- 28 Şubat 2021
- 1.250
- 1.629
- 63
Benim de 6 ağıstosta yumurtlama dönemimdi ilişki oldu tuttu mu acaba sizinki çıktıysa benimkinde çıkar o zamanDemek ki 5 6 ağustosta korunmasız ilişki uğuru/totemi gibi birşey oldu bu kadar denk gelince
Tebrikler kızlar Allah kucağınıza almayı nasip etsin sağlıkla
Bizlere de dua edin inşallah Allah hepimizin kucağını doldursun
Bende birşey yok konu sahibi ve biri daha tutturmuş amaBenim de 6 ağıstosta yumurtlama dönemimdi ilişki oldu tuttu mu acaba sizinki çıktıysa benimkinde çıkar o zamanbu arada tebrikler
Test yptın mıBende birşey yok konu sahibi ve biri daha tutturmuş ama
Bana daha piyango vurmadı
Daha bana 15 gün var siz devam edinTest yptın mı
Kan sonucunu bekliyorum merakla benim arkadaşım ve kuzenim de ertesi gün hapı içmesine rağmen gebe kaldı süpriz bebekler geldiHerkese merhaba,
Eşim korunuyordu ama 5 agustosta şüpheli bir ilişkimiz oldu. Ertesi gün hapı kullandım ilişkiden maksimum 24-27 saat içerisinde tam net saati hatırlamıyorum.
16 agustos akşamı yani birkaç saat önce test yaptım pozitif. Çok şaşırdım regl tarihime 9 gün kala ve ertesi gün hapı kullanmama ragmen hamile olduğunu ögrendim. Bir kızım var çok sevindim tabiki sürpriz oldu bize.
Ama özelikle konuyu açmak istedim bu tür haplara güvenmeyin.
Aminn inşallah canım benimAllah razı olsun canımo kadar sevindim ki bu yazıyı görünce rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah size de inşallah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim Rabb'im doğumda yardımcın olsun
kesinlikle öyle canım aynı durumdayızBende korunmama rağmen hamile kalamiyorumrabbim sagliklica kucağınıza almayı nasip etsin miniklerin geleceği varsa ne içersen iç nasıl korunursan korun oluyor
Kan sonucunuz çıktı mı? Benim daha çıkmadı :)Benim de son adet tarihim 23 temmuz :) sanırım yumurtlama gününde ella pek etki etmiyor :) oğlum daha küçük 15 aylık o yüzden ertesi gün hapı kullanmıştım bize de çok süpriz oldu. Dilerim çok sağlıklı gebeliklerimiz olur :) bana da sağlık ocağı sonucun yarın akşam çıkar deyince dayanamadım şimdi özele gidiyorum kan vermeye
Yeni çıktı özelde yaptırdığım 18.8 çıktı bata 2 gün kala inşallah düzenli artar da sağlıklı bir gebelik yaşarım ya darısı başınızaKan sonucunuz çıktı mı? Benim daha çıkmadı :)
Acaba hormonlar mı testi pozitif yaptı diye düşünüyordum sizin sonucunuz görünce sevindim :) Hayırlı olsun Allah saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin. Benim bata 9 gün kala nasıl bu kadar net çıkar onu anlamadım. Acaba bir önceki ayda hamile kalıp üstüne görme mi oldu :) kafamda deli sorular :)Yeni çıktı özelde yaptırdığım 18.8 çıktı bata 2 gün kala inşallah düzenli artar da sağlıklı bir gebelik yaşarım ya darısı başınıza
belki yumurtlamanız bu ay beklediğinizden erken gerçekleşmiştir ve bu sebeple döllenme de sandığınızdan erken olmuştur. hocalar döllenmeden 10 gün sonra beta hcg artıyor diyor. 5 ağustosta gebe kaldıysanız gayet yeterli bir süre artması için :) sizin de sonucunuzu sabırsızlıkla bekliyorum inşallah güzel sonuçlar gelecek :)Acaba hormonlar mı testi pozitif yaptı diye düşünüyordum sizin sonucunuz görünce sevindim :) Hayırlı olsun Allah saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin. Benim bata 9 gün kala nasıl bu kadar net çıkar onu anlamadım. Acaba bir önceki ayda hamile kalıp üstüne görme mi oldu :) kafamda deli sorular :)
Maşallah canım.Kan sonucum daha çıkmadı ama bugün farklı marka ile tekrar test yaptım sonuç bu
Tebrik ederimEvet güzel haberi artık verebilirim beta sonucum 85 :)
Güzel artmış sağlıkla ilerlesin :))Herkese iyi akşamlar :) bugün saglık ocağında değilde hastanede beta ya baktırdım. 303 çıktı :)
Hamilelik süreciniz nasıl gecti acaba.ben de ertesi gun hapı aldım hamilelikten korkuyorum ertesi gün hapına ragmen hamile kalıp bebegin saglıgını olumsuz etkilemesinden korkuyorum.Herkese merhaba,
Eşim korunuyordu ama 5 agustosta şüpheli bir ilişkimiz oldu. Ertesi gün hapı kullandım ilişkiden maksimum 24-27 saat içerisinde tam net saati hatırlamıyorum.
16 agustos akşamı yani birkaç saat önce test yaptım pozitif. Çok şaşırdım regl tarihime 9 gün kala ve ertesi gün hapı kullanmama ragmen hamile olduğunu ögrendim. Bir kızım var çok sevindim tabiki sürpriz oldu bize.
Ama özelikle konuyu açmak istedim bu tür haplara güvenmeyin.
Dogum yapmadım 7 haftalık hamileyim. Şuanda da düşük riskim var ama bu haptan olmuştur diyemiyoruz.Hamilelik süreciniz nasıl gecti acaba.ben de ertesi gun hapı aldım hamilelikten korkuyorum ertesi gün hapına ragmen hamile kalıp bebegin saglıgını olumsuz etkilemesinden korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?