eee nasıl yapıyorsun peki rejimi bende birşeyler yapıyorum 2 haftadır baya inceldim...
Selam, ben de 1 hafta önce başladım diyet yapmaya, 1.200 gr verdim. Bu sabahtan itibaren de dukana başladım. Web sitesinden hesapladım. Benim için 2 gün atak verdi, bugün ve yarın atak menülerini uygulayacağım. Umarım bu hafta 2 kg. kaybedebilirim.
dukan diyeti boyunca neler yiyorsunuz acaba?
arkadaslar ben 23 yasındayım 6 aylık bebegim var emziriyorum 80 kıolyum
artık dolaptakı hıc bı elbısem bana olmuyor buda sınırımı bozuyor 2 tanede çocugum var cıkamıyorum bıyere hep evdeyım yıye yıye mıdemde çok buyudu napcam bılmıyorum sizce napmalıyım diyet yapsam çocugumu etkılermı napmalıyım lutfen yardım edın bana
Üzülme, bebeğin daha çok küçük. Diyet değil de yediklerine dikkat etsen? Hamur işi tüketmesen, tatlıyı haftada 1 kez sütlü tatlı olarak tüketsen. Daha bir dengeli beslensen. 1 hafta içinde miden küçülür, yediklerini fark etmeden azaltırsın. Zaten emzirirken günde 500 kcal yi yakıyorsun. Ben 500 kcal için 1.5 spor yapıyorum :)) Bir de günlük aç istersen, orada yediklerini yazarsın biz de seni motive etmeye çalışırız.
eee nasıl yapıyorsun peki rejimi bende birşeyler yapıyorum 2 haftadır baya inceldim...
dukan diyeti nasıl oluyor. söylersen bende katılmak isterim. neler yicez.
Selam, ben de 1 hafta önce başladım diyet yapmaya, 1.200 gr verdim. Bu sabahtan itibaren de dukana başladım. Web sitesinden hesapladım. Benim için 2 gün atak verdi, bugün ve yarın atak menülerini uygulayacağım. Umarım bu hafta 2 kg. kaybedebilirim.
arkadaslar ben 23 yasındayım 6 aylık bebegim var emziriyorum 80 kıolyum
artık dolaptakı hıc bı elbısem bana olmuyor buda sınırımı bozuyor 2 tanede çocugum var cıkamıyorum bıyere hep evdeyım yıye yıye mıdemde çok buyudu napcam bılmıyorum sizce napmalıyım diyet yapsam çocugumu etkılermı napmalıyım lutfen yardım edın bana
günlük nasıl açılıyo ben yeniyimi aranızda bılmıyorum ayrıca çok tesekkur ederım yardımın ıcın
slm cnm :) bnde dün başladım işte dukana bgn 2.gnm 1.5 kilo verdim yada ödem attım diyelimburda birbrmze destek olarak sonuna kadar gidelim artık şu işin
Kaç kilosun ve hedefn kaç cnm
Umarım bu kez başarırız... Yaşım 37, geç evlenip evlendikten sonra kilo alanlardanım.
Şu anda 67 kiloyum.Boyum 1.60. Önce 63 e inmek istiyorum. Ama devamında 58 i görmeyi umuyorum:) Atak menülerinden bahseder misin?
o zamn sende bnm gbi 5 gn atak yap canm :) bu arada kilolarımz ve hedefmz benziyormuş
cnm sadce protein yiceksn bu 5 gn içinde. ama herşeyn lıghtını..
lıght yogrt,peynr,süt.. sonra tavuk yagsız et balık ızgara falan hep serbst ve istedgn kadar ye. yumurta ve tavuk vazgeçilmz zaten:)
birde yulaf kepeği almk zorundasın.migrosta bulunuyor. onunla ekmk,kek,kurabiye krep yapablryorsun
o zamn sende bnm gbi 5 gn atak yap canm :) bu arada kilolarımz ve hedefmz benziyormuş
cnm sadce protein yiceksn bu 5 gn içinde. ama herşeyn lıghtını..
lıght yogrt,peynr,süt.. sonra tavuk yagsız et balık ızgara falan hep serbst ve istedgn kadar ye. yumurta ve tavuk vazgeçilmz zaten:)
birde yulaf kepeği almk zorundasın.migrosta bulunuyor. onunla ekmk,kek,kurabiye krep yapablryorsun
5 gün uzun olmaz mı? Yapamayabilirim gibi geliyor. Salata yemeden dayanamam:) Yulaf kepeğini aldım, burada bütün marketler satıyor artık. Bir haftadır diyette olduğum için zaten light light besleniyordum:) Evde süt ve yumurtam kalmadı birazdan çıkıp onları alacağım sadece. Akşama da somon pişireyim diyorum. Sen kola içiyor musun? Asitli ya sanki sanki yağlarım erimeyecek gibi geliyor onu içince.
peki sadece yulaf olmazsa olmuyormu? benım yakınlarımda migros yok
Cnm sen blrsin 3 gn yap ozamnyulaf kepeğni ne ara aldın
süt ve yumurtanı al hemen en byk yardmcı onlar
cola içmiyorum canm lıght dahi olsa kilo aldrr gbi gelio banada. zaten çokta kola arayan biri değilm.sağlıklıda değil yani.
malesf cnm yulaf kepeği olması lazım. onun tok tutma özelliği çok yüksek.dukanın kitabında da anlatıyor uzun uzun. bi arştr bakalm başka maketlerde bulrsun belki.
Cnm sen blrsin 3 gn yap ozamnyulaf kepeğni ne ara aldın
süt ve yumurtanı al hemen en byk yardmcı onlar
cola içmiyorum canm lıght dahi olsa kilo aldrr gbi gelio banada. zaten çokta kola arayan biri değilm.sağlıklıda değil yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?