Ertele Ertele Bitmiyor!

Benim yaşım küçük olmasına rağmen o kadar zorluk yaşadım ki yaşımdan daha olgun bi hale geldim bunları tekrar yaşayacağımı bile bile tekrar evlenir miydim evet evlerdim. Planladığımız hayatı yaşayamıyabiliyoruz ama hiçbirşey de planladığımız kadar mükemmel değil. Önemli olan saygıyı yitirmemek diye düşünüyorum. Evlilik kesilmemiş bir karpuz gibidir demişler büyüklerimiz çok doğru. Neyin ne zaman iyi kötü olacağını Allahtan başkası bilemiyor ne yazıkki başımıza ne gelecekse geliyor zaten engel olamıyoruz. Seviyorsanız bir an önce konuşun düğün haberinizi duyarız inşallah :)
Çok teşekkür ederim, inşallah:))

Ben şu kusma takıldım kötü niyetli olarak algılanmak istemem ama borçlarına yardım ediyorum gibi bir şey demişsiniz. Bence birlikte yapılan bir düğün borcu vs değilse daha aynı çatı altına girmeden ona yardım etmeniz bana doğru gelmedi. Bu beyefendi bakıyor maddi her şey ortak, yanındasınız yani onunsunuz, bilmiyorum utanarak söylüyorum ama cinsellik de varsa neden evlenelim şu aşamada diyor olabilir. Ailesinin evi de tatlı geliyordur stres sıkıntısız. Fatura, evdeki eksikler olmadan annesinin şefkatli kollarında. Sizin de dediğiniz gibi aynı çatı altında yaşamak dışında her şey var zaten dediğim gibi üstte 1 konuyu bilmediğim için onun hakkında yorum yapamıyorum. Bence gerçekten evleneceğiniz adamın o olmasını istiyorsanız kendinizi geri çekin ayrılın demiyorum mesafe koyun maddi manevi yani biraz daha nişanlı moduna girin bakalım kendisi gelecek mi size evlilik ile ilgili. Çok tanıdığım kişiler var ihraç oldu sevgilileri yine de evlendiler, nişanlandılar Allah Kerim her şeye çare bulunur diye. Sizin ikinizin de çok şükür işi varmış. Borçsuz kişi yok zaten bu devirde.
Arkadaşların da dediği gibi hayırlı iş bu bu kadar uzatmaya gelmez bence.

Ben şu kusma takıldım kötü niyetli olarak algılanmak istemem ama borçlarına yardım ediyorum gibi bir şey demişsiniz. Bence birlikte yapılan bir düğün borcu vs değilse daha aynı çatı altına girmeden ona yardım etmeniz bana doğru gelmedi. Bu beyefendi bakıyor maddi her şey ortak, yanındasınız yani onunsunuz, bilmiyorum utanarak söylüyorum ama cinsellik de varsa neden evlenelim şu aşamada diyor olabilir. Ailesinin evi de tatlı geliyordur stres sıkıntısız. Fatura, evdeki eksikler olmadan annesinin şefkatli kollarında. Sizin de dediğiniz gibi aynı çatı altında yaşamak dışında her şey var zaten dediğim gibi üstte 1 konuyu bilmediğim için onun hakkında yorum yapamıyorum. Bence gerçekten evleneceğiniz adamın o olmasını istiyorsanız kendinizi geri çekin ayrılın demiyorum mesafe koyun maddi manevi yani biraz daha nişanlı moduna girin bakalım kendisi gelecek mi size evlilik ile ilgili. Çok tanıdığım kişiler var ihraç oldu sevgilileri yine de evlendiler, nişanlandılar Allah Kerim her şeye çare bulunur diye. Sizin ikinizin de çok şükür işi varmış. Borçsuz kişi yok zaten bu devirde.
Arkadaşların da dediği gibi hayırlı iş bu bu kadar uzatmaya gelmez bence.
Teşekkürler cevabınız için, işsiz olduğum bir dönemde o da bana çok destek oldu ve mobilya vs gibi borçları o dönem kendi başına yüklendi. Kullanmadığımız salonun bile parasını ödemek zorunda kaldı. Haliyle hem vefa duygusu hem de senin paran benim param ayrımının kalkmış olması nedeniyle kendi isteğimle yardımcı oldum birkaç kez. Onda bile mahcup oldu, parayı geri vermeye kalktı. Cinsellik derseniz ufak tefek oyunların dışında olmadı, bu konuda bir beklentisi de yok. Ikimiz de özel olsun istiyoruz, sabırla bekliyoruz. Bilmiyorum ekonomik kaygı dışında beynim başka bir mantıklı açıklama getirmiyor ne yazikki

