Tüp Bebek Merkezleri Erzurum da tüp bebek yaptıran var mı?

İğne süreci aşılama ile aynı demek ki.bakalim diğer işlemler nasıl olucak kendine dikkat et vitamin vs başka ek hap verdimi doktor.ananas transferden sonra çok etkiliymis ama beş gün yenmeliymis sadece.gelismeleri bekliyorum canım

. Bünyamin beye gittim bugün gayet memnun kaldım ama genetik tahlil verdim hsg filmi istedi ve adetin ikinci günü gelmemi istedi hsg hakkındaki görüş ve önerilerinizi bekliyorum
Merhaba hsg için tek tavsiyem anestezi ile yaptir. Ben acemice bilmeden anestezi olmadan yaptırdım.verdijleri ilaçlı su çok fena sancı yapıyor. Anestezi ile en azından hiçbirşey hissetmezsin. karar senin.bide genetik testi neden istedi daha önce başarısız denemen varmı

BENİM BİR KİMYASAL GEBELİĞİM BİRDE DÜŞÜĞÜM OLDU.BAZI TAHLİLLER ÇIKMIŞ
LUPUS ANTİKOAGÜLAN TARAMASI SONÇ 31.4 S 20 42 REFERANS
LUPUS ANTİKOAGÜLAN TARAMASI 0.92 Ratio
PROTEİN C 157 % 70 130 REFERANS
PROTEİN S 82 % 65 140 REFERANS
LUPUS ANTİKOAGÜLAN DOĞRULAMA 31.8 S 30 37 REFERANS
LUPUS ANTİKOAGÜLAN DOĞRULAMA 0.84 Ratio

arkadaşlar merhaba bende erzurum tüp bebek merkezine gitmek istiyorum ben çift rahimliyim başkada hiçbir sorunumuz yok çok şükür ama aşılama yapmam gerekiyor yapan varmı? ücreti nedir tedavi için hangi gün gitmek gerekiyor bilgilerinize çok ihtiyacım var yardımcı olun bana nolur

birde tüp bebek ücretleri nedir süreç nasıl ilerliyor lütfen gidenler bilgi verebilir misiniz

Yok canım test sonuçlarına göre vitamini filan gerek görmedi sadece folk asit yazdı ben zaten başlamıştım onu da kullanmaya daha önceden, sana da tavsiye ederim kullanmıyorsan hemen başla folikasite, doktor folyo isimli ilacı yazıyor, bu arada yarın yumurtalarım toplanacak, dua edersen sevinirim benim için

. Bünyamin beye gittim bugün gayet memnun kaldım ama genetik tahlil verdim hsg filmi istedi ve adetin ikinci günü gelmemi istedi hsg hakkındaki görüş ve önerilerinizi bekliyorum
sarim7559 a katılıyorum canım bana da çok kolay dediler hsg için anestezisiz çekildim çok canım yandı, buhara da mı çekileceksin 550 liraya çekiyorlar bende orada çektirdim, üniversite çok ileri tarihe gün veriyor

kasıma gün verdiler hsg için ama doktorda adetin ikinci günü gel dedi nasıl denk getiricem bilemedim bende .Ben anestezisiz kürtaj oldum aslında o kadarda can yakmak diye düşünüyoum ama hala kararsızm :S

Hayırlısı olsun canım hep aklimdasin duam seninle moralini yüksek tut güzel haberlerini bekliyorum.yumurta toplama işlemi nasildi genel anestezimi yaptılar bide kac gün embriyosu koyacaklar soyledimi Dr.ve kaç yumurtan oluştu sağlıklı

Canım 12 yumurta toplandı, genel anestezi ile, transfer pazartesi ya da salı olcak inşallah nasip olursa arayacaklar işte bakalım,yani 4 ya da 5. Gün oluyor

