Merhaba .Yaşınız çok küçük . Bunu tek doktor mu dedi yoksa birden fazla doktor mu dedi ,bence birazcık indirebilmek için önce tedavi olun öncelikle buna başlayın sonra ki süreçler de yine sorun olursa düşünürsünüz . Yani şöyle diyeyim fhs için bir başka kadın doğum uzmanı ile görüşün eğer endokrinoloji uzmanı na yonlendirr ise ona tedavi olun sonrasi Allah kerim.Bilgisi olan lütfen bana da yardımcı olabilir mi?
20 yaşındayım fsh yüksekliği dolayısıyla tüp bebek önerdileryakup bey'e gidicm hiçbir bilgim yok fiyatları ne kadar acaba?
Allah razı olsun sağolun evet birçok kez gittim doktora hepsi aynı şeyi söyledi kesinlikle doğal yolla olmaz denildi direk tüp bebeğe yönlendirildm bizde tüp bebek deniycz sizin bilginiz varsa bana fiyatlar hakkında bilgi verirseniz sevinirim Allah yardım etsin herkese çok zor bir dönemdeyim...Merhaba .Yaşınız çok küçük . Bunu tek doktor mu dedi yoksa birden fazla doktor mu dedi ,bence birazcık indirebilmek için önce tedavi olun öncelikle buna başlayın sonra ki süreçler de yine sorun olursa düşünürsünüz . Yani şöyle diyeyim fhs için bir başka kadın doğum uzmanı ile görüşün eğer endokrinoloji uzmanı na yonlendirr ise ona tedavi olun sonrasi Allah kerim.
Devleti inan bilmiyorum canım , buharada ben 8 bin + 4 ,5 bin ilaçlara gitti ama devlette ne kadar bilmiyorum.Allah razı olsun sağolun evet birçok kez gittim doktora hepsi aynı şeyi söyledi kesinlikle doğal yolla olmaz denildi direk tüp bebeğe yönlendirildm bizde tüp bebek deniycz sizin bilginiz varsa bana fiyatlar hakkında bilgi verirseniz sevinirim Allah yardım etsin herkese çok zor bir dönemdeyim...
Allah razı olsun sağolun evet birçok kez gittim doktora hepsi aynı şeyi söyledi kesinlikle doğal yolla olmaz denildi direk tüp bebeğe yönlendirildm bizde tüp bebek deniycz sizin bilginiz varsa bana fiyatlar hakkında bilgi verirseniz sevinirim Allah yardım etsin herkese çok zor bir dönemdeyim..
Buharadan bilgi almıştım yakın zamanda ilaçlar 3bin tüp bebek 8 bin embriyo dondurma 1.500 bin denildi giriş ücreti de 200 tl devlet daha uygun olur die orya gdecz bakalımDevleti inan bilmiyorum canım , buharada ben 8 bin + 6 ,7 bin ilaçlara gitti ama devlette ne kadar bilmiyorum.
Oldu mu bebeğiniz :)Buharadan bilgi almıştım yakın zamanda ilaçlar 3bin tüp bebek 8 bin embriyo dondurma 1.500 bin denildi giriş ücreti de 200 tl devlet daha uygun olur die orya gdecz bakalım
Bilmiyorum devleti kuzum . Benim tüp den sonra diğer ilaçlar a da fazla gitti . Yok olmadı kimyasal gebelikle sonuçlandıBuharadan bilgi almıştım yakın zamanda ilaçlar 3bin tüp bebek 8 bin embriyo dondurma 1.500 bin denildi giriş ücreti de 200 tl devlet daha uygun olur die orya gdecz bakalım
Aynen dondurma da 1500Buharadan bilgi almıştım yakın zamanda ilaçlar 3bin tüp bebek 8 bin embriyo dondurma 1.500 bin denildi giriş ücreti de 200 tl devlet daha uygun olur die orya gdecz bakalım
Bilmiyorum devleti kuzum . Benim tüp den sonra diğer ilaçlar a da fazla gitti . Yok olmadı kimyasal gebelikle sonuçlandıdilerim Allah nasip etsin inşallah
Yaşınız kaç acaba?Aynen dondurma da 1500
31 canımYaşınız kaç acaba?
Hayırlısı olsun ablacım:) süreç nasıl ilerliyor internetten sürekli araştırıp bakıyorum ama içinde olmadıktan sonra anlaymz insan31 canım
Direk ilk muayene de başlanıyor mu tedavi?31 canım
Sürec gayet normal canım . Adetinin 2.3günü gideceksin hormon değerlerin ve ultrason dan alttan muayane olacaksin doktor ona göre yönlendirecek ilaç olsun süreç olsubHayırlısı olsun ablacım:) süreç nasıl ilerliyor internetten sürekli araştırıp bakıyorum ama içinde olmadıktan sonra anlaymz insan
Hemen başlanıyor yaniSürec gayet normal canım . Adetinin 2.3günü gideceksin hormon değerlerin ve ultrason dan alttan muayane olacaksin doktor ona göre yönlendirecek ilaç olsun süreç olsub
Devlette nasıl bilmiyorum kuzum.Hemen başlanıyor yani
Hemen başlanıyor yani
Anladım çok teşekkür ediyorum:) Rabbim sizinde yardımcınız olsun inşaAllahDevlette nasıl bilmiyorum kuzum.
Şuan napıyorsunuz tekrar denedinz mi? Ilk miydiAmin hepimizin ablacım
İlkti şuan düşünmüyorum tüp bebeği aşılama tedavisine başladıkŞuan napıyorsunuz tekrar denedinz mi? Ilk miydi
Kusura bakmayın çok soru sordm merakımdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?