- 27 Haziran 2018
- 2.537
- 2.396
- 133
- 27
- Konu Sahibi 777mutluluk
-
Bak Tuğba Büyüküstün ha o tam ErzurumluTuğba büyğküstğn, Vildan atasever gurur duy canım
Bosver koyma canm ona gore mi yorum yapilacak burda konu hocanin densizligiŞimdi resim koysam sonra silsem yasakmıdır :)
Bölüm başkanının bu tür şikayetlerle ilgileneceğini düşünmüyorum ama yine de teşekkür ederim öneri içinNe alaka anlamadım? Bu ne kadar dangalak bir öğretim görevlisi dersini ver çık git bu kadar. Yaptığı şey dangalakça ve profesyonellikten çok uzak. Bence bölüm başkanlığına şikayet et.
Keske sikayetin yaptirimi olsa ama hic sanmiyorum aksine ogrenciye zarari oluyor malesefNe alaka anlamadım? Bu ne kadar dangalak bir öğretim görevlisi dersini ver çık git bu kadar. Yaptığı şey dangalakça ve profesyonellikten çok uzak. Bence bölüm başkanlığına şikayet et.
O an sinirim çok bozulduğu için cevap verseydim daha kötü olurdum diye sustumKaç erzurumlu tanidiysam hepsi de gercekten çok güzellerdi. Ve güzellerde zaten. Ama mesele bu değil. Saçmalamiş. Guven kirikligi yasama bence sende cevap ver. Hocam sizde uzayliya benziyorsunuz deseydin.
Çok haklısınız,ben önce kendimi sevmeyi öğrenmeliyim.Hocanın ve sınıf arkadaşlarınızın densizliği. Kaç yaşına gelmiş olsalar da çocukların bile gülmeyeceği bir şeye gülmüşler.
Belki de siz kendinizi beğenmediğiniz için fazla alınganlık göstermiş olabilirsiniz. Nereli olduğunuz, nasıl gözüktüğünüz önemli değil. Kendinizi sevip beğenirseniz bu duruşunuza da yüzünüze de yansır kimse de bir şey diyemez. Diyecek kadar densiz iseler de moralinizi bozamazlar.
Takmamayı bir öğrenebilsemErzurumlu tipi nasıl olıyormuş?
Ben sizin tipinizi çıkartamadım hoca, ne ayaksın deseydin
Saçmalamış işte, taktığına değmez, ayrıca Erzurumlular güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?