Tüp Bebek Merkezleri Erzurum da tüp bebek yaptıran var mı?

Evet biri 4.8 biri 5.1 cm miş önceki dr unun bunları görmemesi çok enteresan diyo, ilaçla olmaz mı didim olmaz dedi bunlar anca sen ölünce patlar dedi açık sözlü olmasını seviyorum boşa ümit vermiyo sonuçta inşallah ameliyat sonrası belki kendi kendime hamile kalırım bilmiyorumki

Merhaba kızlar, bende yakup beyin hastasıyım yeni başladım,2 yıldır evliyim 9 ay başka dra gittim ve bana bi sorunum olmadığını söyledi 5 başarısız klomen sonrası ara verelim ddi,geçn ay şiddetli bi ağrı ile adet oldum, sonra vücudumda bişelerin ters gittigini anladım ama dr bi sıkıntı yok demişti,erzuruma gittigimizde yakup beyle ön görüşme yaptık enfeksiyon değerimin yüksek oldugunu söyledi ve adet zamanı çağırdı,bu arada enfeksiyon yüzünden beni 5 gün hastanede yatırdı,adetin 2.günü gittiğimde ise iki yumurtalığımda çikolata kisti oldugunu,triodimin yükseldigini,fsh ımın yükseldiğini ve ca125 imin çok yüksek oldugunu söyledi,bebege değil bana adapteydi, ameliyat olmam gerektiğini söyledi ve bi dahaki adetimde gelmemi istedi değerler düştükten sonra tüp bebek konusunu konuşucaz dedi ilk moralim çok bozulmuştu ama şimdi bana bi teşhis konduğu için içim çok rahat, yakup beye çok güveniyorum çok ilgili hiç sinirli ters ukala biri değil,umarın tedavim olumlu sonuçlanır ama ameliyat işi ekime kalıcak sanırım çünkü bi sonraki adetim bayrama geliyo, ağrılarımsa çok şiddetli..umarım Rabbim bize bi mucize nasip eder....
Allah yardımcın olsun :( bi an kendi ağrılarım geldi aklıma her ay acillik oluyodum. hatta ilk kez acile gittiğimde ne olduğunu bile anlamadım doktorlar sağ kasık tarafımda serbest sıvı olduğunu görünce apandisit sanıdılar. ama kist patlamış ve karın içine yayılmış. doktor eğer devlet hastanesi değilde özel bi hastaneye gitseydim kesin ameliyat ederdiler seni dedi. çok zor bi süreç yaklaşık 1 buçuk yıl bu ağrıları çektim sonra ameliyat oldum şimdi çok iyiyim elhamdülillah. istanbulda gezmediğim klinik doktor kalmadı teşhisi koyuldu ama kimse ağrılarıma çözüm bulamadı. ağrım var dediğimde çoğu bana dalga geçer gibi parol iç dedi :KK12:en son beşiktaşta bi AİLE HEKİMİ (evet kadın doğum uzmanı değildi) (Allah ondan bin kere razı olsun) bana ağrı kesiciyi ağrı başlamadan önce içmemi tavsiye etti. tahmini adet tarihi veya belirtileri ufaktan başlayınca (endometriyozis olanlar bilir bizler asla 'aaaa adet olmuşum hiç haberim yok ' havalarında olamayız bi hafta öncesinden belli eder kendini geliyorum ayağını denk al diye :halay:) günde bi tane ağrı kesici iç adet olana kadar dedi. denedim ve artık en azından acillik olmadım.ama sakın sanki bu sefer iyiyim deyip ilacı bırakmayın. benim ca markırlarımın hepsi yüksekti. amaameliyat olunca düştü. ankarada bi doktor bana yumurta dondurmamı önermişti 2-3 siklus istersen sende bunu yakup beyle bi paylaş. uzlaşmacı bi insana benziyor. ayrıca çokta kafanı katma sayısal değerlere. benim bi doktor arkadaşım benim endişelerimi gördüğünde bana ' rahmin ve yumurtan varsa ( bak yumurtalık bile demedim farkındaysan) bebeğin olur Allah'ın izniyle kafana takma' demişti. ve bunu anlatan arkadaşım tüp bebekle ikiz sahibi olan ve kız kardeşi de aynı sorunlarla mücadele eden bi arkadaşımdı. demem o ki olacağına inan ve bekle beklerken de tabi çabala gerisini Allah'a bırak. Allah kimsenin emeğini zayi etmez...:KK52:

Evet biri 4.8 biri 5.1 cm miş önceki dr unun bunları görmemesi çok enteresan diyo, ilaçla olmaz mı didim olmaz dedi bunlar anca sen ölünce patlar dedi açık sözlü olmasını seviyorum boşa ümit vermiyo sonuçta inşallah ameliyat sonrası belki kendi kendime hamile kalırım bilmiyorumki
tek taraflı olsaydı ameliyat istemeyebilirdi fakat bu hainler bizim yumurtalarımıza rahat vermediğinden sağlıklı yumurta elde etmek güç. en doğrusu neyse doktor daha iyi bilir. benimde sağda 6.5 solda 5.5 ve 2.5 üç kistim vardı ameliyatla alındı

tek taraflı olsaydı ameliyat istemeyebilirdi fakat bu hainler bizim yumurtalarımıza rahat vermediğinden sağlıklı yumurta elde etmek güç. en doğrusu neyse doktor daha iyi bilir. benimde sağda 6.5 solda 5.5 ve 2.5 üç kistim vardı ameliyatla alındı

