Amin canım.amin . İnşallah Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşallah . Ama sanırım üniversite nin labaratuvar i iyiYakup hoca kimseyi işine karistirmaz duruşu çok serttir şahsen ben sevmiyorum ben doktorun ilgili olması bana gün gün açıklama yapmasını isterim ama o kadar yogunki hak veriyorum bir yandan muayene alıyor bir yandan yumurta topluyor bir yandan transfer yapıyor yerinde durmuyor yani ben kontrole gittim regl 2 günü ve sonuçlara göre direk tadaviye başladı 13 gün iğneleri kullandım ama her sabah hastaneye kontrole çağırdılar her sabah kan verdim har sabah sonuclara göre iğnelerin dozu ayarlandı 6 yumurta toplandı 5 tanesi dollendi 3. Gün transfer olacaktı Yakup hoca covid olmuş bende başka doktor yapsın istemedim 3. Gün 2 tane embriyo dondurdum birinci ve ikinci kalite dendi ikizde ola bilir bi tanede ola bilir şansını yükselt dendi ben ikinci regl bekliyorum benim herşey tamamen ücretli oldu çocuğum olduğu için hemde aşk yok toplamda 9 bin TL tuttu canım Yakup hocayı tavsiye ederim hakkında hayırlısı olsun ins Allah
Eşinin sperm kalitesi düşük olsa döllenme olmazdı madem eşinde sorun vardı önce eşini tedavi edip sonra tüp bebek tedavisine baslasaymiş ne kadar saçma instegramdan takip ediyorum haftada 1 yada iki pozitif tüp bebek sonuclari atıyor 10 hastadan sadece 1 yada 2 si mutlu ayrılıyor geri kalan 8 hastanın kim umrundaKuzum. Kusuruma bakma Yakup hocanın hastası çok mu yok mu yazmışsın anlamadım , bunyamin beye bişey demiyorum ama ne bileyim ozel yani buharada tedaviyi görmeme rağmen doğru düzgün konuşup bişey soramadık bizi hiç yonlendirmedi bile . İlk aşılama.dedi sizin aşılama ile olur dedi ve normalde eşimin değeriyle aşılama.bile olmazmış . Ve benim yumurtalarim guzel diye ikiz bile olursa kızma dedi aşılama ile ve sonuç hüsran . Sonra tekrar özel olur direkt tüpe başvuru yaptık buharada ki yeni 1 senelik evliyiz eşimin değerinin biraz düzelmesi lazimmis . Sağlıklı yumurtalarım opu da çıktı kaliteli idi %95 i eşimin spermi ile sadcee 3 tanesi dollendi 3.gune gitti ve ikisi transfer oldu kimyasal.oldum . Kendisinin odasından çıkınca eşimin spermlerinden ötürü böyle olduğunu dedi ... Ve şimdi napacagimi şaşırdım erzurumda Yakup hoca dan başka biri kalmadı çare olarak sizce ne yapmalıyım ve maddi olarkta psikolojik olarakta kotulestuk
1 Eylül'de açıldi tadilattaydi tüp bebek merkezi canım benim ilk deneme olacak daha önce hiç gitmedimAmin canım.amin . İnşallah Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşallah . Ama sanırım üniversite nin labaratuvar i iyi
Eşinin sperm kalitesi düşük olsa döllenme olmazdı madem eşinde sorun vardı önce eşini tedavi edip sonra tüp bebek tedavisine baslasaymiş ne kadar saçma instegramdan takip ediyorum haftada 1 yada iki pozitif tüp bebek sonuclari atıyor 10 hastadan sadece 1 yada 2 si mutlu ayrılıyor geri kalan 8 hastanın kim umrunda18
Ben en iyisi ilkin esim icin tedaviyi yaptırayım sonra Yakup beye gideyim Allah'ım kerim1 Eylül'de açıldi tadilattaydi tüp bebek merkezi canım benim ilk deneme olacak daha önce hiç gitmedim
Zaten iş bittikten sonra inan umurlarinda değil kimsenin.Eşinin sperm kalitesi düşük olsa döllenme olmazdı madem eşinde sorun vardı önce eşini tedavi edip sonra tüp bebek tedavisine baslasaymiş ne kadar saçma instegramdan takip ediyorum haftada 1 yada iki pozitif tüp bebek sonuclari atıyor 10 hastadan sadece 1 yada 2 si mutlu ayrılıyor geri kalan 8 hastanın kim umrunda
