Erva147'nin Diyet Günlüğü

kızlar mesela dün yediklerimi yazayım.
sabah : 2 haşlanmış yumurta.yanında lıght peynir ve lıgt süt.
öğlen : kendi suyunda pişmiş tavuk sote (2 parça kadar kçk domates attım tat versn diye :) ) yanında lıght ayran
ara : 1 haşlama yumurta
akşam : tavuk haşlama ve yoğurt yedim.

biraz sade ve tek düze geleblr menü çnkü çok bi seçenegm yoktu yarın alışvrşe çıkcm inş

bunların dışında ızgara balık ızgara tavuk yagsız et vs..
aslında seçenek çok fazla. ama yaplış önemli. çöp şiş,soman,ciğer vs hep var ama yapılışında yag,sebze veya başka birşey koymak yok.
netten de araştp bakablrsnz atak evresi yemekleri diye

Spor yapıyor musun?

Spor yapıyor musun?

dün yapamadım cnm. ama normalde egzersz cdm var 30 günde incelin diye onu yapıyorum. bazende yürüyüşe çıkıyorum :)

dukan diyetni pek sağlıklı bulmasamda umarım istediği sonucu alırsın tatlım

cnm saglıklı olan az yemek spor yapmk ama olmuyor işte oda inş zayflarsak koruma kısmı o şekilde olucak

bgnkü menüm
sabah : 2 yumurta ve lıght yoğurtla yapılmş çılbır + peynir
öğlen : tavuk ızgara + yoğurt

akşam için birzdan alışverişe çıkıcam gelince yazarım tekrar :) birde yulaf kepeği için krep tavası alıcam bnmkiler hep yapışıyor

duştan çıktım az önce bir tartılıym dedim 65.6 çıktım tok karna. sabah aç karna 65.1 dim bence gayet iyi dmi

2 haftada süper ozaman neler yaptın benımde 15 gun içinde incelmem lazım göbek bölgemde çok fazla yağ var

sabah yarım saat yürüyorum nestle nesfitle kahvaltı yapıyorum yeşil çay bol su öğlen normal yemek akşam bir kase daha nesfit.... 8 gibi meyve kokteyili yapıyorum cidden çok inceldim...pazar günü tartılacam ne verdim bakacam...oturunca göbeğimde kucama oturuyodu gittii yok valla....64 tüm bakalım ne olmuşum..

canım bende pazartesiden beri sabah ve öğlenleri special k yiyorum. ekmek iç yemiyorum. Akşam 1 kase çorba ve haşlanmış 2 kaşık sebze ve yoğurt yiyorum. ve 1 saat spor yapıorum. Benimde göbek gider mi dersin?

Evet canım, gayet iyi. Tebrik ederim. Ben de alış verişimi yaptım geldim. Bugünkü listemi yazayım:

Sabah
2 az pişmiş yumurta (üzerine bol kimyon ve karabiber ekledim)
Ligh beyaz peynir
2 fincan yeşil çay

Öğle:
1 kase yağsız yoğurt
soğuk et

Akşam:
Izgara Somon

Şimdi yeşil çayımı yapacağım. Gece acıkırsam laktozsuz süt içmeyi planlıyorum.

Yarın sabaha kilomun çok fazla eksileceğini sanmıyorum çünkü geçen hafta yaptığım diyetle olması muhtemel ödemi attım ve bugün yarın hastalanacağım. Sence yarın sabah tartılmalı mıyım?

menün çok iyi canım tebrk ederim
haklısın zaten diyette oldgn için ödemi attın ama bn genede merk ediyorum bir tartıl bakalım zarar çıkmaz
yanlız gece birşey yeme sakın dediğin gbi süt iç en fazla. peki en son tatrldgnda kaç çıkmştın tam olarak?

bende akşamki menümü yazayım :)

yulaf kepeğiyle peynrli krep yaptım,küçk küçk dildim kaseye aldım ve üzerine yogrt döktüm.meze olarak yedim
yanında et haşlama + 2 kaşık kadar yoğurt.

alışvrş içn çıktgm 20 dakkalık yürüyş var birzdanda egzersz yapıcam

gider gitmez olurmu ama spor şart cnm göbek az yemeyle insede sarkıyo sonra az bir yeyince gene çıkıyor...kesinlikle en ufak boş vaktinde mekikkk

Teşekkür ederim:) Yemem, su- maden suyu içiyorum sadece. Bu sabah 67.1 çıktım. Sabah tartılıp sana yazarım kaç çıktığımı:)

