- Konu Sahibi kaptanelif
-
Erzurumda merkezde mi yasiyorsunuz . bende 2. Bucuk yillik evliyim 3 basarisiz asilamam var tüp demedim henuz 25 yasindayimBen 6 yıllık evliyim 2 başarısız aşilamam var. Sebepsiz infertilite. Yaşim 35
Erzurumda merkezde mi yasiyorsunuz . bende 2. Bucuk yillik evliyim 3 basarisiz asilamam var tüp demedim henuz 25 yasindayim
Gittin mi doktora cnmNe kadar sessiz bir grup Hastaneye gidiyorsun tıklım tıklım dolu ama bura kimsecikler yok
Gittin mi doktora cnm
Raporlumu cnm varmi raporun. Bunyamin bey demiEvet canım gittim görüştük dr beyle kısmet olursa ekim ayında başlıyoruz
Raporlumu cnm varmi raporun. Bunyamin bey demi
Nsdil yani canim sartlara uymakmi in me oluyor ki bilmiyorum ben pek bu konuyuRaporun şartlarına uygun olduğum için tedaviye başladığımda 2. günü çıkıyormuş. Bünyamin Bey evet
Nsdil yani canim sartlara uymakmi in me oluyor ki bilmiyorum ben pek bu konuyu
Sagol canm ondan vermişlerdi ama bmm merak rttigim daha cok rapor alma ne dkr sürüyor bnm bi rahim filmi eksik bide orda yazan ufak tefek seyler tamamlancak.esimde sayida harekette azlik var bmm pko var ama en son tahlillerimde hormanlar fln normaldi hagimizden dolayi r apor cikar bide evlilikte nilah tarihinemi baiyor 3 yil icin bnm dugunden 6 ay önce olmusyu nikahYani en az 2 başarısız aşılaman olmuş olacak, en az 3 yıllık evli olacaksın, eşinin 3 tane sperm testi örnegi , rahim filmi...... Bunun gibi şeyler
Zaten rapor almak istiyorum diyince eline bir kağıt verıyorlar hepsi yazıyor( yinede merak ettiğini sorabilirsin)
Sagol canm ondan vermişlerdi ama bmm merak rttigim daha cok rapor alma ne dkr sürüyor bnm bi rahim filmi eksik bide orda yazan ufak tefek seyler tamamlancak.esimde sayida harekette azlik var bmm pko var ama en son tahlillerimde hormanlar fln normaldi hagimizden dolayi r apor cikar bide evlilikte nilah tarihinemi baiyor 3 yil icin bnm dugunden 6 ay önce olmusyu nikah
Pazartesi bi görüşmeye gelebilirim ama heniz hsg fln çektirme edim sadece sorularim onlari sorup ona göre hi uol izlemek istiyorum
Evet canim bize o kagit fln verildi isarerlide bayan sadece gidip rapor icin baslayip tup bebek yaptirmak kaldi ama bn henuz cesaret edemiyorum iste . sen gelecekmisin pazartesiEn güzeli git konuş aklındaki soruları sor. Zaten dr ayrıntıyı söylemiyor şu lazım bu lazım diye oradaki sekreter güzel anlatıyor
Bizde hastaneyi aradık internetten araştırdık ama ennn güzeli yüz yüze konuşmak...
Bu arada Erzurumda mı yaşıyorsun.
Evet canim bize o kagit fln verildi isarerlide bayan sadece gidip rapor icin baslayip tup bebek yaptirmak kaldi ama bn henuz cesaret edemiyorum iste . sen gelecekmisin pazartesi
Hadi ya öğrendiğim iyi oldu gerci tedaviye başlamayacağız ama belki hsg cektirince giderim konusmayadahayir.... kimseye tüp için baslamiyorlar ellerindeki tedavi bitince dr izne ayrilacakmis. bayramdan sonraya artik benimki
Merhaba arkadaslar
Ben tedavi gorurken kimseler yoktu burda simdi baya yazan olmus aylardir girmiyorum foruma
Ben de bunyamin beyde tedavi gordum ilk tedavi sonucu negatifti dondurulmus embriyo ile hamile kaldim oglum 8 aylik oldu bile sukurler olsun
Rapor erzurumda cok kolay cok zorlamiyorlar ozellikle de esinizde yada sizde sorun varsa oyle heyete gir sonuc bekle falan yok biz istenilen evraklari verdik ve tedaviye basladik ayni gun hic bekleme olmadi.hatta bu kolaylik yuzunden cevre illerden cok gelen var diye sitem etmisti emine hanim :) Allah yardimciniz olsun en kisa zamanda evlatlariniza kavustursun insallah
Buarada ozellikle uzaktan gelen arkadaslar orda cok bekliyosunuz sabah gelip bazen aksama cikiyosunuz ona gore hazirlikli gidin beklemek cok yoruyo tek dr var ve cok kalabalik hastasi cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?