Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası ERYAMAN'DA BEBEK BAKICISI ARANIYOR!

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

cicada06

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2013
128
8
118
Ankara
Ankara, Eryaman Göksu Mahallesinde oturuyorum. Mayıs 2017 sonunda doğum yapacağım. Hemen işe başlayacak, ben işe başlayana kadar ev işlerinde ve yeri geldiğinde 3 yaşındaki kızımın bakımında da bana yardımcı olabilecek, temiz, sigara kullanmayan, daha önceden çocuk bakmış ve referans verebilecek, tecrübeli, güvenilir, insan ilişkilerine önem veren, tercihen çocuk sahibi olan, 30-50 yaş aralığında ve en önemlisi ÇOCUKLARI SEVEN ve çocukla çocuk olabilen, çocukla iyi vakit geçirebilen bir bakıcı arıyorum.

NOT: 3 yaşındaki kızım şu an kreşe gidiyor. Doğumdan sonra da devam edecek inşallah. 2 çocuğa aynı anda bakılması gibi bir talebim yok.

henüz birini bulmadıysanız ben talibim.Ankara Eryaman da oturuyorum. Sigara alışkanlığım yoktur. 2 çocuk annesiyim. daha öncede çocuk baktım. temiz ve titizim. lise mezunuyum. ilgilenirseniz görüşebiliriz.

Bende 1.5 yasindaki ogluma bakici ariyorum. Eryamanda oturuyorum. Guvenilir cocuklari seven sigara kullanmayan birini ariyorum.

Merhabalar... 3 yaşındaki kızıma evimde baktırmak istiyorum Eryaman 1. Etaptayım düşünürseniz lütfen yazın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…