babam bakacak diyo ama baba ne kadar bakabilir işin ucu mutlaka bana dokunur biyerdeYa başta tanışıldığında açık açık diyecek ilerde annem bizle yaşayacak çünkü rahatsızlığı var diye. Ya da hiç böyle bir şey teklif dahi etmeyecek. Başta içten pazarlıklı olup köprüyü geçene kadar iki yüzlü davranıp alttan alta laf sokup nasıl olsa sonradan kabul ettiririm düşüncesinde anladığım kadarı ile. O zaman açık açık sorun böyle bir düşüncen var mı bunlar baştan konuşulmalı diye. Ayıp değil bir şey değil, erkekler bütün gün evde olmuyor ve anne babalarına eşleri bakmak durumunda kalıyor o yüzden sizin rızanız olmadan böyle emri vaki yapması haksızlık. Kabul edecek elbet birini bulur.
bu grip gibi hastalık değil ağır bir sorumlulukSenin annen de hasta olunca damat endiselenir olur biter çok terbiyesizce bi düşünce
Ben de diyorum ki senin annende epilepsi olabilir. Bugün ona yarın sana ne malum. Ukalaca grip değil diyorsun. İnsanlık bitmişbu grip gibi hastalık değil ağır bir sorumluluk
bu herkes için geçerli herkesi başına herşey gelebilir ama burada somut bi durum var sorumluluk var ve ben sorumluluk alamam diyorumBen de diyorum ki senin annende epilepsi olabilir. Bugün ona yarın sana ne malum. Ukalaca grip değil diyorsun. İnsanlık bitmiş
işte o oğlancık anasını yanına alsın tabiki ama diğer kardeşleri de varken yiğitlik yapıp sadece anama ben bakıcam diyorsa o oğlancık , kimsenin başını da yakmasın otursun anasına kendi baksın evlenmesinKendimi o oglanin yerine koyuyorum... Ve tabiiki annemi yanima alirdim! Hic kimseyi dinlemeyip ... Anne ya
Neden evlenmesin? Kabul eden bir kadin bulur. Yigitlik ile hic alakasi yok ... Iki gün anneye bakip 3. gün hadi kardesim sende sira mi desin? Benim hic umrumda olmazdi kardeslerim, pasa pasa bakardim anneme :)))işte o oğlancık anasını yanına alsın tabiki ama diğer kardeşleri de varken yiğitlik yapıp sadece anama ben bakıcam diyorsa o oğlancık , kimsenin başını da yakmasın otursun anasına kendi baksın evlenmesin
işte kabul eden bir kadın bulur demişsiniz yanı konu sahibi o kadın olmak istemiyorNeden evlenmesin? Kabul eden bir kadin bulur. Yigitlik ile hic alakasi yok ... Iki gün anneye bakip 3. gün hadi kardesim sende sira mi desin? Benim hic umrumda olmazdi kardeslerim, pasa pasa bakardim anneme :)))
valla ben de ınsallah huzur evıne gıtmek ıstıyorumBoyle seyleri okuyunca kendi yasliligimi dusunuyorum Allah uzun omur verir de o kadar yasarsam ben huzurevine gitmeyi tercih ederim,Insallah gelinin damadin eline kalmam ne munasebet maasim var veririm gider yatarim bir bakim evine gencler de keyfine baksin ben de yasitlarimla keyfime bakayim
Konu sahibi neyin ne olacagini simdiden kestirmek guc,madem mantik cercevesinde biriyle gorusuyorsun aklinda en ufak soru isareti varsa bosver gitsin
Canim dikkat edersen boyle durumlarda oglan cocuklari degil onlarin esleri bakiyor yani gelinler bakiyor,kadinin kendi oglu butun gun evde yok kadinlar evde en iyi ihtimal bakici tutulmasi gerekirNeden evlenmesin? Kabul eden bir kadin bulur. Yigitlik ile hic alakasi yok ... Iki gün anneye bakip 3. gün hadi kardesim sende sira mi desin? Benim hic umrumda olmazdi kardeslerim, pasa pasa bakardim anneme :)))
o herkesin başına gelebilir hatta bende hasta olabilirim ama burada somut bi durum var bakıma muhtaç bi kadın var kimse annesini sokağa atamaz ama ben mantık çerçevesinde görüştüm böyle bi sorumluluğu alamamİyi de hastalık her insanın başına gelebilecek bir şey ve ne zaman ne olacağı belli olmaz..İlerde evlendiğiniz kişinin sağlıklı olan anne veya babası evlendikten sonra hasta olabilir.O durumda ne yapacaksınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?