bian ben senide dukancı sandım Allah Allah dedim napmış bu kız
menüne gelince canım ya doğrusu kahvaltıyı hafif buldum.onun yerine azcık mısır gevreği yesen uyannca (3 kaşık kadar)
sonra normal kahvltı yapsan olmz mı ?
araların gerçekten çok iyi.
akşam ki menünde iiyi cnm
yanlz senn kilon ve hedefin kaç
lise yıllarımda 45 kiloyken sonralarda kahvaltı yapmamama rağmen öğlen akşam ve gece yarısı kalktım yarım ekmekten fazla bol yağlı tost yiyince 60 ı geçti kilo biraz diyet spor derken 56 a düştüm şuan hedef 48
yok dukancı değilim canım. boyum 1,53 kilom 56 ideal kilom 48. fazlasıyla göbeğim kalçalarım ve gıdım var tombişimnormalde kahvaltı hiç yapmıyordum canım midem bulanıyor kahvaltı yaparken canım hiç bir şey istemiyor o yüzden sadece mısır gevreği yiyorum aslında bi domates biraz peynir salatalık eklesem iyi olacak.
ayy lisede 45 migerçi boyuna oranla normal ama bn o kiloyu en son orta okulda görmşmdr sanırım ki o zman 1 kere bile tartılmazdım he ama aynen cnm bnde lise sonda en kilolu halim 59 du. şimdi bakıyom o fotolara ne zayıfmşm bee diyorum. sonra üniverste dşarda yemeler gece yemeler derken bir ara 71 oldum yaa. sonrada az buçuk çabaladım 66 a düştüm işte.
Allah sonumuzu hayr etsn de sağlıklı şekilde zayıflayalm inş. yaş kaç cnm ?
anladım cnm bnmde göbek kalça basen ne ararsan varkahvaltıya eklemeni tavsiye ederim canım mesela haşlama yumurta ye tok tutar. lıght peynr al onuda ye.en azından protein almş olursun (Allahım ne kadar dukancı oldum )
senin yaş kaç canım nerde yaşıyorsun?
yaşım 23 canım. bende üniversitede aldım kilo şehir değişince insanın yapısıda değişiyor. yedikçe yedim. yaaa lisede çırpı bacak derlerdi kürdan gibiydim yaaa. şimdide masa başı işi hareket desen 0 ye otur ye otur şiştik vallahi. evet seni dinlicem artık kahvaltı yapıcam azda olsa. Ah o fotograflar yokmu zaten. İnşallah hep birlikte güzelce zayıflayacağız canım ideal kilolara ulaşmadan pes etmek yok
22 canımafyonda yaşıyorum afyonda okuyorum
ay bana da annen sana bişy yedrmiyo mu derlerdi hiç unutmam
aynen yavrum artık bu son diyetmz olsun destek olalm brbrmze bozdrtmayalm asla. çnkü düşünüyorum bozsak nolcak. en geç
haftaya tekrar başlıcaz. böl böle kaç kiloya çıkarz km bilir yaa. bir kere yapalm adam gbi yapalım artık şu işi
36 beden kot gymeden bırakmam bu işi
abowwwwwwwwannem afyonkarahisarlı canım yaaa kuzenlerimde orda okuyo biri kimya biri dış ticaret Evet canım artık bozmak yok. Ben zaten hep pc başındayım sürekli burada olurum canım. Birbirimize sonuna kadar destek olmalıyız. :13:
tekrardan günaydın millet
bgün dukan diyetimin 3.günü gayet iyi gidiyor.sıkıntı ve açlık çekmedim.sadce ilk gün baş agrım oldu o kadar
başlangıç kilom : 66.6
dünkü kilom: 65.1
bgünkü kilom : 64.9
sanırım artık vucdmdaki ödemi attım çnkü karnım falan indi gitti
normalde atak evrem bgün bitiyor 3gn diye hesaplanmıştı ve hedef 64.8 di. bakalım bgünde yapıcaz sonrası Allah kerim
uzun zamandr ki en az 1 yıldr 64 ü görmemştm sanırım artık inancım daha da arttı,ben bu bir ay içnde bambaşka biri olucam.
bu son diyetim olucak. bu son kilolu halim olucak.inanıyorum bu sfer bnde başarı hikayeleri topiğne konu açıcam ve foto koyucam
22 canımafyonda yaşıyorum afyonda okuyorum
ay bana da annen sana bişy yedrmiyo mu derlerdi hiç unutmam
aynen yavrum artık bu son diyetmz olsun destek olalm brbrmze bozdrtmayalm asla. çnkü düşünüyorum bozsak nolcak. en geç
haftaya tekrar başlıcaz. böl böle kaç kiloya çıkarz km bilir yaa. bir kere yapalm adam gbi yapalım artık şu işi
36 beden kot gymeden bırakmam bu işi
beklerim gel canım :13:
bnmde pc genelde açık hep destek olurz böylecebak şöyle yapalım hatta bozmak üzere oldgnda buraya yaz hemen. bn seni durdurayım burdan snde bni birde serap var onada söleriz
isim ne cnm ?
