunu güzel yapmıştı o yüzden tecrübesi için gittim burnumu herkes çok beğeniyor ama ben ona doğal burun istiyorum demiştim o ise kavisli ve küçük bir burun yaptı. kalkık yapacaktı çok ısrar ettim kalkık olmasın diye ama ikna edip biraz kaldrııcam dedi. şuan burnumdan memnunum ama çok beğeniyorum diyemem çünkü ben doğal burundan yanayım.

bende gitiiğimde o adamdan hiç hoşlanmadım ama arkadaşımın burnunu güzel yapmıştı o yüzden tecrübesi için gittim burnumu herkes çok beğeniyor ama ben ona doğal burun istiyorum demiştim o ise kavisli ve küçük bir burun yaptı. kalkık yapacaktı çok ısrar ettim kalkık olmasın diye ama ikna edip biraz kaldrııcam dedi. şuan burnumdan memnunum ama çok beğeniyorum diyemem çünkü ben doğal burundan yanayım.

Daha önce buraya böyşe yzmıştım ama düzeltme ihtiyacı duydum. Şuan burnum çok doğal duruyğr. Kalkıklığı ideal olmuş. Şuan burnumdan memnunum yanş

Arkadaşlr, sene 2019 bende burun ameliyati düşünüyorum, ertan günal i düşünüyorum, nasilsiniz memnun musunuz insallah buradasinizdr, bana bilgi verir mısınız, ne kadara yaptırdınız burnunuzu

Merhaba kızlar Ertan Günal'a son zamanlarda giden var mı fiyatını merak ediyorum ameliyatsız burun kemeri düzeltme varmış bilgisi olan var mı. Gaziantepteymiş sanırım doktor.

Merhaba kızlar Ertan Günal'a son zamanlarda giden var mı fiyatını merak ediyorum ameliyatsız burun kemeri düzeltme varmış bilgisi olan var mı. Gaziantepteymiş sanırım doktor.
Ben ertan günal i araştırdım, 12 bine yapıyormuş güzel yapiyo ama

IMG-20220102-WA0026.webp

Back
X