- 24 Aralık 2014
- 5.205
- 7.020
- 398
- Konu Sahibi papatyaskk
Bebekken göndermedim pek ama 1 bucuk 2 yasindan sonra esimle gidip geldiler bazen ben de gidiyorum ama çok çok nadir.Bebekken cok tepkiliydim sonra düsündüm onlara da ihtiyaci var onlarin sevgisine ilgisine onlar da yalan yok seviyorlar kızımı zaten 2 saatten sonra kizım sıkılıyormuş ben eve gitmek istiyorum diyormus geliyorlar.Bazen de orada kalmak istiyor daha önce sadece bir gece hastaneye gittigimizde kalmışti 2 akşam önce kalmak istedi izin verdik ama gece 4 gibi uyanınca eve gitmek istiyorum demiş getirdi dedesi.Ben anliyorum sizi eminim hakli sebepleriniz de vardır ama cocugunuzun ruhsal gelisimi icin izin verin ben en basından cok kati davrandigimi farkettim sınır bilmeyen bir kayinvalidem oldugu icin mecburdum da aslında cünkü ben ne yapmak istiyorsam tersini yapmak istiyordu inatlasıyordu benimle simdi ben istedigim gibi sekillendirdim zaten cocugu karakteri de bir nebze oturdu istese de degistiremez bazi seyleri ben gerektiği yerlerde uzman destegi aliyorum gelisigüzel davranmıyorum hata yaptiysam da telafi ediyorum