- 11 Mayıs 2016
- 2.011
- 1.714
- 83
- Konu Sahibi capricorn87
Ben bildim bileli ilaç kullanıyo ...babası evine asla sahip çıkmayan ne eş ,ne baba olamamış bir insan sanırım bunların eşimi paylaşmama sebebi bu onu evin erkeği olarak görmüşler .küçük görümcem dugunde bile eşimi kolumdan çekip koluna girmeye çalışan bı insan .izne gittiğimizde gezmeye gidiyoruz mesela eşim koluma girsin diğer koluna da o girip çekmeye çalışırdı evde oturuyoruz abi kimse gelmeden ben kucağına yatayim bari yok zaten bıraktın gittin filan diye ağlayan bi tipti ve bunları yaparken 25 yaşındaydı.bi gün alıp konuştum dedim ki beni bı abla gibi gör yani dediniz ne benimle?seninle sorunumuz yok abim bizimle ilgilenemeyecek cunku artık kendi ailesi var üzülüyoruz dedi şaka gibiler sanırım en güzeli dediğiniz gibi sözlerini etmemek teşekkür ederimEşine zamana ihtiyacın olduğunu söyle.
Bundan sonrada hep mesafeli olmalısın. Konuşmasan olmuyor maalesef. Yani ben öyle tecrübe ettim.
Önce aradan biraz zaman geçmesi lazım.
Eşin dengeyi sağlayacak kişi .
Eşin annesine tedavi olmasını söylemeli. Zira hasta bir düşüncede kendisi.. Kıskançlık
Olayda sen haklsın ama eşine annesini kötüleme. Hiç sözünü etmeyin aranızda..
Güzel güzel yaşamak torun sevmek varken bu davranışlara girmeseler güzel günleri mahvetmeseler keşke..