Tüp Bebek Merkezleri Erzurum da tüp bebek yaptıran var mı?

Eem aysun Eem aysun yok canım daha erken yapmadı 26 haftalıkken gittim üç hafta sonra gel demişti. bana 28 bitti 29 haftada yapılmıştı şeker yüklemesi.daha erken yapılır mı pek bilmiyorum onu doktora sor istersen gittiğin yerde canım.
Aç karnınla kan alıyor sonra o verdikleri suyu içiyorsun 1 saat sonra tekrar kan veriyorsun :))
Normal doğum görünüyor canm bebek pozisyon almış bakalm doktor bekleyelim diyor normal olmazsa sonra sezeryan alalım diyor. Bizde bekliyoruz 37 hafta 3 günlüğüz. Son haftalar artık iyice ağırlaşıyorsun kalkmak oturmak kısaca her işini artık rahat yapamıyorsun :)ama ben yinede yürüyüş yemek iş yapıyorum valla zor olsada yapıyorum :) .
10 kilo aldım şimdiye kadar doktor çok iyi dedi. Ödem şiş hiç birsey yok canm Allah a şükür Bi ara oldu hepsi geçti tuzlu ve hamur işi pek yemiyorum bol su içiyorum.
Gece geç uyuyorum malesef hararet basıyor sağa sola dönmek zor oluyor baya. Hurma yemeye başladım bakalm canm. ALLAH razı olsun inşallah hep beraber bir avazda doğuralım sağlıkla gelsin oğluşlarımız:KK200:
Valla senden ilham alarak bende her işi yapıyorum:KK16:Ama 37. Haftaya kadar gelirsem annemi çağırırım hiç affetmem:confused:
Sanırım hareket ve bol su seni bir çok hamilelik probleminden korumuş:super:
Aldığın kilo çok iyi ,fazla kilo alınca normal Doğum yapamıyorsun malesef :KK17:
Allah kolaylık versin,tez zamanda kavuş yavruna:KK55::emir_bebek::KK200:

Evet canım yaptım, 26 gürlük olduk bile, amma emmede sıkıntı var takviye mama veriyorum ve psikolojim iyi değil, sen naptın nasıl gidiyo?
Rabbim analı babalı büyütsün inşallah hayırlı sağlıklı evlat olsun canım.
Sıkıntı yapma üzme kendini bu birçok anne adayında var mamayla da olsa karnı doyuyor Şükür iyi yanında öyle düşün. Bazı bebekler 40. Çıkıncaya kadar emme sorunu yaşıyor sonra düzeliyor seninde tez zamanda düzelir inşallah.
Bende aynı canm doğuma az kaldı şükür bekliyorum :) sen normal doğum mu yaptın

Valla senden ilham alarak bende her işi yapıyorum:KK16:Ama 37. Haftaya kadar gelirsem annemi çağırırım hiç affetmem:confused:
Sanırım hareket ve bol su seni bir çok hamilelik probleminden korumuş:super:
Aldığın kilo çok iyi ,fazla kilo alınca normal Doğum yapamıyorsun malesef :KK17:
Allah kolaylık versin,tez zamanda kavuş yavruna:KK55::emir_bebek::KK200:
Allah yardımcın olsun canm inşallah :)
Aman dikkat et canım yine de ağır iş falan yapma rutin işlerini yavaş yavaş yap :) .
Aynen canım sende dikkat et çok kilo alma. Sağlıkla inşallah normal doğum olur hepimizin Allah kurtarsın :)

Öncelikle çok geçmiş olsun.
Böbreğinde sorun olduğunu nasıl anlıyorlar canım:110:
Canın Mide yanması kaçıncu haftada başladı merak ettimo_ONasıl yani iç karnın yok ,yani eski bir rahatsızlık mı bu sende:olamaz:
Ben aç kalamıyorum,sabah geç kalkarsam başlıyorum kusmaya:kusmuk:O kadar saat nasıl aç kalacam ki ben:halay:
Baştan beri kaç kilo aldın canım?
Ben önce 3,5 ay kustum 5 kilo gitti.
Şimdi 5 kiloyu geri aldık üzerine bide +3,5 kilo aldık:kızgın:
24+1 olduk bugün.
Bide senin tetonaz aşın 1.si 20. Hafta 2.si 24. Hafta değil miydi canımo_O3. Sü Doğumdan sonra dediler bana.
Bir an önce tüm problemlerin geçer inşallah:KK15:

bebeğimin ayrıntılı ultrasonunda çıktı idrar toplama kanalı genişlemiş. bazen doğuma kadar geçebiliyormuş amam kalabiliyormuş bazılarında
iç karnı yok koca karı tabiri :KK53: bebeğim daha 6 aylık ama karnım kocaman demek istedim. öyle diyolarmış. karnı belli olmayana iç karnı büyük bebek dışardan belli olmuyor demekmiş.
benim 8-5 çalıştığım için yeme saatlerim düzenli aç kalmıyorum. ama yine de çok midem yanıyor tam emin değilim ama 1 aydır filan var sanırım. işte bu iç karın küçük olunca bebek mideyi sıkıştırıyormuş ondan dolayı mide asiti yemek borusuna kaçıyor oda rahatsız ediyor.
72,5 kilo ile gebe kaldım ilk üç ay 68 e kadar düştüm. salı günü kontrolüm vardı 75,6 ölçtü doktor. yani aşağı yukarı aynı kilo alıp vermemiz. doktora sorsan az bile aldım bebeğim normalden biraz küçük. biraz zorla kendini yemeye diyo bana
ağustosun 10unda ilki yapılmış 15 ekimde 2. olacak gerisini sormadım valla :KK22:
inşallah geçer ama sanmıyorum en azından şu önümdeki 1 buçuk ayı geçirebilsem izne ayrılınca çok sorun olmaz sanki. haftasonları o kadar kötü değilim iş çok yoruyo hafta içi

