Erva147'nin Diyet Günlüğü

yok dukancı değilim canım. boyum 1,53 kilom 56 ideal kilom 48. fazlasıyla göbeğim kalçalarım ve gıdım var tombişim normalde kahvaltı hiç yapmıyordum canım midem bulanıyor kahvaltı yaparken canım hiç bir şey istemiyor o yüzden sadece mısır gevreği yiyorum aslında bi domates biraz peynir salatalık eklesem iyi olacak.

lise yıllarımda 45 kiloyken sonralarda kahvaltı yapmamama rağmen öğlen akşam ve gece yarısı kalktım yarım ekmekten fazla bol yağlı tost yiyince 60 ı geçti kilo biraz diyet spor derken 56 a düştüm şuan hedef 48

ayy lisede 45 mi gerçi boyuna oranla normal ama bn o kiloyu en son orta okulda görmşmdr sanırım ki o zman 1 kere bile tartılmazdım he ama aynen cnm bnde lise sonda en kilolu halim 59 du. şimdi bakıyom o fotolara ne zayıfmşm bee diyorum. sonra üniverste dşarda yemeler gece yemeler derken bir ara 71 oldum yaa. sonrada az buçuk çabaladım 66 a düştüm işte.
Allah sonumuzu hayr etsn de sağlıklı şekilde zayıflayalm inş. yaş kaç cnm ?

anladım cnm bnmde göbek kalça basen ne ararsan var kahvaltıya eklemeni tavsiye ederim canım mesela haşlama yumurta ye tok tutar. lıght peynr al onuda ye.en azından protein almş olursun (Allahım ne kadar dukancı oldum )

yaşım 23 canım. bende üniversitede aldım kilo şehir değişince insanın yapısıda değişiyor. yedikçe yedim. yaaa lisede çırpı bacak derlerdi kürdan gibiydim yaaa. şimdide masa başı işi hareket desen 0 ye otur ye otur şiştik vallahi. evet seni dinlicem artık kahvaltı yapıcam azda olsa. Ah o fotograflar yokmu zaten. İnşallah hep birlikte güzelce zayıflayacağız canım ideal kilolara ulaşmadan pes etmek yok

senin yaş kaç canım nerde yaşıyorsun?

22 canım afyonda yaşıyorum afyonda okuyorum

ay bana da annen sana bişy yedrmiyo mu derlerdi hiç unutmam
aynen yavrum artık bu son diyetmz olsun destek olalm brbrmze bozdrtmayalm asla. çnkü düşünüyorum bozsak nolcak. en geç
haftaya tekrar başlıcaz. böl böle kaç kiloya çıkarz km bilir yaa. bir kere yapalm adam gbi yapalım artık şu işi

36 beden kot gymeden bırakmam bu işi

abowwwwwwww annem afyonkarahisarlı canım yaaa kuzenlerimde orda okuyo biri kimya biri dış ticaret Evet canım artık bozmak yok. Ben zaten hep pc başındayım sürekli burada olurum canım. Birbirimize sonuna kadar destek olmalıyız. :13:

beklerim gel canım :13:
bnmde pc genelde açık hep destek olurz böylece bak şöyle yapalım hatta bozmak üzere oldgnda buraya yaz hemen. bn seni durdurayım burdan snde bni birde serap var onada söleriz

isim ne cnm ?

Tebrik ederiiiim, çok iyi gidiyorsun Başarılı olacağına inanıyorum. Azmedince oluyor. Yeni topiğini kutlarız artık.

Sabah kahvaltımı yapıp çıktım.
300 ml. laktozsuz süt (diğerleri karnımı şişiriyor)
1 light karper
Yarım dukan krebi

Şimdi de yoğurttan oluşan ara öğünümü yiyeceğim.

Bu arada baya gençlerle takılıyorum yahu Ben hep söylüyordum 22-23 hissediyorum diye kimse inanmıyordu

kızlar aşağıda ki resmdeki kadın crystal renn... büyük beden mankeni. uzun bir süre kilolu olarak büyük beden mankenliği yapmış.
fakat daha sonra diyet ve sporla değişime bakın.. şimdi bikini mayo mankenliği yapıyor.googlen aratp başka resmlerine ulaşablrsnz..
bu bize motivasyon olsun diye koyuyorum büyük ihtimalle kadın hepimzden daha kiloluydu ama sonuca bakın zayflamak incelmek ve gençleşmek resmen bn hep diyorum kendime zayıflıcam ama sanki aynı kalck gbi vucudum incelemem diyodum ama artık buna inanmıyorum bu kadın bile yaptysa bizde yaparz kızlar!

selamlar kızlar,

ben dukan diyetine bugün başladım, bu benim ikinci ve "son" şansım... biliyosunuz dukan hayat boyu en fazla 2 kez işe yarar, çünkü vücut bu diyete de alışarak direnç kazanırmış...

vazgeçmek yok, ben de bi 36 beden eteklerimin içine girebilsem...
başlangıç kilom:59,6
şimdiki kilom:59,1

aslında ben biraz dün akşamdan başladım gibi oldu, dün akşam hindi fleto etini enine dilimleyip hiç yağ koymadan teflon tavada kızarttım, gayet de güzel ve doyurucu oldu, biliyosunuzdur hindi eti çok az yağ ve kolesterol içerir her yönden sağlıklı yani...

uykuluydum resimleri görünce gözlerim açıldı bir an iş yerindeki arkadaşlar görcek diye korktum sapık sancaklar beni

yanındayız canım. vazgeçmek yok. hepimiz 36 beden etek giyeceğiz bunu düşünerek ilerlemeliyiz. hindi eti hiç yemedim tadı nasıl?

tşkrler madam inş hepimz azmedip başarcaz burda cnm. bu arada yeni kural koyduk eger kiii kaçamak yapck olursak önce hemen buraya yazıyoruz yapmadan önce. burda birbrmzi engelliyoruz.
bu arada bnde şu krepleri yaptım ama tadını hç sewmedim yaa

Bu arada baya gençlerle takılıyorum yahu Ben hep söylüyordum 22-23 hissediyorum diye kimse inanmıyordu

bzmle gençleş burda cnım hem bedenen hem ruhen

hoşgeldin canım :) yaş kaç boy kaç hedef kaç
atak evreni kaç gün yapıcaksın hesapladn mı

uykuluydum resimleri görünce gözlerim açıldı bir an iş yerindeki arkadaşlar görcek diye korktum sapık sancaklar beni

ay çok güldüm yaaa nolcak kız onlardan ilham alıyom dersin hahaha
ama hatun ne kadar gençleşmş yaa bz nasıl olcz km blr

yanındayız canım. vazgeçmek yok. hepimiz 36 beden etek giyeceğiz bunu düşünerek ilerlemeliyiz. hindi eti hiç yemedim tadı nasıl?

bildiğiniz tavuk eti işte:)) biraz daha sert gibi ama yağsız olduğundan kaynaklandığını düşünüyorum... sakın hindi eti diye markette salam reyonundaki hindi füme hindi salamı şeylere yönelmeyin aşırı tuz var hindi eti o kadar az ki içinde, arkasını okursanız hem katkı maddeli hem de bol karbonhidratlı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…