- Konu Sahibi kaptanelif
-
Onu doktora sorman lazim canim yasina gore veya sıkıntina göre yapabilirKızlar merhaba bende bünyamin börekçi nin hastasiyim bişey sormak istiyorum bir bilgisi olan varsa lütfen yazsin.3 yıllık evliyim yaklaşık 1 buçuk yıldır bebek istiyoruz ama olmuyor bi kaç aksi şey yaşadım ve direkt tüp bebek yaptırmak istiyorum erzurum Üniversitesi hastanesinde yapiyolar mi hiç aşılama yaptirmadim parasiya direkt yaptırmak istiyorum tüp bebeği bir bilgisi olan var mı erzurum da baska tüp bebek merkezi de yok
Benimki dogdu 8 aylik oldu :) Allah bu yolda smek veren isteyen herkese nasip etsin insallahCanim ne güzel 8 ayına gelmişsin. İnsallah sağlıklı bir şekilde kucağınada alırsın... Bizlerede dua et
Bunyamin hoca zaten tup bebek tedavisi yapan doktor ona sorabilirsin ama okadar cok hastasi varki eger baska bi sikinti yoksa tedaviye alacagini sanmiyorum biraz daha bekletebilir yada ilac tedavisi veya asilama deneyebilir kendisiyle konusman daha iyiKızlar merhaba bende bünyamin börekçi nin hastasiyim bişey sormak istiyorum bir bilgisi olan varsa lütfen yazsin.3 yıllık evliyim yaklaşık 1 buçuk yıldır bebek istiyoruz ama olmuyor bi kaç aksi şey yaşadım ve direkt tüp bebek yaptırmak istiyorum erzurum Üniversitesi hastanesinde yapiyolar mi hiç aşılama yaptirmadim parasiya direkt yaptırmak istiyorum tüp bebeği bir bilgisi olan var mı erzurum da baska tüp bebek merkezi de yok
Ben henüz tüp bebek yaptirmadim ama iki asilamam orda oldu . bence strees girme hic canim bnm gördüğüm kadariyla gayet sistemli düzenli calisiyorlar ben memnun kalmistim doktordan da ekibinden de tüp bebek yaptirmayida mayista düşünüyorum ozamana kdr hamile kalmazsamMerhaba arkadaşlar bende eylül sonu tüp bebek tedavisine başlayacağımı evrakları hazırladım il dışından gidicem çok stresliyim tedavisi devam edenler veya orda yaptıranlar bizlere fikir verirse sevinirim
Umarım gerek kalmadan bebeğine kavuşursun. Doktor beyde ekibide çok ılımlı ve samimi insana güç veriyorlar fakat büyük umutlarla yola çıktığımız için stresimizde malûm oluyor işte.Ben henüz tüp bebek yaptirmadim ama iki asilamam orda oldu . bence strees girme hic canim bnm gördüğüm kadariyla gayet sistemli düzenli calisiyorlar ben memnun kalmistim doktordan da ekibinden de tüp bebek yaptirmayida mayista düşünüyorum ozamana kdr hamile kalmazsam
Merhaba @sarım7559 Erzurum damı başlıcan tedaviye bu ay sonunda ?Merhaba arkadaşlar bende eylül sonu tüp bebek tedavisine başlayacağımı evrakları hazırladım il dışından gidicem çok stresliyim tedavisi devam edenler veya orda yaptıranlar bizlere fikir verirse sevinirim
Evet bi aksilik olmazsa regl dönemini bekliyorum.umarim haftasonuna denk gelmezde bi haftaya baslarim tedaviye.sende ordami baslayacaksin tedaviyeMerhaba @sarım7559 Erzurum damı başlıcan tedaviye bu ay sonunda ?
Evet bi aksilik olmazsa regl dönemini bekliyorum.umarim haftasonuna denk gelmezde bi haftaya baslarim tedaviye.sende ordami baslayacaksin tedaviye
Umarım hepimiz için hayırlısı olur.peki snn ilk tüp bebek tedavin mi olacakBende seninle aynı durumdayım ,haftasonuna denk gelmezse eğer pazartesi regl başlar diye bekliyorum, bakalım hayırlısı inşallah bir aksilik çıkmazevet bende erzurumdayım , Bünyamin Bey'e gidiyorum..
