• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eş adayı ile muhabbetlerAşk

Benim başimda da var bi adet suan. Allah tan ayni sehirdeyiz biz. Ama benim yogunlugumdan gorusemedik. Hafta sonu gorusecez artik. Beni daha gormedi pek bi flörtöz.ben de cok yorgunum dinlenicem diye konusmuyorum :D gormedigim adamla ne konuscam ya, hayal mi kurucam? Bana mantikli gelmiyor. Bence siz de konusma yogunlugu azaltin. Hem rahat edersiniz.

Benim başimda da var bi adet suan. Allah tan ayni sehirdeyiz biz. Ama benim yogunlugumdan gorusemedik. Hafta sonu gorusecez artik. Beni daha gormedi pek bi flörtöz.ben de cok yorgunum dinlenicem diye konusmuyorum :KK70: gormedigim adamla ne konuscam ya, hayal mi kurucam? Bana mantikli gelmiyor. Bence siz de konusma yogunlugu azaltin. Hem rahat edersiniz.
Ben bu adamı gördüm yüzyüze. Birkaç kere görüştük . Kendisi buluşmaya istekli ben onun kadar değilim. İlgi gösterdikçe severim diyorum ama adamın pintiliği çıkıyor :halay:illa bi yönü gözüme batıyor :)

Kafa yapılarımız uyuyor gibime geldi. Filmlerden konuştuk daha konuşulacak konu bulamadım. Daha canım çizimlere gelmedim. O da demedi ben demediğim için galiba . Ne zormuş bu işler :bicak:

Bu adamı yüz yüze hiç gördünüz mü? Görüşmemişsiniz gibi yazmışsınız.

soru cevap yapin hem eglenceli oluyor hemde birbirinizi biraz tanimis olursunuz esimle hala zaman zaman yapariz

Bir insani telefonda tanimak mumkun degil bence sizde o guveni hoslanmayi hissetmemissiniz ki bu kadar resmisiniz, bir digeri soyledigi cumleyi didiklemeniz gerekti niye oyle dusunuyosun diye ve evlilik hakkinda konusmaniz lazimdi siz de cok merakli degilsiniz bence bu adama

Bence siz pek etkilenmemişsiniz bu adamdan. Tersi olsa konuşmalara doyamazdınız.
Ben de görücü usulü evlendim öncesinde kısa bir flört dönemi oluyor. Başta tabi ki canım cicim konuşmuyorsun ama hoşlandığınız müziklerden filmlerden kitaplardan bahsediyorsun. Zaten bu konular konuş konuş bitmez. Ailelerinizden geçmişinizden laf açılır tanımaya çalışırsın.ben cocuklugumu bile anlatmistim telefonda. Tanıştıktan bir ay felan sonraydı bayramdı üç dört gün arayamamistik birbirimizi. Bana mesaj attı "sesini özledim" diye. Sonra canım cicim demeye de başladık süreç ilerledi söz nişan vs işte böyle

Back
X