Evet evet un kavrulup ceviz eklenir içine ama ben genelde sade yapıyorum hatta yapıyordum bayağıdır yapmıyorum yapsam iyi olacakceviz koyan oluyor bazen icine annem genelde un kavurup koyardi ama cevizli daha guzel sanki :))
Evet uzakta olunca bazı alışkanlıklar ,yaşantılar ve çevrenin etkisiyle bazı şeyler unutuluyorhoşbuldum
evet uzun yıllardır istanbuldalar yöresel yemekler pek pişmez,gerçi bizim evdede hiç pişmez,ailemin evindede pişmez
kayınvalidem yaşlı sayılır eskisi gibi bişi yapamıyor...
Teşekkür ederim ,eminim çok güzel olur,elinize sağlık: )
Yok yerden yere vurmuyorum ama onu sevmiyorum ,tutamadim kendimi yazdım :)
Kadayıf dolması da guzeldirr ama serbetli olduğu için biraz ağır bir tatlı :)
Evet evet un kavrulup ceviz eklenir içine ama ben genelde sade yapıyorum hatta yapıyordum bayağıdır yapmıyorum yapsam iyi olacak
Evet uzakta olunca bazı alışkanlıklar ,yaşantılar ve çevrenin etkisiyle bazı şeyler unutuluyor
ne zaman yapcan sana ne zaman davetliyiz
sagol canim
sarip dolaba koydugum kadayif dolmalarim var kizarmayi bekleyen buyrun hepinizi bekliom
patatese kartul diyorlarmış...Evet yapan olsa mutlaka yenirSahiden yemekleri çok güzeldir Hava soğuk olduğu için pek sebze yetişmiyor o nedenle daha çok hamur işi ve patates yemeklerine ağırlık veriliyor. .Kadayıf dolması bir hariika
Kadayıf dolması da guzeldirr ama serbetli olduğu için biraz ağır bir tatlı :)
sagol canim
sarip dolaba koydugum kadayif dolmalarim var kizarmayi bekleyen buyrun hepinizi bekliom
patatese kartul diyorlarmış...
yok bana ağır gelmedi her tatlıyı severim özellikle kuru baklava,antepliler çok şanslı sürekli baklava yerler
Oooo antep mutfağı da çok zengindir,patatese kartul diyorlarmış...
yok bana ağır gelmedi her tatlıyı severim özellikle kuru baklava,antepliler çok şanslı sürekli baklava yerler
Canım istediğin zamanAma önceden haber verin hazırlık yapayım
Antep mutfağı çok ama çok zengin yemekleri bir harikaOooo antep mutfağı da çok zengindir,
Kadayıflar ağır gelmedi mi , ben maksimum iki dilim yiyebiliyorum zorlarsam o da israf olmasın die :))
tabii haber vercem sana misafir olupta yemeklerini yememek olmazyuzsuzlugunde bu kadari hem kendimi zorla davet ettiriom hem de hazirlik yapasin diye onceden haber veriyom
Evet evet öyle diyorlar
Ben Gaziantep'te yaşıyorumYok canım sürekli baklava yemiyorlar
Tamam ben geliyorum
o zaman fıstık yiyorsunuzdur
onuda çok severimde sevmediğim bişi yok galiba...
Oooo antep mutfağı da çok zengindir,
Kadayıflar ağır gelmedi mi , ben maksimum iki dilim yiyebiliyorum zorlarsam o da israf olmasın die :))
catalini bicaginida almissin hemen cok iyikapiyi acik biraktim sizin icin kadayif dolmasi isteyen buyursun
catalini bicaginida almissin hemen cok iyikapiyi acik biraktim sizin icin kadayif dolmasi isteyen buyursun
yok bende 2 den fazla yemedim zati
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?