Sena merhaba,Herkese merhaba,
Eşim korunuyordu ama 5 agustosta şüpheli bir ilişkimiz oldu. Ertesi gün hapı kullandım ilişkiden maksimum 24-27 saat içerisinde tam net saati hatırlamıyorum.
16 agustos akşamı yani birkaç saat önce test yaptım pozitif. Çok şaşırdım regl tarihime 9 gün kala ve ertesi gün hapı kullanmama ragmen hamile olduğunu ögrendim. Bir kızım var çok sevindim tabiki sürpriz oldu bize.
Ama özelikle konuyu açmak istedim bu tür haplara güvenmeyin.
Bu da benim testimSena merhaba,
Sanırım aynı şey benim de başıma geldi 6 ağustosta eşimle korunmasız birlikte olduk 14 saat sonra ertesi gün hapı içtim. Şu an reglime 2 gün var dün idrar testi yaptım çok çok silik çıktı bu sabah sağlık ocağında kan verdim yarın öğleden sonra belli olacakmış bakalım sonuç ne olacak. Benim de bir oğlum var bakalım hayırlısı. Eğer ben de hamileysem sanırım aynı anda hamile kaldık :)
Merhaba, evet sizin gebelik testinizde çift çizgi görünüyor hayırlı olsun :) ertesi gün hapına ragmen hamile kalmakta çok değişik bir duyguymuş insana sürpriz oluyor :) Bende bu sabah kan verdim sonucum perşembe günü çıkacakmış. Son adet tarihiniz ne zaman? Benim 24 temmuz. Ve olunuz kaç yaşında? Benim kızım 3.5 yaşında :)Sena merhaba,
Sanırım aynı şey benim de başıma geldi 6 ağustosta eşimle korunmasız birlikte olduk 14 saat sonra ertesi gün hapı içtim. Şu an reglime 2 gün var dün idrar testi yaptım çok çok silik çıktı bu sabah sağlık ocağında kan verdim yarın öğleden sonra belli olacakmış bakalım sonuç ne olacak. Benim de bir oğlum var bakalım hayırlısı. Eğer ben de hamileysem sanırım aynı anda hamile kaldık :)
Benim de son adet tarihim 23 temmuz :) sanırım yumurtlama gününde ella pek etki etmiyor :) oğlum daha küçük 15 aylık o yüzden ertesi gün hapı kullanmıştım bize de çok süpriz oldu. Dilerim çok sağlıklı gebeliklerimiz olur :) bana da sağlık ocağı sonucun yarın akşam çıkar deyince dayanamadım şimdi özele gidiyorum kan vermeyeMerhaba, evet sizin gebelik testinizde çift çizgi görünüyor hayırlı olsun :) ertesi gün hapına ragmen hamile kalmakta çok değişik bir duyguymuş insana sürpriz oluyor :) Bende bu sabah kan verdim sonucum perşembe günü çıkacakmış. Son adet tarihiniz ne zaman? Benim 24 temmuz. Ve olunuz kaç yaşında? Benim kızım 3.5 yaşında :)
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız evladınızı siz de en yakın zamandaBende korunmama rağmen hamile kalamiyorumrabbim sagliklica kucağınıza almayı nasip etsin miniklerin geleceği varsa ne içersen iç nasıl korunursan korun oluyor
Allah razı olsun canım hamilelerin duası kabul olur derlerHakkınızda hayırlısı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız evladınızı siz de en yakın zamanda
Hakkınızda Hayırlısı olsun. İnşallah en kısa zamanda hamilelik haberinizi alırsınızBende korunmama rağmen hamile kalamiyorumrabbim sagliklica kucağınıza almayı nasip etsin miniklerin geleceği varsa ne içersen iç nasıl korunursan korun oluyor
Benim adetime 9 gün varken testi yaptım bugün 8 gün kalmış oluyor. İlişkinin oldugu zamanlar yumurtlama dönemim değildi, ertesi gün hapı da kullandım.. Buna ragmen test pozitif :) inşallah ertesi gün hapının hormonları etkilemesinden dolayı test yanıltıcı olmamıştır. Bakalım bende çok sabırsızlanıyorum :)Benim de son adet tarihim 23 temmuz :) sanırım yumurtlama gününde ella pek etki etmiyor :) oğlum daha küçük 15 aylık o yüzden ertesi gün hapı kullanmıştım bize de çok süpriz oldu. Dilerim çok sağlıklı gebeliklerimiz olur :) bana da sağlık ocağı sonucun yarın akşam çıkar deyince dayanamadım şimdi özele gidiyorum kan vermeye
Amin inşallah canımHakkınızda Hayırlısı olsun. İnşallah en kısa zamanda hamilelik haberinizi alırsınız
Eğer regliniz 28 günde bir oluyorsa 8 gün kalmış olmuyor amaBenim adetime 9 gün varken testi yaptım bugün 8 gün kalmış oluyor. İlişkinin oldugu zamanlar yumurtlama dönemim değildi, ertesi gün hapı da kullandım.. Buna ragmen test pozitif :) inşallah ertesi gün hapının hormonları etkilemesinden dolayı test yanıltıcı olmamıştır. Bakalım bende çok sabırsızlanıyorum :)
Eyvah eyvah, doğum kontrol yöntemi olarak ella kullanan genç kızlar panik atak geçirecek bunu okuduklarında… Bebiş sağlıkla gelsinHerkese merhaba,
Eşim korunuyordu ama 5 agustosta şüpheli bir ilişkimiz oldu. Ertesi gün hapı kullandım ilişkiden maksimum 24-27 saat içerisinde tam net saati hatırlamıyorum.
16 agustos akşamı yani birkaç saat önce test yaptım pozitif. Çok şaşırdım regl tarihime 9 gün kala ve ertesi gün hapı kullanmama ragmen hamile olduğunu ögrendim. Bir kızım var çok sevindim tabiki sürpriz oldu bize.
32 günde bir oluyorumEğer regliniz 28 günde bir oluyorsa 8 gün kalmış olmuyor amakaç günde bir regl oluyorsunuz?
Anladım o yüzden öyle dediniz :) umarım kan testinizin sonucu güzel gelir mutlu haberleri paylaşırız :)32 günde bir oluyorum
Şöyle yürekten bi dua ettim ki nasıl.. Allah tez zamanda sağlıkla hayırlısıyla çift çizgiyi görmeni ve yavrunu kucaklamayı nasip etsin Asya. Geçen sene aynı ben böyleydim şimdi Doğuma gün sayıyorum. Rabbim seni de müjdeyle sevindirecekBende korunmama rağmen hamile kalamiyorumrabbim sagliklica kucağınıza almayı nasip etsin miniklerin geleceği varsa ne içersen iç nasıl korunursan korun oluyor
Allah razı olsun canımŞöyle yürekten bi dua ettim ki nasıl.. Allah tez zamanda sağlıkla hayırlısıyla çift çizgiyi görmeni ve yavrunu kucaklamayı nasip etsin Asya. Geçen sene aynı ben böyleydim şimdi Doğuma gün sayıyorum. Rabbim seni de müjdeyle sevindirecek
Maşallah geleceği varmış bebişin 5 ağustostan sonra başka ilişkiniz oldu mu?Herkese merhaba,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?