Erzurum tüp bebek prof dr yakup kumtepe

Amin canım.amin . İnşallah Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşallah . Ama sanırım üniversite nin labaratuvar i iyi

Eşinin sperm kalitesi düşük olsa döllenme olmazdı madem eşinde sorun vardı önce eşini tedavi edip sonra tüp bebek tedavisine baslasaymiş ne kadar saçma instegramdan takip ediyorum haftada 1 yada iki pozitif tüp bebek sonuclari atıyor 10 hastadan sadece 1 yada 2 si mutlu ayrılıyor geri kalan 8 hastanın kim umrunda

18 yumurtam toplandı 15 i kaliteli çıktı ve bu 15 ten Sadece 3 tanesi dollendi biri çöp oldu ... Diğer ikisi transfer edildi ve kimyasal oldu gülüm

Zaten iş bittikten sonra inan umurlarinda değil kimsenin.

Ben en çok bu kadar çabaya bu kadar ozensizlik görünce üzülüyorum temmuzda yumurtlarim toplandi ve rahim dinlendirmryr gittik çok yumurta çıkınca ve Eylül'de transfer oldum . O da hüsran oldu gebelik sevincimizi yasayamadan göz yaşına bulandı herşey ve ilk tedavimdi

18 yumurtam toplandı 15 i kaliteli çıktı ve bu 15 ten Sadece 3 tanesi dollendi biri çöp oldu ... Diğer ikisi transfer edildi ve kimyasal oldu gülüm
Yumurta sayısı önemli değil kalitesi önemli benimde 11 tane vardı ultrasonda ama 6 tane toplandi yanındaki arkadasin 15 tane toplandi neden benim az dedim hemşire dedi sayı değil kalite önemli biz burda 15 tanenin 15 taneside boş olan yumurta gördük dedi merak etme kafama takma senin simdi tedavin sil baştan olacak şansını birde burda dene canım rabbim kolaylık versin çok zor bir süreç maddi manevi kendini toparla sağlığına kavuşunca insAllah tedaviye gerek kalamdan kendiliğinden olur kk da bir arkadasim tüp bebek yaptirdi tutmadı dondurulmuş embriyosu vardı tedavi için regl beklerken kendiliğinden ikiz gebeliğe hamile olduğunu öğrendi rabbim yeterki ol desin doktorlar sadece vesile

İki doktoruda sevmem hiç güzel anı bırakmadılar bende ben mecburiyetten gidiyorum maddi imkanım olsa kapılarını çalmazdim net

Can benim işte yumurtalar kaliteli idi ,embriyolog aradı sevinçlo halde 18 taneden 15 i dolu ve kaliteli çıktı şansımız bu yumurtalara göre çok yüksek dedi ama eşinizin spermi ile bakalım ne kadar dollenecek , eşimin spermi az çıkmış ... Bu yüzden 3 tanesi sadece dollendi 3.gune gitti birini direkt 0 kalite bulmuşlar embriyoda onu direkt atmışlar tutmaz diye . Diğer ikitanesi de kimyasal oldu . Bakalım nasip ve inan benimde imkanım olursa başka yerde yaptiricam erzurumda niye bu kadar kısıtlı halen çözmüş değilim yani insanlara hem derman olmak hemde kendileri için kazanç kapısı . Bir tanıdığım 7 yıllık evli ve hiç çocuğu gebelik vs olmadı gitti şehir dışında yaptırdı şuan ikiz hamilesi

Zamanı gelseydi o bebişler sana sımsıkı tutunurdu canım demekki zamanı değilmiş boşuna o oldu bu oldu diye kendini yiyip bitirme her şerde mutlak bir hayr gizlidir belki senin için hayırlı olan böyleydi bak ameliyat olmuşsun hamile olsaydın belkide amaliyat olamayacaktın 9 ay o ağrıyı çekecektin haileliginin keyfine bile varamayacaktin ben dış gebelik yaşadım 4 gün göz yaşım dinmedi Allah'ım canimi al kurtulayım dedim bu nasıl bir ağrı dunyanin en hayrlı evladida olsa istemiyorum alın kurtulayim dedim kendi canımın derdine düştüm rabbim intihanimizi kolaylastirsin herşeyin hayırlısını versin salikla önce sağlık

Öyle zaten hayırlısı olmadığını amelîyat lik olunca anladım çünkü o halde iğneleri progestan günde iki tane kalçadan alıyordum ağlaya ağlaya yalvarıp diyordum Allah'ım yeter ki sen evladim ya da evlatlarımi nasip et razıyım bu belimdeki ağrıya 9 ay ve sonra kimyasal oldu ... Sonra da dedim demek onlar bende iken ben bu halde olsaydım kesin benim yüzümden ölecekti ikiside . Kesinlikle her serde hayır ,her hayırda şer var

Önümüzdeki maçlara bakalım boşver Erzurum'da nerden oturuyorsun

Bence sen ilk adetinde hemen yakup hocaya git durumu anlat kafana göre esin için sperm kalitesi yükseltilen diye zaman kaybetme belkide gerek yok sen bilemezsin sıfırdan basla geçmişi düşünüp kendini sıkma bu süreçten gecicegin varmış o paranın elinden çıkacağı varmış öyle düşün guzel bi niyetle temiz düşüncelerle yakup hocanın yolunu tut yok sertmis falanmış filanmis bize ne adamın mizacindan birazda onun tarafından bakın adam 1 dk durmuyo tek doktor bi sürü insan biri anlıyo bi anlamiyo docid var sağlıkçılar zaten zor durumda calisiyo belkide adamın evinde problemleri var bunları bilemeyiz çok güzel hemşireler var herşeyi tek tek anlatiyo hiç sıkıntı çıkmaz insallah bu durumdaki insanlar hep umutlu hep pozitif olmalı hadi bakalım hayırlısı insallah pozitif aldiginida yazarsin Gulumse24

Kızlar 9 haftalık bebeğim progestan ve coraspirini kaçıncı haftaya kadar kullandınız farklı bi şehirdeyim erzurum değil bana doktor 24 haftaya kadar kullanılacak dedi

Benim şimdi wc de leke geldi pazartesi hastaneye gitsem hormon tahlili için geç kalmış olurmuyum pazar tüp bebek merkezi kapalı yarın regl ancak açılır bu günü saymazsak 3. Gün pazartesi oluyor bu gunu sayarsak pazartesi 4. Gün oluyor napim kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…