Zaman yok .yas 38.Ama zaman gerekli belki..Ah R....benim gelmisimi gecmisimi gelecegimi heder etti.Eşim görünüş olarak çok yakışıklıydı ama içimde ona karşı hiç bişey oluşmamıştı ilk gördüğümde, sonra sonra aşık oldum hatta evlendikten sonra tam aşık olduk birbirimize..
Önce eski sevgilinizi beyninizden kalbiniziden tamamen çıkarın sınra eş adaylarına bakın derim ben..
Simdi konuyu ikuyanlar terslemeyin beni ama hani gormuyorsunuz diye soyluyorum. Fotoya baktim da cok da asagisinda degilim:)Gozler burun ayni:)Gorenler 25-27 en fazla 30saniyor.Sesim de ayni sekilde.Yumurtalar riskte bir tek.O da annemin beni gec yasta dogurmuslugu icimi az ferahlatiyormutlaka hoşsundur da bir grace kelly değilsin sanırsam, monaco prensi bekleme, daha çok bekliycen yoksa
Paran varsa yumurtalarini dondurt. Sonra belki daha genis beklersin sevecegin bir adami. Sirf goruntuden olmaz, konusman lazim. Genc kizken ben de goruntu pesinde kosardim, ama cikma teklifini kabul ettigim yakisiklilarla bir gunden fazla cikmazdim, cogu hic cekilmiyor. Yakisikliligina guvenen erkegin agzi laf yapmiyor, kimi de tepeden bakiyor, zaten istedigim kizi elde ederim kafasiyla. Diline bakacaksin, insani sevdiren dili, bakisi.. Sana verdigi deger.. Erkek sevsin, o seni kendine asik eder.Simdi konuyu ikuyanlar terslemeyin beni ama hani gormuyorsunuz diye soyluyorum. Fotoya baktim da cok da asagisinda degilim:)Gozler burun ayni:)Gorenler 25-27 en fazla 30saniyor.Sesim de ayni sekilde.Yumurtalar riskte bir tek.O da annemin beni gec yasta dogurmuslugu icimi az ferahlatiyor
Konuyla alakasız bişey sorucam :) bu hamilelik günlüğünü imzana Nasıl ekledin canım ya. Altta sizde eklemek için tıklayın diyo tıklayınca alakasız sayfa açılıyobenim içinde dış görünüş çok önemli malesef.
Ki kimin için değildir bilemiyorum ama eşimi biliyorsun benimde 2. evliliğim önce görüntüsüne bakarak birlikte olmayı kabul ettim kabul. Sonrası devam ettı zaten. Cınsel cekımın olmadıgı yerde bır kez daha olmak ıstemedım hatır gonul belasına.,
Ben aşk evliliği yaptım karşılıklı olarak hala birbirimizi begeniyoruz.
Ve erkekler neden cokuyor bılmıyorum ama benım 1 cocugum var 1 de ölü dooğum 2 kere gebelık gecırdım esımın gecırdıgı degısımı gecırmedım. saclarında beyazları var ara ara neysekı sarısında kurtarıyor, kılo aldı sonunda spora basladı da verdı tum kılolarını. Bırde kadınlara cokuyor derler bence en buyuk degısımı erkek gosterıyor
Konuyla alakasız bişey sorucam :) bu hamilelik günlüğünü imzana Nasıl ekledin canım ya. Altta sizde eklemek için tıklayın diyo tıklayınca alakasız sayfa açılıyo
Tamam tamam becermişim yine de teşekkürler :)
Teşekkür ederim :) daha gidip keseyi görmedim ama inşallah bi sıkıntı çıkmaz. Vajinal muayene den biraz fazla korkuyorum :)Evet yapmışsınız
hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?