elhamdülillah diyelim buna da şükür. benim bebeğimin böbreğinde bi sorun çıkmıştı şükür küçülmüş biraz ama doktor yine büyüyebilir dedi. şeker yüklemesi yaptırdım bende geçen hasta sınırda çıktı doktor şeker tüketimini azalt dedi
Eem aysun Eem aysun 24. haftadan sonra yapılabiliyor canım. biraz can sıkıcı aç beklemek benim midem yanıyo aç kalınca bide üstüne gazoz gibi bişey içirdiler bi saat öyle bekledim. ama yine de çok sorun olacak bi süreç değil. tetanoz aşım var pazartesi günü bende grip oldum biraz perişanladım malum ilaç kullanamıyoruz. ama geçti çok şükür.
ben göbeğime odaklanmışken bi baktım göğüslerimin altı çatlamış çok üzüldüm :KK42: daha önce ameliyat olduğumdan mütemadiyen sancım oluyor özellikle bebeğim döndüğünde canım yanıyor. doktor karın içi yapışıklıkların sebep olabileceğini söyledi yapacak bişey yok.:işsiz: kilo aldım bayağı yüzümde sivilcelenme oldu. mide yanması boyut atlayıp mide kavrulmasına döndü. annem iç karnım olmadığından böyle olduğunu söylüyor. karnım top gibi duruyo artık gizlenmesi imkansız hale geldi. ayaklarım sabahları biraz şişer oldu iki gündür.
hiç iyi bir tablo çizmediğimin farkındayım ama bende durum böyle:KK53:
Canm çok geçmiş olsun. Rabbim Şafi adıyla şifa versin. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
Tuzu şekeri hamur işini az tüketmeye bak canm onlarda hem kilo hemde şişlik yapıyor malesef. Dikkat et kendine. Bide sen çalışıyorsun ben onunda etkili olduğunu düşünüyorum. Neyse ki 32.haftada çalışamaz raporu alabiliyorsun. Allah yardımcın olsun.

Canm çok geçmiş olsun. Rabbim Şafi adıyla şifa versin. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
Tuzu şekeri hamur işini az tüketmeye bak canm onlarda hem kilo hemde şişlik yapıyor malesef. Dikkat et kendine. Bide sen çalışıyorsun ben onunda etkili olduğunu düşünüyorum. Neyse ki 32.haftada çalışamaz raporu alabiliyorsun. Allah yardımcın olsun.
valla haftasonunu iple çeker oldum gerçekten zor oluyormuş. ben dayanırım diyordum ama hele ilçelere gitmem gerektiğinde iyice beter oluyorum. Allah herkesin yardımcısı olsun zor gerçekten.
sen nasılsın kasılman oluyo mu? az kaldı doğuma doktor ne diyo 40 haftayı görür müsün?
hurma yiyin filan diyo herkes doğuma yakın bide geçen benim doktorum nar yeme erken doğurursun dedi niyesini de sormadım gerçi ama:KK53:
bebeğinin gelişimi duruşu normal mi? doğum yöntemi belli oldu mu? ( ne çok sordum):KK48:

valla haftasonunu iple çeker oldum gerçekten zor oluyormuş. ben dayanırım diyordum ama hele ilçelere gitmem gerektiğinde iyice beter oluyorum. Allah herkesin yardımcısı olsun zor gerçekten.
sen nasılsın kasılman oluyo mu? az kaldı doğuma doktor ne diyo 40 haftayı görür müsün?
hurma yiyin filan diyo herkes doğuma yakın bide geçen benim doktorum nar yeme erken doğurursun dedi niyesini de sormadım gerçi ama:KK53:
bebeğinin gelişimi duruşu normal mi? doğum yöntemi belli oldu mu? ( ne çok sordum):KK48:
Allah yardımcın olsun inşallah hepsi geçiyor valla şükür :)).
İyi olmaya çalışıyorum kasılma oluyor ağrım oluyor belim ağrıyor son günler biraz zormuş korkutmayayımda sizi(ama çok güzel bir duygu şükür az kaldı diyosun)
Normal doğum görünüyor canm pozisyon almış bebek baş aşağıda artık bekliyoruz büyük ihtimalle 40.haftayı da görücez gibi bakalm inşallah herşey yolunda gider dua edin bana. Hurma bende yiyorum bakalm ama narı ilk defa duydum :)

Allah yardımcın olsun inşallah hepsi geçiyor valla şükür :)).
İyi olmaya çalışıyorum kasılma oluyor ağrım oluyor belim ağrıyor son günler biraz zormuş korkutmayayımda sizi(ama çok güzel bir duygu şükür az kaldı diyosun)
Normal doğum görünüyor canm pozisyon almış bebek baş aşağıda artık bekliyoruz büyük ihtimalle 40.haftayı da görücez gibi bakalm inşallah herşey yolunda gider dua edin bana. Hurma bende yiyorum bakalm ama narı ilk defa duydum :)
Allah tek avazda kurtarmak nasip etsin inşallah. susuz ,besinsiz, uykusuz kalmamaya çalış tatlım. hayırlı haberlerle inşallah.

Allah tek avazda kurtarmak nasip etsin inşallah. susuz ,besinsiz, uykusuz kalmamaya çalış tatlım. hayırlı haberlerle inşallah.
Yiyorum canm zaten kramplar çok oluyor sürekli süt yogurt protein ağırlıklı besleniyorum :) inşallah canm Allah razı olsun. Doğum yapınca haber veririm :))

Back
X