- 11 Mayıs 2016
- 2.011
- 1.714
- 83
- Konu Sahibi capricorn87
Bu yazdığım uzun olduğu için ekleyemedim bu konu daha var yeni başlık açacağım rica etsem o konu da da fikir verir misiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mutlaka benim tavırlarımda bu soğukluğu yaratmıştır ama bu kadar cirkinlesmeye gerek yoktu .sağolun amin inşallahOzaman Allah yardımcınız olsun.Çok çirkin olaylar.Gerçekten kimse bu sözleri haketmez.
Cümleleri
Çok uzun yazmışım kusura bakmayın .Normalde dikkat ederim herhalde yazarken kaptırdım biraz
Hayır ,eşini rahat bırak .onların yüzünden evliliğini sıkıntıya sokmaya gerek yok .annen haklı eşinden cekindikleri için şuan sessizler, senden azıcık güler yüz görsünler yine aynı şeyler olmaya devam edecek .kadın oğlunu paylasamiyor bir kere ..hiçbişey olmamış gibi davranmasının sebebi oğlunu tekrar geri kazanmak .evlat da anneye kin tutamıyor ,kayinvaliden bunun bilincinde.Kesinlikle güvenmiyorum haklısınız .eşim taviz veriyo diye düşünüyorum annesine ama kendi annem diyoki kızım anneye kıyiomiyo o dersini almasa yine olay çıkarırdı eşinden korkusuna sessiz kalıyor diye bilmiyorum esime de kafayı yedirecegim sanırım
Doğru diyorsunuz ama ne bileyim yani annesiyle böyle konuşmasını hazmedemiyirum sanırım çünkü olayların çıkış noktası o oldu ama bir yandan bu kuşluk dusmanlikta bitecek elbet bilmiyorum açıkçası ayrılmayı bile düşünüyorum bazenEşini bunaltmanı önermem çünkü zaten arkan da eşin
Yani eşimin konusmasi görüşmesi normal mi ??bı yandan düşünüyorum bende anneme kiyamazdim sanırım .biliyo musun çözüm belki de evliliği bitirmek diye düşünüyorum çünkü bunu asla unutmayacağım ve eşim ister istemez hep arada kalacakHayır ,eşini rahat bırak .onların yüzünden evliliğini sıkıntıya sokmaya gerek yok .annen haklı eşinden cekindikleri için şuan sessizler, senden azıcık güler yüz görsünler yine aynı şeyler olmaya devam edecek .kadın oğlunu paylasamiyor bir kere ..hiçbişey olmamış gibi davranmasının sebebi oğlunu tekrar geri kazanmak .evlat da anneye kin tutamıyor ,kayinvaliden bunun bilincinde.
Çok yüz göz olma ve mesafeni her daim koru .
Doğru diyorsunuz ama ne bileyim yani annesiyle böyle konuşmasını hazmedemiyirum sanırım çünkü olayların çıkış noktası o oldu ama bir yandan bu kuşluk dusmanlikta bitecek elbet bilmiyorum açıkçası ayrılmayı bile düşünüyorum bazen
Eşinin ailesiyle görüşmesi normal fakat şu şekilde : Adam sana yapılanı unutup mu ailesiyle görüşüyor ,yoksa ince bir ayar verdikten sonra mı ? Cevaba göre değişir sonuç ..Yani eşimin konusmasi görüşmesi normal mi ??bı yandan düşünüyorum bende anneme kiyamazdim sanırım .biliyo musun çözüm belki de evliliği bitirmek diye düşünüyorum çünkü bunu asla unutmayacağım ve eşim ister istemez hep arada kalacak
Doğru diyorsunuz ama ne bileyim yani annesiyle böyle konuşmasını hazmedemiyirum sanırım çünkü olayların çıkış noktası o oldu ama bir yandan bu kuşluk dusmanlikta bitecek elbet bilmiyorum açıkçası ayrılmayı bile düşünüyorum bazen