Amin hayırlısı olsun hepimiz için ,Evet ilk tüp tedavim çok heyecanlıyım stresliyim, senin de ilk tedavin mi bir de nereden geliyorsunUmarım hepimiz için hayırlısı olur.peki snn ilk tüp bebek tedavin mi olacak
Evet benim de ilk tedavim ama haftasonuna denk geldiği için bnm tedavi bi dahaki aya kaldı.vandan gelicem ben kısmet iseAmin hayırlısı olsun hepimiz için ,Evet ilk tüp tedavim çok heyecanlıyım stresliyim, senin de ilk tedavin mi bir de nereden geliyorsun
Keşke gelseydin il dışından gelip adetin 3. günü tedaviye başlayanlar vardı , bende pazar adet oldum pazartesi gittim tahliller , ultrason filan bakıldı iğnelere başlattılar hemen göbekten , hayırlısı olsun inşallah bi dahaki ay başlarsın inşallah bir aksilik çıkmaz da..Evet benim de ilk tedavim ama haftasonuna denk geldiği için bnm tedavi bi dahaki aya kaldı.vandan gelicem ben kısmet ise
Hayırlısı olsun güzel haberlerini bekliyorum.nasip bi dahaki ayda ben yaşarım bu heyecanı inşallah. süreçle ilgili bilgilendirirsen sevinirim. Bnm içinde ön bilgi olurKeşke gelseydin il dışından gelip adetin 3. günü tedaviye başlayanlar vardı , bende pazar adet oldum pazartesi gittim tahliller , ultrason filan bakıldı iğnelere başlattılar hemen göbekten , hayırlısı olsun inşallah bi dahaki ay başlarsın inşallah bir aksilik çıkmaz da..
Hayırlısı olsun güzel haberlerini bekliyorum.nasip bi dahaki ayda ben yaşarım bu heyecanı inşallah. süreçle ilgili bilgilendirirsen sevinirim. Bnm içinde ön bilgi olur
Canım bugün tedavimin 8. günündeyim herşey yolunda çok şükür , acemice girdik bu işe hiç bişey bilmiyorum hergün yeni bişey öğreniyorum, şu an sadece iğnelerimi vuruluyorum göbekten, birer gün arayla kontrole gidiyorum her gittiğimde kan tahlili alıyorlar ve ultrasonla muayene ediyor doktor yumurtaların durumuna bakıyor,bu süreçte beslenmeye çok dikkat etmek gerekiyormuş , protein , taze sebze meyze ve balık bol tüketilmesi gereken şeylermiş bir de incir yumurtalar için çok iyi sürekli tüket yumurta toplamaya kadar, ayrıca ananas ve nar rahim kalınlaşması için çok iyiymiş.
kızlarrrrr merhaba siz hangi doktor kontrolündesiniz .3 buçuk yıllık evliyim bir boş gebelik ve bir düşük yaptırdım bir yıl geçti ama hala bebiş yok yarın bünyamin beye gitmeyi düşünüyorum öneri ve yorumlarını bekliyorum :)
bende bünyamin beyin kontrolündeyim, 2,5 yıllık evliyim daha önce hiç hamile kalamadım ben , problemimiz erkek faktörlü olduğu için doktor tüpü uygun gördü , yani hastanedeki izlenimlerim herkes çok memnun hocadan ben de dahil tek sıkıntı çok kalabalık oluyor , bi git bakalım doktor ne önercek ona göre sormak istediğin bişey olursa bildiğim kadarıyla yardımcı olurum :)
Rica ederim , doğru tercih bence de , Metin bey için iyi ya da kötü hiç bişey duymadım ben..ÖNCELİKLE COK TEŞEKKÜR EDERİM CEVAPLADIĞIN İÇİN BENDE YARIN GİDİCEM COK TEDİRGİNİMİŞTE ACABA DOKTOR İLGİLİ Mİ DEĞİL Mİ ASLINDA METİN İNGEÇ İÇİNDE RANDEVU ALDIM AMA BÜNYAMIN BEYI DAHA COK ÖNERDİLER KARASIZ KALMIŞTIM SENIN MESAJINLA GALİBA BÜNYAMIN BEYE GİDİCEM :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?