• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eş adayı ile muhabbetlerAşk

istiklalll

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2014
276
185
103
arkadaşlar birşey soracağım . Biri ile tanıştırmışsınız ama uzak yerlerdesiniz. Telefonla konuşmalarınız ne oluyor . Neler soruyorsunuz . Şimdi aramızda daha resmî birşey yok. Bana diyor ki arkadaş gibi konuşuyoruz bu normal mi diye soruyor. Bende diyorum ki nasıl konuşayım .daha aramızda birşey yok. Farzet ki olmadı evlenmedik , sende benim çalıştığım işyerine geldin ben sana nasıl bakacağım diyorum.

arkadaş gibi konuşacaktınız tabi.cinsellik mi istiyor yoksa
Bende fazla konuşmak istemiyorum çünkü belli bir yerden sonra konu oraya gider diye fazla uzatmıyorum. Ama yüz bulsa konu oraya da gider. Çünkü anlık foto istediği de oluyor. Belki iyi niyetli olabilir ama bana ters geliyor

Farzet ki olmadı evlenmedik , sende benim çalıştığım işyerine geldin ben sana nasıl bakacağım diyorum.
Su kisim mantiksiz geldi bana. Her evlenmediginiz adamla isyerinizde karsilasma olasiliginiz yuzde kac?

Bir de ille cinsellik konusulmasi gerekmiyor ama kanka gibi konusmak da komik. Adamla flort edeceksiniz ki evlenip evlenmeyeceginize karar veresiniz oyle degil mi?

Adamla kankalık yapmayacaksanız daha flörtöz konuşmalarınız olması gerekmiyor mu? :hamarat:
Evet o da onu ima ediyor ama ne kadar doğru ki şimdiden daha adı konuşmamış bir arkadaşlığın. Tamam belki biz yola evlilik maksadıyla çıktık ama daha isteme olayı olmadı. Erkek tarafı aceleci bu konuda bizimkiler de ağırdan alıyor .

Evet o da onu ima ediyor ama ne kadar doğru ki şimdiden daha adı konuşmamış bir arkadaşlığın. Tamam belki biz yola evlilik maksadıyla çıktık ama daha isteme olayı olmadı. Erkek tarafı aceleci bu konuda bizimkiler de ağırdan alıyor .
Birbirinizi tanımadan mı isteyecek sizi ?

Su kisim mantiksiz geldi bana. Her evlenmediginiz adamla isyerinizde karsilasma olasiliginiz yuzde kac?

Bir de ille cinsellik konusulmasi gerekmiyor ama kanka gibi konusmak da komik. Adamla flort edeceksiniz ki evlenip evlenmeyeceginize karar veresiniz oyle degil mi?
Yüzde yüz aynı işyerinde oluruz. Mesela ne gibi muhabbetler . Ben muhabbet olsun diye yaptığım alışverişleri ona gönderirdim hem muhabbet olsun hem de tarzımı bilsin diye. Adam bana evlenince bu kadar harcama yapamayacağını biliyorsun demi dedi.

Birbirinizi tanımadan mı isteyecek sizi ?
Kafa yapısı olarak uyarız diye düşünmüştüm bunu aileme de söyledim. Annem dünden razı vermeye aöa babam biraz ağırdan alıyor . Tabi uzakta olduğu için fazla görüşmüyoruz o yüzden ne kadar birbirimizi telefonda tanırız bilmiyorum.sene de birkaç kere görüşüyoruz o da kısa süre

Yüzde yüz aynı işyerinde oluruz. Mesela ne gibi muhabbetler . Ben muhabbet olsun diye yaptığım alışverişleri ona gönderirdim hem muhabbet olsun hem de tarzımı bilsin diye. Adam bana evlenince bu kadar harcama yapamayacağını biliyorsun demi dedi.
Alisverisleri gondermek manasiz olmus, ama onun soyledigi de cok odunca. Ona mi soracakmissiniz harcamalarinizi yani? Gorucu usulu tanistiriliyorsunuz sizin her seyinizi bilerek gorerek gelip talip olmasi gerekli. Eger sizi simdiden kisitlayacaginin sinyallerini veriyorsa baslamadan bitirin

Konusmalar da ne bileyim canim cicimli olur genelde. Sinemadan tiyatrodan okudugunuz kitaplardan bahsetseniz. Alisveristen daha guzel konular. Hem adamin dunyadan haberi var mi yok mu onu ogrenirsiniz. Alisveris tarzinizi bilmesi mi onemli ayni kafadan olup olmadiginizi anlamasi mi onemli?

