eş adayı tam bir anneci, yollar ayrılmalı m?

yalnizkus_

Guru
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2014
767
694
303
Diğer
Arkadaşlar selamlar hepinizi çok özledim :)
ama esas mesele eş adayı ve aşırı anneci olması
aslında bu mesele değildi başta. annesine/ailesine düşkün olması çok hoşuma gidiyordu bence doğru olan bu. sonradan tanıdığı biri için ailesine sırt çeviren veya ikinci plana atan insanlar bana hep itici gelirdi ama yaşayınca anlıyormuş insan. dediğim gibi başlarda çok sevdiğim bu yönü şu aralar zorlamaya başladı.

annesiyle çok iyi anlaşıyorduk başta ama oğlu beni zamanla daha da çok sevdikçe onun bundan biraz rahatsız olduğunu (belki de korktuğunu) fark ettim
ve her yanlışımda -yanlıştan kastım en ufak bir sinirlenip parlamamda, huysuzlanmamda, yorğunluğumda- oğlunu bana karşı dolduruşa getirdiğini fark ettim
ve bana olan sevgisinden tamamen emin olduğum oğlu (sevgili eş adayım) da maalesef ki bu dolduruşlara çok kolay geliyor
ve sadece bu da değil, geleceğimizle ilgili her durumda, her kararda annesine danışıyor
hatta abartmıyorum nişanlanmayı düşünüyoruz yakın zamanda nişan kıyafetini bile annesine danışıyor
sizce balık baştan koktu mu dersiniz, yolu ayırmalı mı?

Koktu. Dolduruşlara dediniz. Anladığım bir kaç kez yaşanmış. Bir kere yaşanmış ağzının payını almış olsaydı devam derdim ama malesef ...
Bizimla değil. Anasının memelerinden ayrılamamış süt kuzusu...

Bu konuyu sevgilinle uygun dille konuş. Seni anlamazsa ve her şeyi anasına danışıp onun dolduruşuna gelmeye devam ederse nişanlamadan ayrıl.

Ben adamın konuşmayla düzeleceğini sanmıyorum ama en azından aklında bir "acaba?" olmaz.

tabii ki balik bastan kokar
arkasasimin da herseyi annesine soran, annesinin agziyla konusan yorum yapan bjr sevgilisi varsi. nişanlanmadan hemen önce ayan beyan gosterdi cocuk kendini. arkadasima da dedim bak bu anasinin ipiyle hareket ediyor, yol yakinken dön diye..coktan nisan planladigi ve herkese haber verdigi icin gormezden geldi evlendi. uzun süre evlilikleri kari koca kaynana görümce 4 kisi arasinda gitti. eve aldigi perdeden cocugunu yazdigi okula erkek ailesinin yorumlarini duydu. onlar istemediyse koca da karsi cikti - ki cocugun okuluna bile. ailesi "ne gerek var ben bakamiyorum. eskiden anaokulu mu vardi " dedi diye cocugunu okulq öncesine yazdiramadilar mesela. oyle soyleyeyim.
bence ne yap et ayril
boyle biriyle evlenjp napacan

Sadece yolu ayırmalı değil, topuklarını popona vura vura kaçmalısın

Arkana bakmadan kaç aynı şeyleri yaşadım nişan zamanı herşeyi annesine soruyordu bohçaya alıcağımız iç çamaşırını bile annesine sormadan alamadık ve ben balığın baştan koktuğunu senin gibi anlamadım evlendim aile apartmanında oturuyorum ve biz hala annesine göre yaşıyoruz annesi ne isterse o oluyor kaç kez kavga ettik annesinin dolduruşuna gelip benden ayrılmaya bile kalktı ama annesi sonra düşünüp ayrılmamızı istemediği için vazgeçti falan 3 yıldır bu şekilde yaşıyorum kafayı yemek üzereyim

Yazıyı okumadan başlığa cevap veriyorum uzamadan bitmeli…..

Baligin kokusu buralara kadar geldi sen düşün gerisini

Geçen gün adliyeye bir şey için dilekçe vermeye gittim orada kadınlar boşanmak için sıraya girmişti. Bir tanesi ile ayak üstü sohbet ettik, kadın 21 yaşında 32 yaşındaki kocası kızın biten şampuanın almak için bile annesini arıyormuş en son kızı boşanma karar vermiş. Anneci erkekler ile evlenecek kızlar iyi düşünün. Buna benzer şeyler yaşama ihtimaliniz yüksek.

Ben tam da böyle birinden boşandım. Yani böyle insanlarla geçinmek imkansız. Ya şimdi ayrılırsın ta da evlenir bi kaç ay sonra boşanırsın. İki seçeneğin var birini seç. Üçüncü bi seçenek : ya da kafayı yersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…