Canım 12 yumurta toplandı, genel anestezi ile, transfer pazartesi ya da salı olcak inşallah nasip olursa arayacaklar işte bakalım,yani 4 ya da 5. Gün oluyor
Maşallah hadi hayırlısı olsun bakalım. Sen nasılsın agrin falan varmı. İnşallah rabbim yardımcımız olsun güzel haberler alalım hep böyle

Bende eylül ayinda buharada cektirdim hsg anestezili 600 liraya .. Temiz çıktı şükür. Ama tüp bebek icin hala cesaret edemiyorum

Arkadaşlar iyi akşamlar.
Ben 2 buçuk yıllık evliyim. 1 yıldan biraz fazladır çocuk isityoruz olmuyor. bende rahim duvarı kalınlık problemi vardı bir kaç operasyondan(küretaj) sonra şuan sıkıntı yok. eşimin sperm testinde sayısı az denildi bu ay yaptırdık son olarak. hsg anestizili film çektiricem. eşime proxeed plus verdiler bir ay kullanacak.

sonrasında buhara hastanesinde muhammet usta ya gidiyoruz. aşılama olacak dedi. şimdi doktoru tanıyan bilen var mı nasıldır ? Buharada aşılama yapılıyor mu ne kadar ücret çıkıyor ?

Birde buhara haricinde üniversitede tüp bebek merkezi mi var sadece ? Orda da tek doktor Bünyamin Börekçi mi ?
Kendisinin ilgilenmesi nasıldır özel ücretle mi gidiyorsunuz? orda aşılama için ne kadar ücret ödenecek.
Araştırma hastanesi çok kalabalık mı ? ne kadar sürüyor aşılama olayı? Çok mu kalabalık oluyor.

Yardımcı olur musunuz lütfen kafam o kadar doldu taştı ki . Metin ingeç bir kere bana histereskopi yaptı. rahim duvarı kalınlığı için. sonra onun ücreti pahalı geldi bıraktık. bünyamin beye gitmişti geçen yıl o da küretaj yaptırdı yine ama bir aşılama yapalım ama rahim içi çok kötü dedi. kafamız karıştı orası çok kalabalıktı.
sonra da buhara da muhammet usta ya gittik. o da küretaj yaptı bir kere rahim duvarını kazımak için.

süreç karışık ben karışık. yardımcı olacak olan bilgisi olan paylaşırsa yazarsa çok sevinirim.

Merhaba arkadaşlar ben de dün işlemleri yaptırdım ve hayırlısı ile üniversite de tüp bebek tedavisine başlandı.ilk deneme olabildiğince kendimi motive etmeye çalışıyorum.drma guvenim var. il dışından geldiğim için burada kimsem yok bu süreci sizinle paylaşmak istedim

Bende muhammet ustaya ilk asilamami yaptirdim . 1 bucuk yil önce neredeyse 500 600 odemistik ama ilaclar icin fazla verdim biraz. Etlul ayinda rahim filmini ona cektridim sokto rahat bi insan ben o yüzden ona gidiyordum :ama orada tüp bebek olmadığı icin bunyamin beye gittim gecen kış 2 asilamamida o yapti tüp bebk raporu icin 2 tanesinin orda yapilmasi gerekiyordu. Evet kalabalik oluyor ama bnm gittiğim zamanda gayet planli hareket ediyorlar ekibide cok iyi ilgili lerde ben cok memnundum. Tüp asamasi icin bize hsg cektirmemizi söyledi ama ben bazi sebeblerden dolayi tedaviye baslamayi erteledim. Ne zman giderim belli degil . oradada doktorun ucreti 122 ydi ilaclarda neredeyse 400 tutmuştu asilamalarda hatirladigim kadariyla hatta elimizde bi kutu ilacda kaldi. Tup bebek icin en kdr bilmiuorum raporda cikartmaya gitmedim ama bi arkadasim rapor çıkarttirip yaptirdi 2. 500 tl ödedim dmisti oda gecen yildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…