Merhabalar ,çok uzatmamays çalışacağım ama tarafsız bir şekilde anlatmak istiyorum ki kendi suçum varsa bunu da gorebileyim eşimle üniv döneminde tanıştık ve bildim bileli annesi yok ben kapalı gelin istiyorum vs diye elinden gelen ayırma oyunlarını denedi .isteme,Nisan vs de ufak tefek huzursuzluk yaratmaya çalıştı fakat çocukları tarafından susturuldu.ilk 2 yıl evime gelmedi yazları biz gittik 10 gün kadar yine ufak ufak tavırlar devam etti küçük gorumceyle birlikte bu kez de.fogum yaptım ziyarete gelen arkadaşlarımın eşlerine bile memesinden süt gelmiyor sezaryen oldu ya yarım anne ondan vs diye konuşup durmuş adam artık utanıp çıkıp gitmiş yani neyse bunu da geçeyim dedim ama gecemiyorum yapı olarak kinciyim maalesef biraz.benim aileminde düğün zamani ve sonrasında eşime ettiği laflar var eşim olur öyle şeyler ben unuttum dedi ve tavrı hep saygiliydi aileme karşı bende öyle yapayım dedim ama kendimi laf sokarken buluyorum en son geçen yıl yine gittik e bir gün önce gorumceyle denize girip eğlendik vs akşam dönüşte oğlum kucağımda uyudu annesi ver kolun yorulmustur ben tutayım dedi ve bende hiç uyandirmsyalim şimdi dedim diye yol boyunca yedik çocuğunu sanki bizden çocuk kaçır zaten oğlumu aldın gittin bunu da alıp gidiyon oğlum bizim evin etkegiyfiydi artık bizi terketti diye bı başladılar ki babası yaşıyor evde erkek var yani neyse en son inerken arabadan itmeye kalktı beni orda film koptu bende eve çıktık eşim dediki odaya gitti çocuğu yatır bı defa da sen karışma bana bırak artık çok oldular diye ve birbirlerine girfiler maalesef .ben onların hayatina girip oğullarını almışım bosandiracakmis beni vs görünce de çıkıp biz evlat acısı yaşadık Allah razı şans şans yasatsin diye gerizekalica binlsf etti ve benim için asla affedilir birşey değil bu 1,5 yaşındaki çocuğa beddua edilmez .evden gideceğiz diye annesi bayılma numarası yapmış yine biz evde değildik bunun icin kizmayin çünkü yıllarca bizi ayırmak isteyince fenaladiyomus ve biz birbirimize giriyoduk.esini, kızını,3akrabadini,ambulansı arayıp kapıdan komsu girince bayilmis ambulans geldi ve birşeyi yok herşey normal dedi eşim inanmayıp numaranı artık yemiyorum deyince kalkip kavgaya devam etti . büyük gorumceyi arayıp ne snlattilsrsa iki ailenin ortak Whatsapp grubuna aşağılık kadın kendini bize kalanların,defolup gideceksin filan yazmışsın sayesinde benim ailem de öğrendi olayı eşim bundan sonra delirdi ve eve gelince bı sürtük için sattın bizi diyerek daldı o an eşim beni bulunduğum odaya kilitledi yoksa o laftan sonra ne olurdu bilmiyorum .onlar birbirlerine girdiler eşim bizi alip benim ailemin olduğu eve getirdi.daha sonra tayin olduğunuz yere gitti .annesi de peşinden gidip havaalanına gelince haber vermiş eşim arayıp ne yapayım diye sordu yani ne yapılır ki sokakta kalacak hali yok gidene kadar gelmeyeceğim dedim ve gitmesinden 2 gün önce bende gittim bende bir anneyim anneye kiyilmiyo biliyorum ama bu olayların çıkış sebebi annesi değil mi yani bu kadar cabuk hayatımıza girmesini ilk başta hazmedemedim.sonra neyse dedim annesi bir yıldır aşırı iyi bana karşı ben sadece saygimi bozmadan mesafeli durmaya çalışıyorum eşim kardeşleriyle asla konuşmayacağım o laflar yutulacak laf değil diyor ben bu durumdan mutlu değilim inanın .bu yıl yaşadıkları ile değil memleketine gittik annesi de geldi gayet sakinfik bu kez kendimi yüzsüz gibi hissettim bosandiracagim diye kendini oradan oraya atan bı kadınla aynı yerde kaliyodun evine gelip kaldı torun özledim vs diye off bilmiyorum kafam karışık sizce çok mu kinciyim yoksa zamanla unutulmasi gereken bı olay mı ???