Benim şimdilik senin menülerini yorumlamaya niyetim yok. Şu dukan işini biraz daha çözeyim, ondan sonra konuşurum

sunagokan iki hafatada ne yaptın inceldin merak ettim çünkü farklı yöntemlere ihtiyacım var

bnmde incelmeye ihtiyacım varrr

tmm bakalım sabh yaz kaç çıktgnı
bnde merk ediyorum sabh kaç olcgmı bgn fazla bşey yiyemedim ama hasta olcm şu aralar karnım şiş agrıyo ya

birde daha ne kadar ödem atarım tahminn varmı ? 66.6 ham kilomdu bnm

kızlarr sporumuda yaptım baya ter attım sabah tartıda azda olsa yansır inş :)

uyuyorum artık 2.gnmde bitti inş dewm ederm ve tam başarıya ulaşırım bu son diyetim olur

Günaydın... Bu atak benim için atak olmadı. Yak -at diyetinde ilk protein günümde 500gr. gitmişti. Bu sabah 67 kg. tartıldım. Sadece 100 gr. gitti yani. Az önce de dukan hesaplamalarıma baktım. Aslına bakarsan ik atak dönemi hariç zaten haftada 1 kg. vermemi vaad ediyormuş:) Yani beklentimi yüksek tutmuşum. Aslında bende de kabahat var. Spora 2 gün ara verdim. Bugün mutlaka yaparım artık.

Mevcut ödemini atmış olman gerektiğini düşünüyorum. Bence sen de dukan testini kontrol et, bundan sonra hızlı kilo vermeyebilirsin. Aslında haftada 1-1,2 kg yeterli. Sağlıklı olan bu. Sen bu sabah kaç oldun merak ediyorum. Sporun fark ettirmiş olması lazım. Bir de sabah erken saatte yapılan kardiyo yağ yakımını artırıyor. Neden olduğunu dönünce yazarım.

Neyse çıkmam lazım bugün hem arabanın hem de benim bakım günümüz

gnaydın canım 100 gr genede de iydr sonçta büyk bşey beklemiyoduk.sporu aksatma.zaten ödem atmıyorsun artık yag yakıyorsun en azından yag yakımını hızlandr tatlım.( o zman 200 gr bile gtse bunun yagdan gittgni bilicez )
umuyorum ki kahvaltnı yapıp çıkmşsndr çnkü kahvaltıdan sonra yürüyş harekt vs. metabolizmayı hızlandryor bn bir keresinde sırf bu şekilde yaparak 63e düşmüştüm sana ve arabana güzellikler dilerim çabuk gel

tekrardan günaydın millet
bgün dukan diyetimin 3.günü gayet iyi gidiyor.sıkıntı ve açlık çekmedim.sadce ilk gün baş agrım oldu o kadar

başlangıç kilom : 66.6
dünkü kilom: 65.1
bgünkü kilom : 64.9

sanırım artık vucdmdaki ödemi attım çnkü karnım falan indi gitti
normalde atak evrem bgün bitiyor 3gn diye hesaplanmıştı ve hedef 64.8 di. bakalım bgünde yapıcaz sonrası Allah kerim

uzun zamandr ki en az 1 yıldr 64 ü görmemştm sanırım artık inancım daha da arttı,ben bu bir ay içnde bambaşka biri olucam.
bu son diyetim olucak. bu son kilolu halim olucak.inanıyorum bu sfer bnde başarı hikayeleri topiğne konu açıcam ve foto koyucam

Günaydın kızlar dün yedikleri yazıyorum.

sabah;
1 bardak yağsız süt ile 6 kaşık mısır gevreği
1 bardak yeşil çay

ara öğün;
yarım nektari
yarım kase yoğurt

öğlen;
1 bardak yağsız süt ile 6 kaşık mısır gevreği
ve salata

ara öğün;
yarım nektari
yarım kase yoğurt

akşam;
1 tabak yayla çorbası
3 kaşık haşlanmış bezelye
4 kaşım yoğurt

1 saat aerobic fıtness

bian ben senide dukancı sandım Allah Allah dedim napmış bu kız
menüne gelince canım ya doğrusu kahvaltıyı hafif buldum.onun yerine azcık mısır gevreği yesen uyannca (3 kaşık kadar)
sonra normal kahvltı yapsan olmz mı ?
araların gerçekten çok iyi.

akşam ki menünde iiyi cnm

yanlz senn kilon ve hedefin kaç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…