ilaçlar dahil mi bir de raporunuz var mı? ben artık ücretli yapacağım hakkım doldu çünkü.Toplamda benim 9 bine mal oldu canım ama kişiye göre tedavi degise biliyor belki eksik olur belki fazla olur bilemem rabbim tez vakitte nasip etsin insAllah
siz başladınız mı? merak ettim.Zaten sanırım bayramdan sonraya kaldı kapanma yüzünden
Tamamen ücretli yaptırdık canım raporsuzilaçlar dahil mi bir de raporunuz var mı? ben artık ücretli yapacağım hakkım doldu çünkü.
Henüz gitmedik maalesefsiz başladınız mı? merak ettim.
ilaçlar dahil mi yani?Tamamen ücretli yaptırdık canım raporsuz
benim de ayağım hiç çekmiyor yalan yokHenüz gitmedik maalesef
Ankarada özelde başlayacağız galiba. Çok fazla bekliyoruz erzurumda. Eşimde güvenemedi oraya erzincandan ankaraya gitmek çok daha zor olacak ama yapacak birşey yokbenim de ayağım hiç çekmiyor yalan yok
Evetilaçlar dahil mi yani?
aaa çok iyiymiş çok sevindim buna gerçekten.
Merhaba canım tedavine yakup hocada mi başladın.benim de rezervim düşük aklım karışık napacagimi bilmiyorum ne durumdasın şu andamerhaba hanımlar ben de ramazanın sonunda başlayacağım inşallah. Ankara'da başlayacaktık ama Erzincandayım yakın diye Erzurum tercih ettik. yumurta rezervim az benim. Yakup hocayı seçmekle iyi mi ettik yoksa başlamadan ankaraya mı gitsem
hocayla bi konuş derim önce bana da çok ümitli konuşmadı bir deneyelim dedi. çok şükür oldu.Merhaba canım yakup hocaya gittin mi benim rezervim az aklım karışık napacagimi bilmiyorum yorum yaparsan çok sevinirim
yakup hocaya çok güveniyorum ben. iki evladıma da o sebep oldu. ama onu yapabilecekleri de sınırlı bilemiyorum sana ne dedi ne önerdi. bana pek ümitli konuşmamıştı ikincide ama çok şükür oldu. merak ettiğin bişey varsa yazayım.Merhaba canım yakup hocaya gittin mi benim rezervim az aklım karışık napacagimi bilmiyorum yorum yaparsan çok sevinirim
Ben gitmedim ki canım daha hala karar veremedim amh çok düşük iki yada üç yumurta var tedavi etmez diye düşünüyorum ıyce moralimi bozmasından korkuyorum bi hafta içinde raporum çıkıcam nereye gideceğime hala karar veremedimyakup hocaya çok güveniyorum ben. iki evladıma da o sebep oldu. ama onu yapabilecekleri de sınırlı bilemiyorum sana ne dedi ne önerdi. bana pek ümitli konuşmamıştı ikincide ama çok şükür oldu. merak ettiğin bişey varsa yazayım.
Merhaba..bebişlerin sağlıcakla büyüsün inşallah ..ben de dün başladım Yakup Kumtepede tüp bebeğe bi sayfada ohhs oldum yazmışsın nasıl oluyo neden oluyoyakup hocaya çok güveniyorum ben. iki evladıma da o sebep oldu. ama onu yapabilecekleri de sınırlı bilemiyorum sana ne dedi ne önerdi. bana pek ümitli konuşmamıştı ikincide ama çok şükür oldu. merak ettiğin bişey varsa yazayım.
benim endometriyozisim var. yani bir çeşit kist. yumurtalığı izlemesi, yumurta takibini zorlaştıran bir durum. ayrıca ilaç dozunun etkisini de değiştirebiliyor. bende öyle olmuştu. ilacı aldım aldım hiç gelişmedi sonra birden çok gelişti. bu durumda doktorun sana uygun olan tedaviyi seçecektir. bana olan yumurtaların zayi olmasın toplayalım ama böyle bir risk var ondan dolayı takip edileceksin bilgin olsun dedi. yumurta toplamadan sonra benim ciğerlerime su doldu. bir kaç gün sıkıntı oldu. sonra geçti. o ay transfer olmadım. 2 ay sonraki adetimde geldim oldu çok şükür.Merhaba..bebişlerin sağlıcakla büyüsün inşallah ..ben de dün başladım Yakup Kumtepede tüp bebeğe bi sayfada ohhs oldum yazmışsın nasıl oluyo neden oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?