Teşekkürler cevabınız için, işsiz olduğum bir dönemde o da bana çok destek oldu ve mobilya vs gibi borçları o dönem kendi başına yüklendi. Kullanmadığımız salonun bile parasını ödemek zorunda kaldı. Haliyle hem vefa duygusu hem de senin paran benim param ayrımının kalkmış olması nedeniyle kendi isteğimle yardımcı oldum birkaç kez. Onda bile mahcup oldu, parayı geri vermeye kalktı. Cinsellik derseniz ufak tefek oyunların dışında olmadı, bu konuda bir beklentisi de yok. Ikimiz de özel olsun istiyoruz, sabırla bekliyoruz. Bilmiyorum ekonomik kaygı dışında beynim başka bir mantıklı açıklama getirmiyor ne yazikki

Bir erkeği evlenmekten uzaklaştıran en büyük etken bence de ekonomik etkiler ama verdiğim örneklerdeki gibi Allah Kerim diyormuş ya asıl evlenin sonrası Allah Kerim olması gerekmiyor mu? Bu bahsettiğim kişilere aileleri destek oldu hayırlı iş bekletmeye gelmez diye çok da mutlular. Sizin işleriniz var çok şükür borç denilen şey de zaten her zaman oluyor olacak. Sizde düğün borcu olmayacak başkalarında da düğün borçları var. Bence siz karşınıza alın açıkça niyetinizi söyleyin het şey hazırsa hatta bu yaz bitmeden evlenmemeniz için nasıl bir sebep olabilir? Bırakın büyük şaaşalı bir düğün olmasın mesela bunları anlatın ona. Benim erkek arkadaşım durumunun olmadığı bir dönem birkaç ay önce çok uzaktı nişan vs bile yapmaya bana utanarak sordu bir gün bu işlerden asla anlamaz çok masraflı bir şey mi gibilerinden ben de usulünce beni tanıdığını abartı şeylerden uzak olduğumu hiçbir şeyde gözüm olmadığını anlattım şimdi izne çıkmasını bekliyoruz ikna oldu. Ki sizin gibi ben de nişan için her seferinde bu sefer de olmadı diyip üzülüyordum. Ay uzun anlattım kusura bakmayın. Velhasıl oturun hesap yapın büyük düğün istemiyorum insanları memnun etmek için o kadar paraya gerek yok vs diye konuşun ( bilmiyorum belki de büyük düğün istiyorsunuz o zaman bu dediklerim geçersiz olur ) eminim yükü üstünden kalacaktır. Çünkü biz bayanlar genelde çok büyük şeyler bekliyoruz. Neler duyuyorum 10 bilezik olacak en az 50 milyarlık takı olacak yok İşte düğün illa yemekli olacak lack vs. Erkekler korkuyor hal böyle olunca doğal olarak.

Bir erkeği evlenmekten uzaklaştıran en büyük etken bence de ekonomik etkiler ama verdiğim örneklerdeki gibi Allah Kerim diyormuş ya asıl evlenin sonrası Allah Kerim olması gerekmiyor mu? Bu bahsettiğim kişilere aileleri destek oldu hayırlı iş bekletmeye gelmez diye çok da mutlular. Sizin işleriniz var çok şükür borç denilen şey de zaten her zaman oluyor olacak. Sizde düğün borcu olmayacak başkalarında da düğün borçları var. Bence siz karşınıza alın açıkça niyetinizi söyleyin het şey hazırsa hatta bu yaz bitmeden evlenmemeniz için nasıl bir sebep olabilir? Bırakın büyük şaaşalı bir düğün olmasın mesela bunları anlatın ona. Benim erkek arkadaşım durumunun olmadığı bir dönem birkaç ay önce çok uzaktı nişan vs bile yapmaya bana utanarak sordu bir gün bu işlerden asla anlamaz çok masraflı bir şey mi gibilerinden ben de usulünce beni tanıdığını abartı şeylerden uzak olduğumu hiçbir şeyde gözüm olmadığını anlattım şimdi izne çıkmasını bekliyoruz ikna oldu. Ki sizin gibi ben de nişan için her seferinde bu sefer de olmadı diyip üzülüyordum. Ay uzun anlattım kusura bakmayın. Velhasıl oturun hesap yapın büyük düğün istemiyorum insanları memnun etmek için o kadar paraya gerek yok vs diye konuşun ( bilmiyorum belki de büyük düğün istiyorsunuz o zaman bu dediklerim geçersiz olur ) eminim yükü üstünden kalacaktır. Çünkü biz bayanlar genelde çok büyük şeyler bekliyoruz. Neler duyuyorum 10 bilezik olacak en az 50 milyarlık takı olacak yok İşte düğün illa yemekli olacak lack vs. Erkekler korkuyor hal böyle olunca doğal olarak.
Günaydın, çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için,
Bana kalsa parmak arası tetkiklerimle nikahi kıyacak kadar rahatım, biraz ailelerimizin beklentisi yüksek olunca eziliyoruz. Yine de konuşacağım :)

