Ervus'un yeni evi

evin cok hosuma gitti.hayalimdeki ev dyebilirim ama maddi olanakla olcak bişey umarım benimde olur sizden ricam evle ilgili acıklma yaparmısınız mesela duvar kagıdı rengi markası vs şimdiden allh huzurla oturmak nasip etsin mutluluklar
bizede fikir olur

hepinize çok teşekkür ederim duvar kağıtları site olarak bütün dairelerde var biz seçmedik markasını bilmiyorum renk kahve rengi parkelerde akçağaç canlarım evet kendi evimiz allah isteyen herkese nasip etsin

Şık sade ve mükemmel
Çok begendimm canım.
Saglıkla,huzurla oturun..

resimler küçük ve karışık olmasına rağmen çok hoş gözüküyor eviniz.

ne kadar zevkli döşenmiş bir ev güle güle,mutlulukla,iyi günlerde oturun kolay kolay beğenmem ama bu ev beğenilmeyecek gibi değil harika gerçekten...

Maşallah, harika bir ev ve tasarımına bayıldım. sana sormak istediğim bir şey var. Duvar kağıtlarını ve salon rengini nasıl seçtin, yani önce koltukları alıp daha sonra mı karar verdin? Bir de salon duvarların ne renk diye geçiyor?

pardon canım, duvar kağıtları vardı diye yazmışsın zaten :)) yine de duvar boyasının adı ne diye geçiyor merak ettim :))

arkadaşlar şu çok açık ki paran varsa birazda zevkliysen mükemmel bir ev döşeyebilirsin darısı benim gibi kirada olup kendi evini almayı isteyenlere bende o zaman paraya hiç acımadan alıcam herşeyimi

çok güzell bir ev ve çok ii dekore edilmiş güle egüle oturun

Harika bi ev. İyi günlerde ağız tadıyla otur...
Mutfakta duvar kağıdı kullanışlı oluyo mu cnm? Tavsiye ediyo musun?

uuuuuuuuuuu waaauuwwwwww öfffff süppppppperrr
sanırım beğenimi anlattı :)))
gerçekten çok hoş eviniz huzurla ve sağlıkla oturun....
bebiş odası çokk şirin :)
birde yatak örtünüz ne güzel bolkalpli çok hoş duruyor.
yanlız benim öyle evim olsa basmaya ve bakmaya kıyamam
mutfakta duvar kağıdı kullanışlımı?
hayırlı olsun demeyi unuttum pardon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…