Ablasi ve kardeşiyle gorusmuyo annesi onların lafını geçirdiğinde şunların adını anma dedim ya diye carladi .iki yeğeni var maalesef onları da bıraktı ve ben buna çok üzülüyorum çünkü dayımı çok severdim eşim de bir dayı ama benim de çocuğum var onlar özlüyomu filan dedi çok katı eşim son ana kadar taviz veriyo patlayınca silip atiuo annesi geldiğinde gizli gizli hediye alıp yolladım çocuklara dogum günleri geçmişti diye bilmiyorum çocuklara kıyamıyorum .unutmuyo sanırım annesiyle eskisi gibi değil ama yine de oğlum vabanne gel deyince gelsin mi oğlum filan diyor o bile yetiuoEşinin ailesiyle görüşmesi normal fakat şu şekilde : Adam sana yapılanı unutup mu ailesiyle görüşüyor ,yoksa ince bir ayar verdikten sonra mı ? Cevaba göre değişir sonuç ..
Eşinle bu mevzudan başka bir problemin yoksa çözülür ,hemen bosanmayi getirme aklına .
O annesi ne yaparsa yapsin asla silmicek hatalarini unutucak eskisi gibi dvranaak bunu unutma. . buna alistir kendini .Çok teşekkür ederim vakit ayırdığınız için peki sizce benim bu kusurum var mı birde annesiyle artık bildiğin konuşuyor eskisi gibi sık değil ama eşime saydiriyorum bu sefer biraksaydin bı hatasını Anlasaydın diye ne yapayım ben daha kardeşlerimi sildim atttim onların olduğu şehire gitmiyorum annem laf anlayan biri değil kalkti kendi geldi yine sordum sana ne yapayım diye diyor ve bu kadın gelip gittikçe ailemi kendimi ezip geçiyorum gibi geliyor ki ben kimseyi silmesini istemiyorum
Keşke ilk başta bize iyi davransalar değil mi ...size de üzüldüm çok yıpratıcı inanın oğlum olmasa boanicam ki yine de düşünüyorum ama benimki aman babasız büyümesi filan değil öyle bir kısıtlama yapmam ama küçük olduğu için oğlumu görmek istediklerinde illa karşılaşacagim eee o zaman sırf bunlar için neden yuvami yıkıyorum bu ikilem deyim sadecekonunu ve butun yorumlarını okudum ve verdiğin tepkilerde kendimi gördüm resmen ,
benım sorunlarımda annesi ve abisi ağırlıklıydı ve bu yıllarca sürdü , benımkide boşatacam seni diye haber yolladı görümcemle ,bende ona haber yolladım elinden geleni ardına koymasın diye ,
kavga dövüş günler geçti , sonra ki yaşananlarda aklı başına geldi , şimdi hatırımı nasıl sayacagını ne yapacagını bilmiyor ama iş işten geçti , ben saygısızlık yapmıyorum ama hiçbirşeyide unutmuyorum unutamıyorum ne yazık ki ,
boşansakta bu hayatımız boyunca böyle devam edecek , ( babam ölmüş gitmiş annem halaa baban bana böyle davrandı anası bacısı böyle yaptı diye anlatıyor düşün ) şu an benım tek yaptıgım kendimi saydırmak , çünkü kocam bunu yapamadı ben çok güzel yaptırıyorum , sınırlarını koy ve kv sana öyle davransın ,
Çok haklısınız bazen bir geliyorlar evde terör estiriyorum buna ne hakları var bilmiyorum .bı ara bana sardı arıyo acmazsam eşimi arayıp ondan istiyo en son dedim yine kavga çıksın istemiyorsan tel u verip durma 20 gün kavga etmeden durdum ama sabrım taşıyor diye o günden beri konuşmuyorum aramiyoda
