- 2 Şubat 2018
- 292
- 353
- 103
- 35
- Konu Sahibi kaptanelif
- #1.441
Valla senden ilham alarak bende her işi yapıyorumEem aysun yok canım daha erken yapmadı 26 haftalıkken gittim üç hafta sonra gel demişti. bana 28 bitti 29 haftada yapılmıştı şeker yüklemesi.daha erken yapılır mı pek bilmiyorum onu doktora sor istersen gittiğin yerde canım.
Aç karnınla kan alıyor sonra o verdikleri suyu içiyorsun 1 saat sonra tekrar kan veriyorsun :))
Normal doğum görünüyor canm bebek pozisyon almış bakalm doktor bekleyelim diyor normal olmazsa sonra sezeryan alalım diyor. Bizde bekliyoruz 37 hafta 3 günlüğüz. Son haftalar artık iyice ağırlaşıyorsun kalkmak oturmak kısaca her işini artık rahat yapamıyorsun :)ama ben yinede yürüyüş yemek iş yapıyorum valla zor olsada yapıyorum :) .
10 kilo aldım şimdiye kadar doktor çok iyi dedi. Ödem şiş hiç birsey yok canm Allah a şükür Bi ara oldu hepsi geçti tuzlu ve hamur işi pek yemiyorum bol su içiyorum.
Gece geç uyuyorum malesef hararet basıyor sağa sola dönmek zor oluyor baya. Hurma yemeye başladım bakalm canm. ALLAH razı olsun inşallah hep beraber bir avazda doğuralım sağlıkla gelsin oğluşlarımız![]()

Sanırım hareket ve bol su seni bir çok hamilelik probleminden korumuş

Aldığın kilo çok iyi ,fazla kilo alınca normal Doğum yapamıyorsun malesef

Allah kolaylık versin,tez zamanda kavuş yavruna