Erzurum tüp bebek prof dr yakup kumtepe

Valla herkes için ediyorum tüp bebek merkezine gelen isimlerini bildiğim bilmedigim kk da tanıdığım tanımadığım her kim varsa diyorum hepsinin gönlünün muradını nasip et evlat hasretiyle imtihan etme diye ismini söylersen namazlarımda senin içinde isminle dua ederim canım ben Gülseren bu arada
Kalpler bir olsun yeter .dualarda hep biriz bizler

Allah razı olsun kuzum benim teşekkür ederim adım bahar

Ben regl bekliyorum 5 gün gecikti bugün nenehatuna gittim kist varmış sağ yumurtalıkta sanırım regl olmamama sebep oluyor canım regl gelirse iyi olucam ins Allah sen nasılsın
Canım ben de iyiyim 6 aydır deniyorum ikinci için olmadı akışına bıraktım nasip artık
Tabiri caizse foşur foşur başladığı gün 1 kabul ediliyor canım acaba nene hatunun acilinde durumunu anlatsan yaparlar mi? 2 ya da 3. Gün gelin diyorlar ya riske atmamış olursun pazar günü garanti olur
Yildizkent teyim kuzm Palandöken deyince
Ben de dadaşkent yıldızkentte yarım dönem görev yaptım
S

Şükrüpaşa uzakmışız
Bana yakın çünkü

Canım muayene de olacağım için birde hangi testler isteniyor bilirlermiki nenehatundakiler hiç sanmam şuan hala bişey yok sadece idrar sonrası peceteye leke geldi seninde hakkında hayırlısı olsun canım kafaya takma olur ins Allah stres en büyük etken bak ben bugun hastaneye gittim regl geldi gitmesem stres yapmaya devam etseydim belkide gelmezdi

Pazartesi gitmek daha mantıklı muayene de olacaksan canım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Leke günü 1 gün oluyo yarın çok erken gitmen gerekiyo yarın hemen git 2 günün

Hocadan nasıl randevu alınıyro acaba
Erzurum araştırma hastanesine gidiyorsun sabah erkenden 8 gibi orda ol polikiniklerden sola dönüp tünelin sonundan sola dönüyorsun sol tarafta yanık tedavi var orda karşıda güzellikler var asansörden 3 kat indiğinde sağa kaliyo tüp bebek merkezi hemşireler isim yazıyor sırayla cagiriyo baya detaylı anlattım

Nasıl randveu alıyoruz acaba hocaya acaba ben şehir dışından gelicem
Randevu yok canim sabah erken saatte gideceksin alt zemin katta vezne var ordan fiş kestiriyorsun muayene ücreti ödüyorsun 3 kata tüp bebek merkezine çıkıp muayene orda oluyorsun hemsirelere dekontu gösterip sıra alıyorsun Yakup hoca normal hastaları aşada muayene ediyordu tüp bebek merkezi yoğun olduğu için artık normal muayeneyide tüp bebek merkezinde yapıyor

Canımm tam olarak nerde hastane aziziye kadın doğum olarak mı geçiyor ben şehir dışından gelicem bilmiyorum tam olarak nerede

Araştırma üniversite hastanesi bölge
Canımm tam olarak nerde hastane aziziye kadın doğum olarak mı geçiyor ben şehir dışından gelicem bilmiyorum tam olarak neredya
Araştırma üniversite hastanesi bölge eğitimin yanında yakın mesefede
Yakup hoca nasıl acaba tüp bebek konusunda sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…