Valla içimden geçen o ama tabiri caizse kadın biraz arsız yani kapıdan kovsan bacadan girer bebim annem böyle birşeye sebep olsa ve ben gelmeyeceksin desem ölse gelmez ama bu öyle değil .geldiğinde en fazla kaldiyi 10 gün fazlasına eşim yanaşmıyor çünkü biliyo bişey olacak .dediğim gibi benimde oğlum var derdim ara bozmak değil asla ama yuva yıkmaya çalışan insanlara saygı duyamıyorum çok haklısınızŞimdi orası sadece senin evin değilciler de çıkacak da ben olsam evime bile almazdım ki almayacağım da. Bu kadar olmasa da benim kaynana da bir ton laf etti bana, asılsız asılsız. O kadar laftan sonrs bir de utanmadan yüzüme güldü falan, ben de gidene kadar bekledim ki normalde de aman ya boşver olur böyle şeyler diyordum. Durduk yere telefon numaramı silince bendeki bardak taştı. :) iki yüzlülüğün bu kadarına da katlanamam kimse kusura bakmasın. Siz de katlanmak zorunda değilsiniz. Ayrıca sizin hissettikleriniz de kincilik değil bence, onlar o kadar ağır şeyler yaşatmasalardı siz de böyle hissetmezdiniz.
Keşke ilk başta bize iyi davransalar değil mi ...size de üzüldüm çok yıpratıcı inanın oğlum olmasa boanicam ki yine de düşünüyorum ama benimki aman babasız büyümesi filan değil öyle bir kısıtlama yapmam ama küçük olduğu için oğlumu görmek istediklerinde illa karşılaşacagim eee o zaman sırf bunlar için neden yuvami yıkıyorum bu ikilem deyim sadece
Mart ayında kendi memleketime gitmek için bilet aldım eşim bilir akşam ise gitti gece benimle anneme de git 1-2 gün diye kavga çıkardı düşünün ki araları 5 saat birbirimize girdik eşime dedim senin adamlığın bunkasarmis ve içindekileri kustum resmen ondan sonra bıraktı eşim yoksa ara bulmaya çalışıyor gibiydi çünkü arada kalıyor .ben gitmedim diye Ramazan'da geldi kp ile normalde suratsisimdir tanımadığım biri gelmiş gibi davrandım sadece bazen sahurda yalnızlıkdik sadece havadan sudan konuştum ama bundan yüz mu buldu diyorum bazen yine mi kavga dövüş olmalıydı ??Eşinizi bunaltmaya ve bu şekilde sizin üstünüze gelmesini sağlamaya çalışıyor
Açın telefonlarını veya evinize geldiğinde son derece relax davranın ki ona,kendi evinde bile ben borumu öttürdüm hazzını yaşatmayın.
Kesinlikle bende annemin çok lafını yuttum ki başkası yapsa silerdim bunları düşünüp içimi soğutmaya çalışıyorum silmesinde zaten inanın o şekilde mutlu olmam ben sadece ders alsınlar istedim .kadınla oturup konuşmayı çok isterdim sakince ana ilk laftan sonra yine bayılma numarası yapıp yy aygara çıkarır böyle bu kadınO annesi ne yaparsa yapsin asla silmicek hatalarini unutucak eskisi gibi dvranaak bunu unutma. . buna alistir kendini .
Sonra sen mesafeli dvran bunca yapilanlari umutmadgni her dvraisinla hatirlat kotu dvranarak degil mesafeli olarak.sonrasinda bosver km ne yaparsa yapsin.