Ben en çok bu kadar çabaya bu kadar ozensizlik görünce üzülüyorum temmuzda yumurtlarim toplandi ve rahim dinlendirmryr gittik çok yumurta çıkınca ve Eylül'de transfer oldum . O da hüsran oldu gebelik sevincimizi yasayamadan göz yaşına bulandı herşey ve ilk tedavimdiEşinin sperm kalitesi düşük olsa döllenme olmazdı madem eşinde sorun vardı önce eşini tedavi edip sonra tüp bebek tedavisine baslasaymiş ne kadar saçma instegramdan takip ediyorum haftada 1 yada iki pozitif tüp bebek sonuclari atıyor 10 hastadan sadece 1 yada 2 si mutlu ayrılıyor geri kalan 8 hastanın kim umrunda
Yumurta sayısı önemli değil kalitesi önemli benimde 11 tane vardı ultrasonda ama 6 tane toplandi yanındaki arkadasin 15 tane toplandi neden benim az dedim hemşire dedi sayı değil kalite önemli biz burda 15 tanenin 15 taneside boş olan yumurta gördük dedi merak etme kafama takma senin simdi tedavin sil baştan olacak şansını birde burda dene canım rabbim kolaylık versin çok zor bir süreç maddi manevi kendini toparla sağlığına kavuşunca insAllah tedaviye gerek kalamdan kendiliğinden olur kk da bir arkadasim tüp bebek yaptirdi tutmadı dondurulmuş embriyosu vardı tedavi için regl beklerken kendiliğinden ikiz gebeliğe hamile olduğunu öğrendi rabbim yeterki ol desin doktorlar sadece vesile18 yumurtam toplandı 15 i kaliteli çıktı ve bu 15 ten Sadece 3 tanesi dollendi biri çöp oldu ... Diğer ikisi transfer edildi ve kimyasal oldu gülüm
İki doktoruda sevmem hiç güzel anı bırakmadılar bende ben mecburiyetten gidiyorum maddi imkanım olsa kapılarını çalmazdim netBen en çok bu kadar çabaya bu kadar ozensizlik görünce üzülüyorum temmuzda yumurtlarim toplandi ve rahim dinlendirmryr gittik çok yumurta çıkınca ve Eylül'de transfer oldum . O da hüsran oldu gebelik sevincimizi yasayamadan göz yaşına bulandı herşey ve ilk tedavimdi
Bence eşin tekrar test versin ondan sonra bir yol izlersinizBen en iyisi ilkin esim icin tedaviyi yaptırayım sonra Yakup beye gideyim Allah'ım kerim
Ben regl bekliyorum 5 gün gecikti bugün nenehatuna gittim kist varmış sağ yumurtalıkta sanırım regl olmamama sebep oluyor canım regl gelirse iyi olucam ins Allah sen nasılsınNasılsın canım sen ne durumdasın ?
Can benim işte yumurtalar kaliteli idi ,embriyolog aradı sevinçlo halde 18 taneden 15 i dolu ve kaliteli çıktı şansımız bu yumurtalara göre çok yüksek dedi ama eşinizin spermi ile bakalım ne kadar dollenecek , eşimin spermi az çıkmış ... Bu yüzden 3 tanesi sadece dollendi 3.gune gitti birini direkt 0 kalite bulmuşlar embriyoda onu direkt atmışlar tutmaz diye . Diğer ikitanesi de kimyasal oldu . Bakalım nasip ve inan benimde imkanım olursa başka yerde yaptiricam erzurumda niye bu kadar kısıtlı halen çözmüş değilim yani insanlara hem derman olmak hemde kendileri için kazanç kapısı . Bir tanıdığım 7 yıllık evli ve hiç çocuğu gebelik vs olmadı gitti şehir dışında yaptırdı şuan ikiz hamilesiYumurta sayısı önemli değil kalitesi önemli benimde 11 tane vardı ultrasonda ama 6 tane toplandi yanındaki arkadasin 15 tane toplandi neden benim az dedim hemşire dedi sayı değil kalite önemli biz burda 15 tanenin 15 taneside boş olan yumurta gördük dedi merak etme kafama takma senin simdi tedavin sil baştan olacak şansını birde burda dene canım rabbim kolaylık versin çok zor bir süreç maddi manevi kendini toparla sağlığına kavuşunca insAllah tedaviye gerek kalamdan kendiliğinden olur kk da bir arkadasim tüp bebek yaptirdi tutmadı dondurulmuş embriyosu vardı tedavi için regl beklerken kendiliğinden ikiz gebeliğe hamile olduğunu öğrendi rabbim yeterki ol desin doktorlar sadece vesile
