Gebeliğe Hazırlık Ertesi gün hapına ragmen hamile kaldım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de 6 ağıstosta yumurtlama dönemimdi ilişki oldu tuttu mu acaba sizinki çıktıysa benimkinde çıkar o zaman bu arada tebrikler

Kan sonucunu bekliyorum merakla benim arkadaşım ve kuzenim de ertesi gün hapı içmesine rağmen gebe kaldı süpriz bebekler geldi

Aminn inşallah canım benim

Kan sonucunuz çıktı mı? Benim daha çıkmadı :)

Yeni çıktı özelde yaptırdığım 18.8 çıktı bata 2 gün kala inşallah düzenli artar da sağlıklı bir gebelik yaşarım ya darısı başınıza
Acaba hormonlar mı testi pozitif yaptı diye düşünüyordum sizin sonucunuz görünce sevindim :) Hayırlı olsun Allah saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin. Benim bata 9 gün kala nasıl bu kadar net çıkar onu anlamadım. Acaba bir önceki ayda hamile kalıp üstüne görme mi oldu :) kafamda deli sorular :)

belki yumurtlamanız bu ay beklediğinizden erken gerçekleşmiştir ve bu sebeple döllenme de sandığınızdan erken olmuştur. hocalar döllenmeden 10 gün sonra beta hcg artıyor diyor. 5 ağustosta gebe kaldıysanız gayet yeterli bir süre artması için :) sizin de sonucunuzu sabırsızlıkla bekliyorum inşallah güzel sonuçlar gelecek :)

Kan sonucum daha çıkmadı ama bugün farklı marka ile tekrar test yaptım sonuç bu

Eklentiler

• 16292830048214272536193107449764.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 305
Hamilelik süreciniz nasıl gecti acaba.ben de ertesi gun hapı aldım hamilelikten korkuyorum ertesi gün hapına ragmen hamile kalıp bebegin saglıgını olumsuz etkilemesinden korkuyorum.

Hamilelik süreciniz nasıl gecti acaba.ben de ertesi gun hapı aldım hamilelikten korkuyorum ertesi gün hapına ragmen hamile kalıp bebegin saglıgını olumsuz etkilemesinden korkuyorum.
Dogum yapmadım 7 haftalık hamileyim. Şuanda da düşük riskim var ama bu haptan olmuştur diyemiyoruz.

Hakkınızda hayırlısı olsun sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…