es adayi tarafindan begenilmemek..

Bu adamdan es adayi degil hic bisey olmaz
Seni simdiden sindirmis
Hemen ayril bu kabasakaldan

sanırım şimdiye kadar hep bakımlı görmüş sizi, evlenince uykudan uyanmış halinizi görecek, banyodan çıkmış halinizi görecek ne bileyim utanma sıkılma olmayacak geceniz gündüzünüz beraber geçecek ve bütün doğal halinizle görecek sizi o zaman ne diyecek acaba. Yahu bu kadar terbiyesizlik olur mu? 3 yıl oldu diyorsunuz sanırım artık aşktan alışkanlığa geçmiş size de eskisi gibi hissedemiyor bunun verdiği cesaretle de patavatsızca konuşuyor. İnsan sevdiğini kırmaya korkar üzgünüm ama sizi ailenizin yanında böylesine aşağılayan birisiyle devam etmeniz hata olur.

ailenizin yanında bunları söylediğine göre baya yüz göz olmuşsunuz, aile de birşey demediyse durum daha vahim.
böyle ukala erkeklerden nefret ederim, bence eş adayı olarak değerlendirmeniz bile yanlış.

hem başka bir kızı övdü, hem sizi aşağıladı küçümsedi, bunları sadece size söylemesi bile patolojikken o bunları ailenizin yanında söyledi, utanma duygusundan ve sizi kaybetme korkusundan yoksun bu adam.

dünyadaki tek erkek o değil ve ilişkinize dışardan bakıp kendi yerinizi görmeye çalışırsanız aslında onun gözünde ne kadar değersiz olduğunuzu farkedebilirsiniz. siz ona kıymet verdikçe o kendini bişey sanmış. aslında kendinde olan aşağılık kompleksini sizi ezerek aşmaya, bastırmaya çalışıyor.

Allah kıymetinizi bilecek insanlarla karşılaştırır inanın. daha evlenmemişsiniz çok şükür yol yakınken gereğini yapın. evlenince nasıl laflara hatta belki daha başka zararlara maruz kalabileceğiniz şimdiden aşikar..

Şaka mı ya terbiyesize bak hadsiz bi adammış. Eminim kendisi de barzonun tekidir. Tamam bakımsız olmanızdan rahatsız olmuş olabilir, ama bunun bir yolu yordamı vardır kaldı ki bu ona düşmez zaten.Bence kendisini uyarmanız gerekir aksi taktirde daha kötüsü olabilir çünkü sanırım sizi kaybetme korkusu yok, ona o kadar "ben senin için varım " duygusunu aşılamışşsınız ki.

ne kadarda kendine güvenen biriymiş galiba siz onun bi taraflarını kaldırmışsınız.bide ailenizin yanında vay cesarete bak.bugun bunu yapan yarın neler yapar. sen git baştan aşağıya bi bakıma gir onunda okadar üstüne düşte.üstüne sen düşersen değersiz planda sen olursun.adama öyle bi özgüven gelmişki senin tapmandan kendisini birşey zannediyor.

kadın her dakika bakımlı olamazki hele çoçuk olunca.ben bu kadar kendini beyenmiş birini görmedim.böyle birşey hiçbir arkadaşımdanda duymadım amacı seni düzeltmekmi istemiş yoksa ayrılmak için bahanemi arıyor ne. çok küçük düşürücü kötü sözler onun karşısında ben olsaydımmm ailemin yanında kovardım tekmeyi yerdiii.iyi sakinmiş kız

Arkana bakmadan kaç arkadaşım.
Adam resmen ailenin yanında seni yerin dibine sokmuş.
Sana ailenin yanında utanmadna bunları söyleyen adam evlenir mi sanıyorsun?
Evlense böyle saygısızca kötü sözler sarfederken sen nasıl dayanacaksın şimdi dayanmıyorken?
Adam yenilir yutulur cinsten şeyler söylememiş. Senin buna tepki vermemen bu adamı daha beter yapacaktır.
Düzelmesi imkansız bir noktaya gelmişsiniz. Artık ister süper model olun bu adam size saygıyla yaklaşmaz.
Hala eş adayı olarak nitelendirmenizde sizin doğru düzgün düşünemediğinizi gösteriyor. Lütfen silkelenin kendinize gelin...

Fakat bugun erkek arkadasim ailemin yaninda güzel bir kizdan bahsetti nekdr güzel oldugunu anlatti.. Sonra bana bakio :en azindan senin gibi sivilceleri yok, boyu kisa degil, tirnaklari berbat bir halde deil dedi.. Hic aynaya bakmiyormusun sen yahu? Sna bakinca ben korkuyorum dedi.. Insanlar seni yanimda görünce nekdr cirkin dicekler dügünde dedi..