Cevabınız için teşekkür ederim, damdan düşeni damdan düşen anlarmış:) kötü tecrübemiz ikimizi de çok etkiledi. Üstelik sevdiğimin en hassas noktasıydı terkedilmek ve ben ona bunu acı bir şekilde yaşattım. Belki bu yüzden de derinlerde bir yerlerde kırgınlıkları olabilir. Tedavi etmeye de çalışıyorum ama insan psikolojisi işte:)
Sizin adınıza da çok sevindim. Dilerim daha güzel günler sizi bekliyordur. Burada öyle konular okuyoruz ki eşine adam gibi adam diyebilen şanslı kadın sayısı çok az ne yazıkki. Yürekten kutlarim sizi de eşinizi de :KK68:

Çok şükür cnm. Şimdi diyorum ki geçtiğim süreçler beni bugünlerime getirdi. o günleri yaşamasaydım bugünlerim olmazdı. bir uzmandan destek alabilirsiniz çünkü siz kimseyi tedavi edemezsiniz kendinizden başka, nişanlınız kendisinden sorumlu kendisini o tedavi edecek. Kendinizden çok onu düşünüyorsunuz sanki ama o yetişkin biri. aslında bazen çok basittir olmuyorsa zorlamayacaksınız, olacak olan oluyor. Umarım herşeyin hayırlısı en yakın zamanda olur ikiniz içinde.

Günaydın, çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için,
Bana kalsa parmak arası tetkiklerimle nikahi kıyacak kadar rahatım, biraz ailelerimizin beklentisi yüksek olunca eziliyoruz. Yine de konuşacağım :)

Günaydınlar :) siz böylr düşünüyorsanız ona da bunu uygun bir dille söyleyin arkadaşların da dediği gibi güzel bir gelinlikle küçük bir nikah kutlama bile harika olur :)

ne zamana kdr nişanlı kalacaksınız benim bildiğim nişan olur düğün tarihide belirlenir bu ne böle nişan atılmış tekrar takılmış ortada bi belirsizlik vala bilmiyorum hevesler mi kaçtı acaba

Bekliyorum muhakkak :super:
konun karisik biraz biliyomusun?
ben uzatmali sevgililikleri (yanlis anlama kucumseyerek soyledigimi sanma, baska nasil diyecegimi bilemedim) kisisel olarak beceremiyorum, sevgilimse, cok asiksam, biseylerden eminim demek oluyo bu, ozaman ne olacaksa olsun ya herro ya merro kafasina giriyorum hemen.

yani sizin bu yaptiginizi yapamazdim emin ol. kucuk bi anekdotumu paylasmak isterim (sonu bosanmayla sonuclanmis olsa bile). sevgilime ilgisizliginden dolayi gunun birinde cok sinirlendim, cok kirildim, cok icerledim. yeter artik istemiyorum dedim, dengesizsin, sonumuzu goremiyorum dedim ve bitirdim iliskiyi. aradan iki uc hafta gecti ve bu yine kapimda. cok net bir sekilde 'eger devam etmek istiyorsan birseylerin adi konulacak, ben seninle uzatmali sevgililik yasayacak degilim, yeter artik rengi belli olsun bu isin, emin degilsende cik hayatimdan beni mesgul etme' dedim, ve iki hafta sonra beni istemeye geldi ailesiyle. iyi halt yemisim diyorum tabi simdi kendime hahaha ama neyse iste. dogru seyi yapip yapmadigim tartisilir, ama demem o ki; net ol, onu analiz edip durma, neden boyle yapiyor diye dusundukce kendini yormaya devam edeceksin. erkeklerin yerine dusunmek biz kadinlari cok ama cok yipratiyor, ozaman yapmiicaz. birak, kendi dusunsun.
ne istiyosan onu soyle, ultimatum ver.

Back
X