Alisverisleri gondermek manasiz olmus, ama onun soyledigi de cok odunca. Ona mi soracakmissiniz harcamalarinizi yani? Gorucu usulu tanistiriliyorsunuz sizin her seyinizi bilerek gorerek gelip talip olmasi gerekli. Eger sizi simdiden kisitlayacaginin sinyallerini veriyorsa baslamadan bitirin

Konusmalar da ne bileyim canim cicimli olur genelde. Sinemadan tiyatrodan okudugunuz kitaplardan bahsetseniz. Alisveristen daha guzel konular. Hem adamin dunyadan haberi var mi yok mu onu ogrenirsiniz. Alisveris tarzinizi bilmesi mi onemli ayni kafadan olup olmadiginizi anlamasi mi onemli?
Kafa yapılarımız uyuyor gibime geldi. Filmlerden konuştuk daha konuşulacak konu bulamadım. Daha canım çizimlere gelmedim. O da demedi ben demediğim için galiba . Ne zormuş bu işler :bicak:

Kafa yapılarımız uyuyor gibime geldi. Filmlerden konuştuk daha konuşulacak konu bulamadım. Daha canım çizimlere gelmedim. O da demedi ben demediğim için galiba . Ne zormuş bu işler :bicak:
Aman soyledigi o seye dikkat edin. Evlenince bu kadar harcama yapamayacagini biliyorsun olayi. Cok kilit bir cumle. Evlenince nasil bir hayatiniz olacaginin bir ozeti

İyi de bir tek bana mı garip geldi bu durum?
İsteme olayından önce flört edilmiyor muydu?

Aman soyledigi o seye dikkat edin. Evlenince bu kadar harcama yapamayacagini biliyorsun olayi. Cok kilit bir cumle. Evlenince nasil bir hayatiniz olacaginin bir ozeti
Ben bazen bir maaşımı yada fazlasını verdiğim oluyor. O da bunu bildiği için beni
Sürekli bu şekilde harcama yaptığımı mı düşünüyor. O yüzden soruyor galiba. Evlenince bu kadar harcama yapmam ki bekarken de öyle yapmıyorum. Arada uçuk harcama yaptığım doğru ama başka harcamalarımdan kısıp arayı dengelemeye çalışıyorum. Bunu ona da izah ettim.Bunu ona söylediğim halde o cümleyi kurdu bana. Başkalarına söylediğim zaman bana kızıyorlar şimdiden maddiyat konuşmak saçma biraz sevgili gibi davranın diyorlar

Ona ne senin harcamandan ya çok sinirlendim. Kendi paran sonuçta... onun geliri ile senin gelirin nasıl? Seninle paran için evlenmesin!! Zaten biraz mantık üzerine kurulmuş bir ilişki gibi. Sakın ciddiyetini de bozma canım bence gerçekten ciddi bir degerlendirmeye al eş adayını da. Cimri mi değil mi? Kendisi parasını nelere harcıyor?

Daha canim cicim bile diyemiyorsun, ne konusacagini bilmiyorsun ve evlilik düsünüyorsun öyle mi?

Evlenecegin kisi senin için önemli mi? Yoksa ilk senin ile evlenmek isteyen kisi ile evlenmeye razimisin?

Cünkü tablo pek iyi görünmüyor. Tamam dini yada herhangi baska nedenler ile iliskilere karsi olsan daha, evlilik için yine bir kivilcim, bir kipirti olmali. Saatlerce konusabilmen lazim. Evlilikte iletisim çok çok önemli.

Esim ile ilk çiktigimizda saatlerce hersey ve hiçbirseyden konusabiliyorduk. Filmlerden, kitaplara, siyaset,.. hersey yani. Insanin en çok konustugu dönem olmali ve sen "ne konusçagimi bilmiyorum" diyorsun.

Sanirim sende nasil flört edilir, hangi konu konusulur tam bilmiyorsun. Yoksa alis veris fotosu yollamak cidden çok manasiz.

Bu is evlilik ile sonuçlanir. Iki taraf dünden hazir, ama mutlu olunur mu? Pek sanmam.

Back
X