Allah hayırlı etsin ablam her ne olursa olsun hayırlısını isteyin Allah'a teslimiyet en güzeli ben öyle yapıyorum çok üzülüyorum ama elimden de birșey gelmiyor Allah ne derse o olurİlkti şuan düşünmüyorum tüp bebeği aşılama tedavisine başladık
Bence bir insan neyi çok istiyorsa onunla sinaniyoAllah hayırlı etsin ablam her ne olursa olsun hayırlısını isteyin Allah'a teslimiyet en güzeli ben öyle yapıyorum çok üzülüyorum ama elimden de birșey gelmiyor Allah ne derse o olurkimse istemez böyle durumla karşılaşmak ama hayat işte kendine neyi uzak görüyorsan o başına geliyor malesf ben ilk buharaya gittim duyduğumda inanamadım hiç beklemiyordum hastahane başıma yıkıldı sanki ama asla isyan etmdm etmem de bi kac ay oldu öğreneli 1 yıllık evliym işte öyle ne bileyim
Kesinlikle ben artık herseyi Allah'a bıraktım takdir onun ol der ve olur. Allah'a emanet tanıştığıma çok memnun oldum ablamBence bir insan neyi çok istiyorsa onunla sinaniyokardeşim üzülme biz elimizden geleni yapalım yeter
Bende ablacım Rabbim hayırlı ve güzel olanları nasip etsin inşallah sanaKesinlikle ben artık herseyi Allah'a bıraktım takdir onun ol der ve olur. Allah'a emanet tanıştığıma çok memnun oldum ablam
Ben de birley sorabilir miyim aşılamayı Buhara’da mı oluyorsunuzBende ablacım Rabbim hayırlı ve güzel olanları nasip etsin inşallah sana
Hayır . Devlette üni deyim. Buharada da oldum geçen sene nasip olmadıBen de birley sorabilir miyim aşılamayı Buhara’da mı oluyorsunuz
Ben de Yakup hocaya gidiyorum aslında aşılama başlayım diye kist var diye bana doğum kontrol hapı verdi. Bugün adet günüm ama o da gelmiyor ilaçtan dolayı sanırım . Sen hangi hocaya gidiyorsunHayır . Devlette üni deyim. Buharada da oldum geçen sene nasip olmadı
Ben gamzenur hanimdayim canım .Ben de Yakup hocaya gidiyorum aslında aşılama başlayım diye kist var diye bana doğum kontrol hapı verdi. Bugün adet günüm ama o da gelmiyor ilaçtan dolayı sanırım . Sen hangi hocaya gidiyorsun
Anladım canım oldun mı aşılama peki. Ben de işinin ehli olsun diye Yakup hocaya gittim ama soru soramadım bile . Over normal kist var bunları atalım dedi. Bütün kan değerlerim iyi çıktı ama pazartesi tekrar gideceğim bakalım.Ben gamzenur hanimdayim canım .
Rabbim hayırlı güzel kılsın . Oldum bekliyorum şuan günümun geçmesini . İnşallah hayırlı sonuç alırım ve hepimiz alırızAnladım canım oldun mı aşılama peki. Ben de işinin ehli olsun diye Yakup hocaya gittim ama soru soramadım bile . Over normal kist var bunları atalım dedi. Bütün kan değerlerim iyi çıktı ama pazartesi tekrar gideceğim bakalım.
İnşallah canım; inşallah güzel sonuç alırsın. Ne zor olduğunu ben de biliyorum Allah hakkında hayırlısını versin inşallah .Rabbim hayırlı güzel kılsın . Oldum bekliyorum şuan günümun geçmesini . İnşallah hayırlı sonuç alırım ve hepimiz alırız
Ücret yok canım sadece iğnelere ilaçlara para veriyorsunPeki üniversite aşılama için ne kadar ücret istiyor
Amin inşallah kuzumO
İnşallah canım; inşallah güzel sonuç alırsın. Ne zor olduğunu ben de biliyorum Allah hakkında hayırlısını versin inşallah .
400 lira tuttu raporlu şekildePeki bu iğne ilaçlar falam ne kadar tutuyor; çok sordum ama merak ediyorum
Teşekkür ederim canım400 lira tuttu raporlu şekilde
Ne demek kuzum rica ederim Yakup bey direkt mi başlattıTeşekkür ederim canım
Amin cümlemize haberleşelim yine burdanBende ablacım Rabbim hayırlı ve güzel olanları nasip etsin inşallah sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?