Gercekten bunları dedı ve sen ona hala eş adayımmı diyorsun bence yol ver gitsin.Yolu açık olsun.

Bunları kimse kimseye diyemez beğenmeyen küçük oğluna almasın töbe töbe.

Eş demek hayatı ,iyiyi kötüyü birlikte paylaşmak ,onun en çirkin en kötü dönemlerinde onu güzel görebilmektir.

Allah korusun başına bır hastalık falan gelse,sakat kalsan o zamanda sen sakatsın boşanalımmı dıyecek.Bence yol yakınken vazgeç..

Ha bende aynı seyı suanda görüştüğüm insan için düşünüyorum ama asla yüzü sıvılcelı vs diye değil,sadece saf anadolu delikanlısı ve biraz tip olarak çirkin ama asla yüzüne söylemem ve bu düşüncemi yavaş yavaş eliyorum çünkü beni kımse onun kadar ilgi,alaka ve sevgi göstermediğini düşünüyorum.Bunlar gibi nedenleri düşününce zaten dış güzellik ortadan kayboluyor.

bide ailenın yanında söylemiş...

Anlaşılan siz ve aılenız sakın yapıda olan insanlarsınız.
Ah oyle bır tıp ben teyzemin yanındayken karşıma çıkacakki kim güzel kim çirkinmiş aklını şaştırır bizimkiler.Yol yakınken yol ver gitsin.

bunlar söylenilecek şeyler mi şimdi? neticede sende bir kıvanç değilsin diyemedin mi? hiçkimseye böyle şeyler söylenmez, ne kadar yakışıksız cümleler bunlar. sen hala sevgili misin bu adamla?
ayrıca ilişki bir tarafın sürekli alttan almasıyla olmaz. karşılıklı ödün ve ödüllerden olur. sen bu ilişkinin kaybeden tarafı olmayı çoktan seçmişsin...

yok artık ya gerçekten yuh bu adamla ömür geçer mi be bidaha düşün bence iş tam ciddiyete binmeden düşün taşın

Bence ailende de sorun var...
Sevgilin sana hakaret ediyor,ailenin eli armut mu topluyor?

bu aralar bizim hanımlarda bir gurursuzluk görüyorum ki adamları tepelerine çıkartıyorlar adamlarda onları ezdikçe yerin dibine soktukça bizim bayanlarda daha fazlasını yapmaya çalışıp halen seviyorum ölüyorum diyebiliyorlar...

yapmayın Allah aşkına siz kendinize değer vermezseniz o adamın dedikleri karşısında sus pus durursanız adamın size yapmayacağı şey kalmaz...

seven insanın gözü ne sivilce görür nede kırılan tırnak görür seven adam sevdiğini kimseyle kıyaslamaz seven adam sevdiğinin gözünün içine bakar içindeki ruh güzelliği görür dünya aleme sevdiğim kadın prenses der....

siz bırakın evlenmeyi o hödüğü yanınıza bile yaklaştırmayın...

bazen düşünüyorum memlekette bu kadar öküz varken etin kilosu neden pahalı diye?
öyle her dediğini yaparsan adamın egolarının tavan yapması normaldir,
ben olsam derdim sen kendini ne sanıyosun diye başlardım kusurlarını saymaya,
kendini daha fazla mükemmel hissettirme bu adama kardeş, kaç kurtul...

aferim çok güzel yapıyosun

ya bu nasıl bir gerizekalılıktır arkadaş!!!!!!!! kızların hassas olunduğu bilindiği halde ailesinin yanında bir insan böyle rencide edilir mi o gitsin kendi çirkin kalbine baksın ne büyük ayıpp cilt problemleri herkesn var benmde var ama zaten kendimiz rahatsız oluyoruz bir başkasının söylemesine ne lüzum var anlamam !!!

ne kadar hadsiz bir adam.Ailenin yanında bunları söyleyebiliyor ve ailen sesini çıkarmıyor.ne ara bu kadar yüzgöz oldunuz.

Bu nasil bir rahatliktir ya. Ailenin yaninda bunu diyebilecek rahatligi nerden buluyor bu es adayi. Sana bunlari soyluyorsa eger seni kirmaktan, uzmekten hic korkmayan biri bu ve bu da seni yeterince sevmedigini gosterir. Hatta direk sevmiyor resmen. Benim gururum el vermezdi boyle bir iliskiye devam etmeye. Cok net diyorum ki ayril gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…