- 20 Haziran 2020
- 869
- 1.604
- 63
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok valla idare edilecek hiçbir tarafı yok , temizlik takıntılı ben 10 kere baygınlık ve cinnet geçirmiştim çoktan , temizlik konusu çok önemli, böyle pis insanların misafirliğe gitmesi bile büyük hata , belli ki sorumsuz insanlar , oğulları bir çare bulmalı, konu sahibinin yerinde olsam asla hizmet etmem ve eşimin bu sorunu halletmesini söyler mümkün mertebe de odamdan çıkmazdımÖyle ya da böyle gittikleri zaman o evi kirklayacaksiniz o kesin. Bari müsaade edin is güç yapsınlar. Kendi yiyecekleri yemegi de yapsınlar. Canınıza yazık.
Yaşlılık zor, biz ne olcaz belli değil.
Büyük de konuşmak istemem.
Size yapılan terbiyesizlik vs. Yok ise pasaklilik için evden kovulmaz yahu!
Hayir hizmet etmezsin falan ama gönderin, idare etmeyin olayi fazla değil mi?
Valla yine kendimi aptal gibi hissettim.
Zerre sevmediğim eşimin ailesine yapamam bunu.
Bir koltuk belirler bunu sana ayırdım derim. Çok güzel bir hasta bezi aldim sana rahat edeceksin derim. Her gün duşa sokar sırtını ben keseleyecegim der temizlenmesine yardım ederim. Mis gibi kıyafetlerini hazir ederim.
3 öğün yemek hazırlayamam, cesidim az olur ama bunları yapardım hepimizin selameti icin.
Kıymet bilirler bilmezler..
Üç günlük dünya kalp kırmaya değmez. ( sizi kirmiyorlarsa tabi)
Gercekten çıldırmamak elde degilMerhaba Hanimlar. Eş ailesi derdim.Başka şehirde oturuyorlar bir hafta önce kayinpeder, kayınvalide ve görümcem bize geldiler . Hoşgeldiler basim ustunde yerleri var ama çok bunaldim. Küçük çocuk var sürekli peşimde çok ağlıyor . 3 öğün yemek hazirla, hiçbir şeye ellerini surmuyorlar, çok dağınık ve pisler. Kalktiklari yataklarini bile toplanıyorlar. Biraz izin almıştım ise başladım işten geliyorum heryer heryerde. Görümcem sürekli yatıyor yatmasa bile elinden bir iş cikmiyor . Kayınvalidem yaşlı idrar kaçırması var üzerini değiştirmiyor. Ev idrar kokmaya başladı. Öylece tüm koltuklara oturup kalkıyor. Minder koymuştum koltuğun birine hiç oraya oturmuyor. Eşime söyledim ablasına söylemiş annem üzerini degissin diye ama hiç aldırış etmiyor. Her yerden tiksinmeye başladım. WC nin hali o biçim .Sürekli çamaşır suyu döküyorum .Babası ilaçları içmiş kaplarini ortalığa atmış. Ev hanımı olsam neyse, işten geliyorum hangi işi yapacağımı şaşırıyorum . Umurlarinda bile değil. Eşimde yardım etmeye çalışıyor ama onun mesai cikisi geç benimkine göre. Birde kayınvalidem diğer cocuklarina para gonderme konusunda eşine surekli baskı yapiyor . Bir gram faydalarini görmedik hicbirinin.İnşallah fazla kalmazlar diye dua ediyorum. Görümcem inşallah bırakıp gitmez anne babasını yoksa halim yaman![]()
Yok valla idare edilecek hiçbir tarafı yok , temizlik takıntılı ben 10 kere baygınlık ve cinnet geçirmiştim çoktan , temizlik konusu çok önemli, böyle pis insanların misafirliğe gitmesi bile büyük hata , belli ki sorumsuz insanlar , oğulları bir çare bulmalı, konu sahibinin yerinde olsam asla hizmet etmem ve eşimin bu sorunu halletmesini söyler mümkün mertebe de odamdan çıkmazdımEsimin ailesine sarılasım geldi bu konudan sonra
![]()
