• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erva147'nin Diyet Günlüğü

bgnkü menüm kızlar :

sabh : 2 bardak ılık su
1 bardak lıght süt
2 yumurta ve peynrden yapılmış omlet
az peynir

öğlen : yagsız kıyma ve 1 yumurtadan yapılmş kıymalı yumurta
3 kaşık yoğurt

ara : kayısı suyu

akşam : yok...

yarın seyir evresine geçiyorum inş daha güzel olucak en azından domates yicem :)

Olmamış bu akşam ... Sen de biliyorsun. Atak dönemi sabır ve sağlam sinir gerektiriyormuş demek ki. Aç yatmana üzüldüm. Bugün çok güzel olacak. Güzel uyan :16:

Olmamış bu akşam ... Sen de biliyorsun. Atak dönemi sabır ve sağlam sinir gerektiriyormuş demek ki. Aç yatmana üzüldüm. Bugün çok güzel olacak. Güzel uyan :16:

Ay biliyorum canım.nese gece hala gergndim. gerçkten saglam snr gerektryomş :1::1:

sen anlat bakim gecen nasıl geçti hahaha :1: kocacgnda geldi :17::17::9:
Günaydın şekerleeer, güzel bir gün diliyorum :16:

günaydın kızlar nerdesinz aloo :1:

bugn seyir evresine geçtim. 1 + 1 uygulucam. bgn protein + sebze ile başlıyorum. :56:

Ay biliyorum canım.nese gece hala gergndim. gerçkten saglam snr gerektryomş :1::1:

sen anlat bakim gecen nasıl geçti hahaha :1: kocacgnda geldi :17::17::9:

Cadııııı :9: Valla akşamım berbattı. saat 20.30 dan 23.00 a kadar arabanın içinde tıkıldık kaldık. İstanbul trafiği felaket. Eve gelince de sevgili eşim konusu yemek üzerine olan bir takım hediyelerini çıkardı bavulundan. Diyetimi anlatınca da oturdu kendisi yedi bir güzel :9:

günaydın kızlar nerdesinz aloo :1:

bugn seyir evresine geçtim. 1 + 1 uygulucam. bgn protein + sebze ile başlıyorum. :56:

Bence de en güzeli 1+1 sıkılmayız hiç olmazsa. Sebzesiz yaşayamayacağımı bir kez daha anladım. Protein+ sebze de mutlaka hayvansal protein mi almak zorundayız? Mesela sebze yemeği+ yoğurt olmaz mı?

Cadııııı :9: Valla akşamım berbattı. saat 20.30 dan 23.00 a kadar arabanın içinde tıkıldık kaldık. İstanbul trafiği felaket. Eve gelince de sevgili eşim konusu yemek üzerine olan bir takım hediyelerini çıkardı bavulundan. Diyetimi anlatınca da oturdu kendisi yedi bir güzel :9:

Eşin nerden geliyo canım ? ne getrmişş hani bizee :9: ay ne güzel kavuştun sen eşine sıra bana gelse gari :23:

Bence de en güzeli 1+1 sıkılmayız hiç olmazsa. Sebzesiz yaşayamayacağımı bir kez daha anladım. Protein+ sebze de mutlaka hayvansal protein mi almak zorundayız? Mesela sebze yemeği+ yoğurt olmaz mı?

evet cnm ya en azından salata yerim bee mis gbi :34: yok illa hayvansal gıdaya gerek yok. yoğurt da proteion sonuçta. ama zaten gene tavuk et illa ki kullncz canım.

Eşin nerden geliyo canım ? ne getrmişş hani bizee :9: ay ne güzel kavuştun sen eşine sıra bana gelse gari :23:

evet cnm ya en azından salata yerim bee mis gbi :34: yok illa hayvansal gıdaya gerek yok. yoğurt da proteion sonuçta. ama zaten gene tavuk et illa ki kullncz canım.

Urfa'ya gitmişti. Antep fıstığı getirmiş, ama bize yok. Dağıttım komşulara :9: Senin nişanlın nerede?

Bugün tavuk mavuk da yemiceem :27: sebze+yoğurt+salata ooohhh.. :56: Sen de Egelisin galiba anlarsın beni :29:

Urfa'ya gitmişti. Antep fıstığı getirmiş, ama bize yok. Dağıttım komşulara :9: Senin nişanlın nerede?

Bugün tavuk mavuk da yemiceem :27: sebze+yoğurt+salata ooohhh.. :56: Sen de Egelisin galiba anlarsın beni :29:

fıstıkk :52: iyi yapmşsn ama dagtmakla cnm yoksa kaçamak yapablrdin :D ıspartada benm ki :(
aa sendemi bgn seyir evresne geçtn canım ? evet cnm aydınlıyım sen nerelisin ?

antep fıstığımı beni can evimden vurdunnnn:52:

zilli yemeğin lafını duydu geldi hemen :1:

Çok mu seviyorsun?? Kıyamam sanaaaa.... Kızlar diyetinizi başarıya dönüştürün söz hepinize göndericem.

Gaste okuyorum şuan hadise 2 ayda 16 kilo vermiş. hergn aynaya bakıyorum fıstık gbi kadın oldum demiş. gördünz mü resmlerini harbiden çok incelmiş darısı bize de yaa :9:

fıstıkk :52: iyi yapmşsn ama dagtmakla cnm yoksa kaçamak yapablrdin :D ıspartada benm ki :(

Gaste okuyorum şuan hadise 2 ayda 16 kilo vermiş. hergn aynaya bakıyorum fıstık gbi kadın oldum demiş. gördünz mü resmlerini harbiden çok incelmiş darısı bize de yaa :9:

Evet evet taze fıstık seviyorum bende tuzlu değil :D yemek diyince gözlerim açıldı yaw. Sözümüzüde aldık ohh. Evet hadise çok kilo vermiş yaaaaaaa:36:

Evet, bana 2 gün atak vermişti. Bugün seyirdeyim artık. Domates+salatalık+maydanozla mis gibi kahvaltı... İzmir' liyim.

Gerçekten, dikkat etmemişim, yemek dedik Gül geldi :9:

Gördüm, ben onun yaptığı diyeti tahmin edebiliyorum. Baya sıkı uygulamış. Aslında fena bir diyet de değil. Keşke ben de öyle bir diyete başlasaydım. Bu dukan işini sevmedim, baya zorlayacak beni :18:

Back
X