Bu arada baya gençlerle takılıyorum yahuBen hep söylüyordum 22-23 hissediyorum diye kimse inanmıyordu
selamlar kızlar,
ben dukan diyetine bugün başladım, bu benim ikinci ve "son" şansım... biliyosunuz dukan hayat boyu en fazla 2 kez işe yarar, çünkü vücut bu diyete de alışarak direnç kazanırmış...
vazgeçmek yok, ben de bi 36 beden eteklerimin içine girebilsem...
başlangıç kilom:59,6
şimdiki kilom:59,1
aslında ben biraz dün akşamdan başladım gibi oldu, dün akşam hindi fleto etini enine dilimleyip hiç yağ koymadan teflon tavada kızarttım, gayet de güzel ve doyurucu oldu, biliyosunuzdur hindi eti çok az yağ ve kolesterol içerir her yönden sağlıklı yani...
Tebrik ederiiiim, çok iyi gidiyorsunBaşarılı olacağına inanıyorum. Azmedince oluyor. Yeni topiğini kutlarız artık.
Sabah kahvaltımı yapıp çıktım.
300 ml. laktozsuz süt (diğerleri karnımı şişiriyor)
1 light karper
Yarım dukan krebi
Şimdi de yoğurttan oluşan ara öğünümü yiyeceğim.
Bu arada baya gençlerle takılıyorum yahuBen hep söylüyordum 22-23 hissediyorum diye kimse inanmıyordu
selamlar kızlar,
ben dukan diyetine bugün başladım, bu benim ikinci ve "son" şansım... biliyosunuz dukan hayat boyu en fazla 2 kez işe yarar, çünkü vücut bu diyete de alışarak direnç kazanırmış...
vazgeçmek yok, ben de bi 36 beden eteklerimin içine girebilsem...
başlangıç kilom:59,6
şimdiki kilom:59,1
aslında ben biraz dün akşamdan başladım gibi oldu, dün akşam hindi fleto etini enine dilimleyip hiç yağ koymadan teflon tavada kızarttım, gayet de güzel ve doyurucu oldu, biliyosunuzdur hindi eti çok az yağ ve kolesterol içerir her yönden sağlıklı yani...
uykuluydum resimleri görünce gözlerim açıldıbir an iş yerindeki arkadaşlar görcek diye korktum sapık sancaklar beni
yanındayız canım. vazgeçmek yok. hepimiz 36 beden etek giyeceğiz bunu düşünerek ilerlemeliyiz. hindi eti hiç yemedim tadı nasıl?
hoşgeldin canım :) yaş kaçboy kaç hedef kaç
atak evreni kaç gün yapıcaksın hesapladn mı
elbette tabi burada daha da kalabalık bi yazı yazmak istemedim, zaten önce yapılması gereken dukan ın resmi sitesinden test yapmak bu benim ikinci dukan diyeti oluyo,ilkinde seyir evresinde bırakmak zorunda kalmıştım mekan değişikliğinden,aslında ii gidiyodu,6 ay oldu
yaş:26 boy:160 hedef kilo:54 atak evrem 3 gün dün akşam yemeğiyle başladığımdan benimki 3,5 gün olucak, pazartesi seyir başlıyooo:)))
bi de şu krebi yapıştırmadan yapabilsem... benimki krep değil resmen domatessiz menemen görünümlü bi şey oluyo
hoşgeldin canım :) yaş kaçboy kaç hedef kaç
atak evreni kaç gün yapıcaksın hesapladn mı
elbette tabi burada daha da kalabalık bi yazı yazmak istemedim, zaten önce yapılması gereken dukan ın resmi sitesinden test yapmak bu benim ikinci dukan diyeti oluyo,ilkinde seyir evresinde bırakmak zorunda kalmıştım mekan değişikliğinden,aslında ii gidiyodu,6 ay oldu
yaş:26 boy:160 hedef kilo:54 atak evrem 3 gün dün akşam yemeğiyle başladığımdan benimki 3,5 gün olucak, pazartesi seyir başlıyooo:)))
bi de şu krebi yapıştırmadan yapabilsem... benimki krep değil resmen domatessiz menemen görünümlü bi şey oluyo
Ohoo senn hedefe bişey kalmamış
hoşgeldin o zaman aramıza canım.bnde 5 gün yapayım atagı diyodum ama teste 3 çıktı bgn son gün artık.
krep deme bana nolur
krep tavası al cnm bnmde tavama yapışıyordu gttim krep tavası aldım süper oluyo (tabi sadce görnümü) sevemedim gtti o kepeği yaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?