Zamanı gelseydi o bebişler sana sımsıkı tutunurdu canım demekki zamanı değilmiş boşuna o oldu bu oldu diye kendini yiyip bitirme her şerde mutlak bir hayr gizlidir belki senin için hayırlı olan böyleydi bak ameliyat olmuşsun hamile olsaydın belkide amaliyat olamayacaktın 9 ay o ağrıyı çekecektin haileliginin keyfine bile varamayacaktin ben dış gebelik yaşadım 4 gün göz yaşım dinmedi Allah'ım canimi al kurtulayım dedim bu nasıl bir ağrı dunyanin en hayrlı evladida olsa istemiyorum alın kurtulayim dedim kendi canımın derdine düştüm rabbim intihanimizi kolaylastirsin herşeyin hayırlısını versin salikla önce sağlıkCan benim işte yumurtalar kaliteli idi ,embriyolog aradı sevinçlo halde 18 taneden 15 i dolu ve kaliteli çıktı şansımız bu yumurtalara göre çok yüksek dedi ama eşinizin spermi ile bakalım ne kadar dollenecek , eşimin spermi az çıkmış ... Bu yüzden 3 tanesi sadece dollendi 3.gune gitti birini direkt 0 kalite bulmuşlar embriyoda onu direkt atmışlar tutmaz diye . Diğer ikitanesi de kimyasal oldu . Bakalım nasip ve inan benimde imkanım olursa başka yerde yaptiricam erzurumda niye bu kadar kısıtlı halen çözmüş değilim yani insanlara hem derman olmak hemde kendileri için kazanç kapısı . Bir tanıdığım 7 yıllık evli ve hiç çocuğu gebelik vs olmadı gitti şehir dışında yaptırdı şuan ikiz hamilesi
Öyle zaten hayırlısı olmadığını amelîyat lik olunca anladım çünkü o halde iğneleri progestan günde iki tane kalçadan alıyordum ağlaya ağlaya yalvarıp diyordum Allah'ım yeter ki sen evladim ya da evlatlarımi nasip et razıyım bu belimdeki ağrıya 9 ay ve sonra kimyasal oldu ... Sonra da dedim demek onlar bende iken ben bu halde olsaydım kesin benim yüzümden ölecekti ikiside . Kesinlikle her serde hayır ,her hayırda şer varZamanı gelseydi o bebişler sana sımsıkı tutunurdu canım demekki zamanı değilmiş boşuna o oldu bu oldu diye kendini yiyip bitirme her şerde mutlak bir hayr gizlidir belki senin için hayırlı olan böyleydi bak ameliyat olmuşsun hamile olsaydın belkide amaliyat olamayacaktın 9 ay o ağrıyı çekecektin haileliginin keyfine bile varamayacaktin ben dış gebelik yaşadım 4 gün göz yaşım dinmedi Allah'ım canimi al kurtulayım dedim bu nasıl bir ağrı dunyanin en hayrlı evladida olsa istemiyorum alın kurtulayim dedim kendi canımın derdine düştüm rabbim intihanimizi kolaylastirsin herşeyin hayırlısını versin salikla önce sağlık
Önümüzdeki maçlara bakalım boşverÖyle zaten hayırlısı olmadığını amelîyat lik olunca anladım çünkü o halde iğneleri progestan günde iki tane kalçadan alıyordum ağlaya ağlaya yalvarıp diyordum Allah'ım yeter ki sen evladim ya da evlatlarımi nasip et razıyım bu belimdeki ağrıya 9 ay ve sonra kimyasal oldu ... Sonra da dedim demek onlar bende iken ben bu halde olsaydım kesin benim yüzümden ölecekti ikiside . Kesinlikle her serde hayır ,her hayırda şer var
PalandökenÖnümüzdeki maçlara bakalım boşverErzurum'da nerden oturuyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?