Gorumcen koca kadın gerekirse sen söyle annenle ilgilen biraz diye. Böyle saçmalık mi olur ya.Merhaba Hanimlar. Eş ailesi derdim.Başka şehirde oturuyorlar bir hafta önce kayinpeder, kayınvalide ve görümcem bize geldiler . Hoşgeldiler basim ustunde yerleri var ama çok bunaldim. Küçük çocuk var sürekli peşimde çok ağlıyor . 3 öğün yemek hazirla, hiçbir şeye ellerini surmuyorlar, çok dağınık ve pisler. Kalktiklari yataklarini bile toplanıyorlar. Biraz izin almıştım ise başladım işten geliyorum heryer heryerde. Görümcem sürekli yatıyor yatmasa bile elinden bir iş cikmiyor . Kayınvalidem yaşlı idrar kaçırması var üzerini değiştirmiyor. Ev idrar kokmaya başladı. Öylece tüm koltuklara oturup kalkıyor. Minder koymuştum koltuğun birine hiç oraya oturmuyor. Eşime söyledim ablasına söylemiş annem üzerini degissin diye ama hiç aldırış etmiyor. Her yerden tiksinmeye başladım. WC nin hali o biçim .Sürekli çamaşır suyu döküyorum .Babası ilaçları içmiş kaplarini ortalığa atmış. Ev hanımı olsam neyse, işten geliyorum hangi işi yapacağımı şaşırıyorum . Umurlarinda bile değil. Eşimde yardım etmeye çalışıyor ama onun mesai cikisi geç benimkine göre. Birde kayınvalidem diğer cocuklarina para gonderme konusunda eşine surekli baskı yapiyor . Bir gram faydalarini görmedik hicbirinin.İnşallah fazla kalmazlar diye dua ediyorum. Görümcem inşallah bırakıp gitmez anne babasını yoksa halim yaman![]()
Sağolun. Aksam işten eve zorla geliyorum gelesim gelmiyorBacım Allah yardımcın olsun senin için çok üzüldüm , idrar kokusu cidden bana cinnet geçirtir.
Ne söylesem kar etmiyor ölü toprağı serpilmiş üstüne hepsinin. Esim az kaldı bir iki haftaya giderler diyorAkşam maaile evdeyken çatır çatır söyleyin her şeyi. Ne demek ya 45 yaşında görümce yan gelip yatsın, evin her yeri çiş olsun bi de köle gibi iş yapın.
Eşin de duysun, "sana minder ayırdım anne o hariç her yere oturuyorsun bilerek mi yapıyorsun" diye sor. Koltuklara da yıkamacı çağır onlar ordayken. Görümcene de söyle "ben çalışıyorum bir yatak toplamıyorsun abla ayıp degil mi" diye.
sanki otele gelmişler ya housekeeping hizmeti bekliyolar senden. çok sinirlendim ve midem bulandı.
İnşallah ben patlamadan aramız kötü olmadan giderler tek dileğim bu..Gerçekten çok kötü bir durum insan rahatsız olur nasil içleri rahat ediyor anlamıyorum yani idrar meselesi özellikle insanın içi kalkar ya anne baba tamam ama düzenli ve temiz olmak çok önemli valla siz hasta olmadan gitseler bari birde calisiyormussunuz hiç cekilmezler
Ben olsam bu insanları zehirlerim yaSağolun. Aksam işten eve zorla geliyorum gelesim gelmiyor![]()
Bence ele güne "oğluma gittim de 1 ay kaldım şöyle oldu böyle yaptık gelin hizmet etti" diye hava atmak. Bunları yapmayinca bir şeyler eksik bir seyler eksik diye kafalarinda muhabbet dönüyor, 'eksik ama ne eksikk hahhh gidek de oğlanla gelinde cümbür cemaat kalak gelinin de sabrını sınayıp gelek bakalım bize dayanacak mi' diyip geliyorlar djdkskkCalisan kadinin evine gelip ne yapıyorlar anlamıyorum ya. Amac ne yank? Kendi evlerinden baska evin koltugunda oturmak, baska tv yi izlemek mi? Oğullarını goruyolar hasret gideriyolar bitti yani, sonrasi neden