Tüp Bebek Merkezleri Erzurum da tüp bebek yaptıran var mı?

eğer izinde değilse alıyo hergün. ama arada ameliyat çıkıyo bayağı beklediğim oluyo. ama tüm hastalarına bakmadan eve gitmiyo.atatürk üniversitesi hastanesinde evet. orda bide bölge hastanesi var ora değil karıştırma. inşallah şifa olur hepimize.:KK24:
tedaviye başladın mı canım

Amin ben daha adet olmadım ama eşim şehir dışına gitmek zorunda o yüzden adet olmadan gideceğim inşallah hemen bu ay başlatır testlerim var hep inşallah tekrarlamaz
3. gün testlerini ister ama amh 1 ayı geçmişse onuda ister adet olmayı bekleme git hemen . adet olunca yine gidersin inşallah. folik asit başladın mı? ona başla. tsh seviyen normal mi benim yüksekti ilacı artırdım.

3. gün testlerini ister ama amh 1 ayı geçmişse onuda ister adet olmayı bekleme git hemen . adet olunca yine gidersin inşallah. folik asit başladın mı? ona başla. tsh seviyen normal mi benim yüksekti ilacı artırdım.
Tsh 5ti geçen yıl suan 1.8 . Gittim bugün dosyalara baktı görünür büyük bir sorun yok dedi adet olunca gel eşin olmasa da olur dedi 2. günü gidicem kan verip ultrasona giricem. Yumurtaların durumuna göre aşılama veya tüp kararı veririz dedi.

yok henüz başlamadım lucrin kullanıyorum ya ben son iğneyi ayın 4 ünde oldum adet olmayı bekliyorum. adet olunca gitcem ilaçlarımı yazdı doktor raporum çıktı öyle bekliyom.:rolleyes:
Allah yardımcın olsun canım insalalh emeklerinin karşılığını alırsın tatlı bebişin olur aminnn

Tsh 5ti geçen yıl suan 1.8 . Gittim bugün dosyalara baktı görünür büyük bir sorun yok dedi adet olunca gel eşin olmasa da olur dedi 2. günü gidicem kan verip ultrasona giricem. Yumurtaların durumuna göre aşılama veya tüp kararı veririz dedi.
Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah çabucak kavuşursun yavrularına.

tatlım bayağıdır göremiyorum seni naaptın tedavin ne durumda?
Tedaviye ara verdim eşim şuan bi üroloji doktoru kaan aydos hocayla tedavide 4 aydır sperm hareketliliği düzelirse normal yoldan olur demiş hoca onu bekliyoruz canım.Bakalim nasipte ne var:)

selam kızlar
erzurumda tüp bebek tedavisi gören var mı? bilgi ve tecrübelerinize ihtiyacım var....
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİNDE BİLDİĞİM KADARIYLA PROF.DR.BÜNYAMİN BÖREKÇİ KADIN DOĞUM UZMANI
2017 İTİBARİYLE SÖYLÜYORUM, BAŞARI ORANLARI OLDUKÇA YÜKSEK
VE PROF.DR.BÜNYAMİN BÖREKÇİ HASTALARINA KARŞI ÇOK NAZİK BİR DR OLDUĞUNU BU KONUDA GERÇEKTEN İYİ OLDUĞUNU ÖĞRENDİM. ERZURUM ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ DOĞU DAKİ HASTALAR İÇİN BÜYÜK KAZANÇ. HASTALAR ÖZEL MERKEZLERE GİDİP 8 BİN İLE 16 BİN TL ARASINDA RESMEN SÖĞÜŞLENİYORLAR, BU KONUDA HASTALARIMIZIN DEVLET KURUMLARINA GİTMELERİNİ ÖNERİRİM.
ÖZEL MERKEZLERDE ZAMANINDA RESMEN SOYULDUK, HER ŞEY PARA YOK EMBRİYO GÜNLÜK İZLEYECEĞİZ GÜNLÜK 250-300 TL PARA TALEP EDİYORLAR EN BASİTİ
ÇÜNKÜ ÇOCUK OLAYI ÇOK HASSAS VE BU KONUYU ÖZEL MERKEZLER HASTALARI SÖĞÜŞLEYEREK SUİSTİMAL EDİYORLAR
ŞİFA HASTANESİ ARTIK YOK.
HERKESE ACİL ŞİFALAR DİYORUM

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİNDE BİLDİĞİM KADARIYLA PROF.DR.BÜNYAMİN BÖREKÇİ KADIN DOĞUM UZMANI
2017 İTİBARİYLE SÖYLÜYORUM, BAŞARI ORANLARI OLDUKÇA YÜKSEK
VE PROF.DR.BÜNYAMİN BÖREKÇİ HASTALARINA KARŞI ÇOK NAZİK BİR DR OLDUĞUNU BU KONUDA GERÇEKTEN İYİ OLDUĞUNU ÖĞRENDİM. ERZURUM ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ DOĞU DAKİ HASTALAR İÇİN BÜYÜK KAZANÇ. HASTALAR ÖZEL MERKEZLERE GİDİP 8 BİN İLE 16 BİN TL ARASINDA RESMEN SÖĞÜŞLENİYORLAR, BU KONUDA HASTALARIMIZIN DEVLET KURUMLARINA GİTMELERİNİ ÖNERİRİM.
ÖZEL MERKEZLERDE ZAMANINDA RESMEN SOYULDUK, HER ŞEY PARA YOK EMBRİYO GÜNLÜK İZLEYECEĞİZ GÜNLÜK 250-300 TL PARA TALEP EDİYORLAR EN BASİTİ
ÇÜNKÜ ÇOCUK OLAYI ÇOK HASSAS VE BU KONUYU ÖZEL MERKEZLER HASTALARI SÖĞÜŞLEYEREK SUİSTİMAL EDİYORLAR
ŞİFA HASTANESİ ARTIK YOK.
HERKESE ACİL ŞİFALAR DİYORUM

bünyamin bey nazik biri ama bana pek bilgili gelmedi. hastaneye ilk gittiğimde ona muayene oldum süreci iyi yönettiği söylenebilir ama başarısı tartışılır. zaten 3 tane aşılama yaptırdığım ve yaşımı bildiği halde bana aşılama önerdi aynı gün Yakup kumtepeye muayene oldum bana sol tarafımda 3 tane kistim olduğunu gösterdi. yani benim kistlerimi bile görememiş. hastanede tüp bebek benden sorulur havaları var. tamam pozitif olması iyi hiç bir sorunu olmayana da bu artı gelebilir. pko ve azospermi hastaları tercih edebilir bence. bunlarda tek çözüm zaten ıvf bu yapılınca da bebek sahibi olabiliyorlar. Amacım kimseyi karalamak değil yanlış anlaşılmasın sadece gözlemlerimi söylüyorum.

Back
X