Yaa geçmiş olsun canım sogan kürü uyguluyorum bende inşallah fayda eder, bitkisel bişeler denim ne kaybederim ki, ya benim böyle ağrılarım yoktu son 2 aydır böyle çok stresli bi işte çalışıyorum açıkçası ondan kaynaklandığını düşünüyorum, kafama takmıyorum artık nasip Rabbim inşallah banada hepimizede yaşatır o duyguyu...sen tüp bebek mi deniceksin şimdi nasıl olucakmış

Yaa geçmiş olsun canım sogan kürü uyguluyorum bende inşallah fayda eder, bitkisel bişeler denim ne kaybederim ki, ya benim böyle ağrılarım yoktu son 2 aydır böyle çok stresli bi işte çalışıyorum açıkçası ondan kaynaklandığını düşünüyorum, kafama takmıyorum artık nasip Rabbim inşallah banada hepimizede yaşatır o duyguyu...sen tüp bebek mi deniceksin şimdi nasıl olucakmış
iki aşılama yaptım doktor tüpe geçelim dedi bakıcaz artık. başka bi tedavi yaparmı bilmiyorum 2 aylık lucrin iğne verdi bana onları yaptır 10 gün sonra gel dedi. internetten araştırdığımda uzun protokol dedikleri bi uygulama var sanırım onu düşünüyor. gelişmelerden haberdar ederim ayın 15 inden sora arayıp randevu alacam bakalım hayırlısı.

iki aşılama yaptım doktor tüpe geçelim dedi bakıcaz artık. başka bi tedavi yaparmı bilmiyorum 2 aylık lucrin iğne verdi bana onları yaptır 10 gün sonra gel dedi. internetten araştırdığımda uzun protokol dedikleri bi uygulama var sanırım onu düşünüyor. gelişmelerden haberdar ederim ayın 15 inden sora arayıp randevu alacam bakalım hayırlısı.

İnşallah olur canım gönlünü ferah tut uzun protokol ne benim inan hiç bilgim yok ne aşılama ne tüp bebek olaylarından nasıl oluyo ne kadar sürüyo bilmiyorum, dua ederiz tabi mercan345

Merhaba arkadaşlar burada yeniyim inşallah bu konuda hep güzel haberlerimiz olur

İnşallah olur canım gönlünü ferah tut uzun protokol ne benim inan hiç bilgim yok ne aşılama ne tüp bebek olaylarından nasıl oluyo ne kadar sürüyo bilmiyorum, dua ederiz tabi mercan345
kısa protokolde tek siklusta bitiyo işin yani 10-15 gün uzun protokolde önce bazıilaçlar kullanıyosun sonra adetini bekleyip doktora gidiyosun ondan sonra yumurta geliştiriciler başlıyo bu da yaklaşık 35-40 gün kadar uzun olabiliyor.

inşallah canım hoşgeldin doktorun kim bu arada?
Henüz doktorum yok, buraya yeni taşındım Hümeyra hanıma gittim başka aşılama yapmama gerek olmadığını tüp bebeği tavsiye ettiğini söyledi. Bana da ekim kasım uyuyor sizce hangi doktora gitmeliyim aklımda Bünyamin bey var

Henüz doktorum yok, buraya yeni taşındım Hümeyra hanıma gittim başka aşılama yapmama gerek olmadığını tüp bebeği tavsiye ettiğini söyledi. Bana da ekim kasım uyuyor sizce hangi doktora gitmeliyim aklımda Bünyamin bey var
ben üniversitede yakup beyin hastasıyım şimdilik iyi gibi

Üniversitenin içindeki hastane di mi hangi günler hasta kabulü var
eğer izinde değilse alıyo hergün. ama arada ameliyat çıkıyo bayağı beklediğim oluyo. ama tüm hastalarına bakmadan eve gitmiyo.atatürk üniversitesi hastanesinde evet. orda bide bölge hastanesi var ora değil karıştırma. inşallah şifa olur hepimize.:KK24:

eğer izinde değilse alıyo hergün. ama arada ameliyat çıkıyo bayağı beklediğim oluyo. ama tüm hastalarına bakmadan eve gitmiyo.atatürk üniversitesi hastanesinde evet. orda bide bölge hastanesi var ora değil karıştırma. inşallah şifa olur hepimize.:KK24:
Amin ben daha adet olmadım ama eşim şehir dışına gitmek zorunda o yüzden adet olmadan gideceğim inşallah hemen bu ay başlatır testlerim var hep inşallah tekrarlamaz

Back
X