Senin adına çok üzüldüm canım neden iptal etti peki gerekçesi neydi hocanın. Tüp bebekte beklemek farz gibi birşey hepimiz bekliyoruz. Siz erzurumda yaşıyorsanız ya da burda kalacak yeriniz varsa yine iyisiniz. Dışarıdan gelenlerde var onlar ne yapsın taa ığdırdan, karstan, erzincandan gece saat 3 te servislere binip gelenler var. Bence şükretmelisin canım sen kendi içinde olduğun duruma üzülüyorsun ama güzel şanslı olduğun yönlerden bak daha mutlu olursun. Bak çok şükür doktora ulaşmak için imkanın var maddiyatın var çocuğun olması için umudun var bu ne kadar güzel bir şey. Tedavi olduğun ortam elbet önemli ama onlarıda anlamak lazım günde kaç kişiye aynı şeyleri defalarca anlatıyorlar insanda sabır kalmaz ki...O insanlar vesile olacak inşallah güzel sonuçlar almamıza. Başka merkeze gitsen emin ol ordada memnun olmadığın bir çok şey gözüne çarpacak o yüzden güzelim takma böyle şeyleri herşeyin güzel olacağına inan o merkeze her girdiğinde buradan mutlu ayrılacağım herşeye rağmen tüm kafamda oluşan kaygılarıma karamsarlığıma rağmen seviyorum burayıııııı....burası beklediğim umutların yeşereceği yer de bak daha çok rahatlıyacaksın ;-) güzel bakarsan güzel görürsün terapi gibi oluyor. Denemelisin bence :-* Ayrıca çoook çokkkk şükretmeliyizzzzzz... ben böyle yapıorum... tavsiye ederim. Kader arkadaşım...