• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eş ailesi ile ilişkiler

Ben bi doğumgünü yapacam mesela ( kızıma )
Mevlüte dönecek :KK53:
Gelmeyi gitmeyi severler
O yüzden 2 güne böleceğim mecbur
Birgün ailem ve arkadaşlarım, diğer gün eşimin ailesi ve akrabaları

Ben onlara gitmiyorum , onlarda bana gelmiyo :KK71:
Eşimde hergun iş çıkışı 5 dk marketlerıne uğrar . Arada kv eşimi arayıp laga luga yapar .
Okadar :KK59:

Tabı benım gibi olmanı önermem ..
Benım kı böyle oldu kafam rahat ama bende ısterdım kv 'le iyi anlaşmayı ama olmadı napalım Kader kısmet.

Ben 6 aylık evliyim evlerimiz 2 aileye de yarım saatlik mesafedeler otobüslerle tabi araçla 10-15 dakika ama eşimin ailesine 2-3 hafta da bir gideriz benim ailemi 1 hafta biz gideriz 1 hafta onlar gelirler bazen daha da uzayabilir koşullara bağlı tabi ki. Eşimin ailesi annesi özellikle bazen bizim oradaki arkadaşına oturmaya gelir bize de uğrar 1 saat en fazla oturur gider normalde de ayda 1 kere ya da daha fazla zamanda gelirler bir ölçü koymadık böyle gelişti ben genelde soğuk duvarları olan bir insanım sanırım ondan dolayı böyleyiz en güzeli :KK70:Telefonda da özel günler özel bir şey söyleme dışında aramayız birbirimizi eşim gün içerisinde görüşüyordur yüksek ihtimal bende annemle günde 2-3 kere görüşürüm çünkü:KK53:

Pek tabii olmaya gelmez terbiyesiz derler, pek samimi olmaya gelmez saygısız derler " demiş Cenap şahabbettin. Çok samimi de olmayacaksın, arayı da açmayacaksın. Herkes haddini de sınırını da bilip koruyacak en güzeli bu bana kalırsa.

Back
X