Erzurum tüp bebek prof dr yakup kumtepe

Yakup hoca nasıl acaba tüp bebek konusunda sizce
Yakup hoca çok kaliteli ve bilgili. Ama ekibi yani hemşireler ve personel çok vasat. Meymenetsiz sevimsiz yüzlerinde gülümseme olmayan tipler. Benim tedavim bitsin şikayet edeceğim hem cimere hem başhekimliğe

Yakup hoca çok kaliteli ve bilgili. Ama ekibi yani hemşireler ve personel çok vasat. Meymenetsiz sevimsiz yüzlerinde gülümseme olmayan tipler. Benim tedavim bitsin şikayet edeceğim hem cimere hem başhekimliğe
Merhaba canım bende orada düşünüyorum ama Yakup hoca ile ilgili de çok negatif vs diye hem duydum hemde burdan okudum . Sizce işinde nasıl . Ben bir tüp Bebek denemesi buharada bünyamin beyde gördüm ve kimyasal oldu . Eşimin spermlerinde sıkıntı var. Yalnız benim 16 tane yumurtam dan 13 u kaliteli çıktı ve yalnızca 3.güne sadcee 3 tanesi gitti ve 2si transfer oldu kimyasal gebelik yaşadım diğer kalaninida cözmüsler kötü çıkmış diye dondurmamislar tekrardan.

Yakup hoca sert disiplinli biri. Çok soru sormayacaksın. Ama işinin ehli biri. Valla bazıları yakup hoca mükemmel Bünyamin hoca kötü diyor bazıları tam tersi. Ben yakup hoca ile başladım. Tutmazsa erzurumda denemem artık

Valla ne yalan diyim ben özelde olur da hayırlı şekilde kavuşuruz diye düşündüm ama bnyamin beyden pek memnun kalmadım , çünkü hiç bişey o da düzgün demiyor konuşmuyor lafı cımbızla bile ağzından alamiyordum bende sıkıntı olmadı ama eşimin spermlerinde sorun olduğunu bildiği halde bizi ürolojiye yonlendirmedi sonra da sonuç olumsuz olunca eşinin spermleri yüzünden dedi . . Şuanda da diyorum Yakup beye mi başlasak yoksa tereddüt halindeyim nasıllar takipleri vs derken nasıl oluyo acaba kardeşim

Çoğu zaman yakup hacanın odasına girmiyorsun. Hemşirelere anlatıyor onlar sana anlatıyor. Pat diye kötü söyleme huyu var hocanın. En kötü ihtimali hep söyler diye duydum. Yakup hoca tercih etmemdeki sebeb işinde iyi olması. Ben pek laboratuvarına güvenmiyorum. Ama yenilendi galiba. Sıra beklerken erkekli kadınlı bekliyorsun. Adamların yanında özelini yüksek sesle konuşuyor hemşireler. Hep Bi koşuşturma gergin Bi hava var. Benim ilk deneyimim olacak. Yakup hoca tecrübeli ve dalında iyi olduğu için ilk onu deneyeceğim. Rabbim nasip eder İnşaAllah. Olmazsa Ankara yada Şişli memorial deneyeceğim

Bende kararsız kaldım şuan için şehir dışında yaptırmam ama tekrardan buharayi mi tercih etmeliyim yoksa üni de Yakup beyi mi bilemedim ,tam tersi oranın buranin lab daha iyi olduğunu duydum hep . Allah yar ve yardımcimiz olsun hepimizin, sizin transfer ne zaman hayırlı uğurlu olsun şimdiden

Amin İnşaAllah. Şuan gonalf ve cetortide diye Bi ilaç kullanıyorum. Sadece muayaneye gidiyorum. Ne olacak süreç nasıl işleyecek bilmiyorum onlar ne diyorsa yapıyorum. Hocaya soru sormak ne mümkün. Personelde hocadan korkuyor.tek umudum yakup hoca. Siz yine deneyin onu. Çok kişiye umut oldu. Ben sadece ekibinden memnun kalmadım

Hep ekibi özellikle hemşireleri de kötü söyleyen oldu kêza dr.beyi de ben doğrudan buharada başladım hemşireler ve özellikle sekreter ablamizdan çok memnun idim şuanda da o kadar tereddütteyim ki ,kafamda deli sorular uçuşuyor o kadar kaliteli dolu yumurtadan sadece 3tanesinin döllenmesi ve 3.gune gitmesi sonra kimyasal gebelik olması sonra diğer kalanı iznim dışında cozdurmeleri vs vs... Acaba ilkin bir muayaneye mi gitssem tüp bebek yeri ayrı normal muayane polikliniği ayrı mı ? Sizin galiba ilk deneyiminiz olacak ? Bende onları kullandım onlar yumurta kalitesi ve gelişmesi için gerekenler inşallah Rabbim nasip eder sana da bana da ve tüm bekleyenlere ,ilkin bebegimin kimyasal olması sonra kendi saglik sorunum vs derken herşey bizde üst üste geldi ama inanıyorum 2021 de bebeğimize kavuşmak nasip olacak

Aminnn. Hoca sinirli ters biri. Ama işinde iyi olduğunu düşünüyorum. Böyle şeye sebeb olunmaz sizin kararınız ancak Buhara denemiş siniz bide yakup hoca baksın. 3.katta tüp bebek merkezinde odası. Benim ilk olacak. Olumsuz da konuştu bana. Ama huyunu bildiğim için çok takılmadım. Allah nasiı ederse onun lafı ile değil

Canım ne kadar ücret verdin ilaçlara hastaneye.. birde rapor hemen çıkıyor mu yani adetli gidince hemen tüp bebeğe başlayabiliyor muyuz

Canım ne kadar ücret verdin ilaçlara hastaneye.. birde rapor hemen çıkıyor mu yani adetli gidince hemen tüp bebeğe başlayabiliyor muyuz
Ben hemen çıkarabildim raporu. İlaçlar 2700 civarı bişey tutmuştu. İkinci günü git başlayacaklar hemenn

Bilgisi olan lütfen bana da yardımcı olabilir mi?
20 yaşındayım fsh yüksekliği dolayısıyla tüp bebek önerdiler yakup bey'e gidicm hiçbir bilgim yok fiyatları ne kadar acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…