Eş ailesine gitme

Iste bende bunları düşünüyorum . Hem eşimi tek göndermek istemiyorum hem de gitmemen oradakilere Saygısızlık olur bu Düşüncede var davet sonuçta . Ama diğer yandan muhabbetim de tutmuyor sarmıyor pek gidince de sıkılıyorum vakit geçsin diye bakıyorum çoğunlukla
Çoğumuz aynı durmdayız
kv kp yaşlı insanlar ne sohbetleri sarıyor ne muhabbetleri cok daralıyorum süreki gözüm saatte..
ve biz haftada bir kere kesin gidiyoruz ben ne yapayım ? kendimi biryerlerden atmam lazım o zaman
ama cocugumun için eşim için işte iyi kötü idare ediyorum ayaklarım gitmiyor ama ne yapacaksın..
evlendik diye aileleri yabana atamayız ki değil mi? biraz bakış acınızı değiştirin bence kendinizi daha iyi hissedersiniz.
ama kv kötü biri insan olup her gttiğimde benim burnumdan getirseydi
evime barkıma dahil olup huzurumu kaçırsaydı o zaman asla gitmezdim. yani bazı şeyler idare edilebilir.

Bizim ailede her hafta Cuma günü toplanılır.
Gelenek değil,zaten hepimizin istediği,severek katıldığı akşam yemekleri işte. İşi olan,o gün başka planı olan gelmez tabi. Annem kimseyi gelmesi için zorlamıyor.
Gelinler de koşa koşa geliyor. Hazır yemek,tatlı oh mis..
Burda bazen "hastalandım,doğurdum,kaza yaptım aranmadım" tarzı konular açılıyor.
İyi de bu kadar mesafeli olduğunuz insanlar sizi niye arasın. Ben olsam ben de aramam.
Sizin için söylemiyorum yanlış anlamayın. Yeri gelmişken yazayım dedim.
Aranızda sorun yoksa gidin,ortamdan zevk almaya çalışın ne olacak ki.
çok haklısınız hiç bu açıdan bakılmıyor ..

Merhaba herkese hayırlı cumalar ,
Eşimin ailesinde bir gelenek var . Her sene bahar Ayında Ramazan'dan önce yani bu aylarda her hafta birinde toplanırlar . Zaten çok sık görüşen bir aile değiliz ama bu aylarda yaz gelmeden herkese tatile ya da il dışına vs çıkmadan mutlaka bir gun belirler ve o günde akrabaları Büyük'leri Yemeğe davet eder . Yani bu hafta sonu ve gelecek haftalarda hep onun akrabaları ile olacağız Ramazan'a kadar falan . Zaten az görüştüğüm insanlar ama ortamda daralıyorum konuşacağım bşy yok az görüştüğüm kişiler olduğu için pek ortak noktamda yok . Sadece bir görev gibi gidiyorum . Yakın hissetmiyorum kendimi onlara pek . Sizde durumlar nasıl brnim gibi misiniz yoksa sıcak iliskiler kuran kişilerde var mı es ailesi ile ?
Tam üstüne bastın
Ben de şuan eş ailesindeyim
Ben de senin gibi kasılıyorum
Senede bir kere geliyoruz uzaktalar ama...
Kasım kasım kasılıyorum :))
Belli etmiyorum
Senede bikaç kereyse idare et canım boşver

Bende sadece eşim tek gitmesin yanlız kalmasın diye gidiyorum . Gercekten konuştukları sohbet ettikleri vs konulardan çok sıkılıyorum onlara pek katılamıyorum saf dışı kalıyorum genelde sonra konuşkan olmadığımı düşünüyorlar belki de
Seni çok iyi anlıyorum canım
Her insanın fıtratı ayrı işte
Saygı duyuyorum

Size kalmis bir durum. Az konusuyor olmak sorun degil bence neticede aile buyukleriyle bir arada ne konusulur ki standart hal hatir sormak yeterli.

Biz esimin anne babasi ve kardesi disinda herkesle gorusuyoruz. Ramazanda da toplantilarimiz oluyor,hic tarzim olmamasina ragmen, bazen kandilde vs gunlerde de gorusmeler oluyor cok da dert degil benim icin.

Bende sadece eşim tek gitmesin yanlız kalmasın diye gidiyorum . Gercekten konuştukları sohbet ettikleri vs konulardan çok sıkılıyorum onlara pek katılamıyorum saf dışı kalıyorum genelde sonra konuşkan olmadığımı düşünüyorlar belki de
Saygı duyuyorum

Saygı duyuyorum

3 ayda bir sadece Kv ile diyelim
Anladım gerçekten sık degilmis.Ben aynı şehirde iken her hafta gidiyordum.Gitmek de oyle bir saatligine ugramak degil,bildigin yatakdan kalkınca gidiyorduk yoksa arıyordu kayınvalide nerede kaldiniz diye.Bayramda da ilk onlara gitmek zorundaydım.Evliligimin devam etmesinin tek nedeni 1.Yılin sonunda tayin görmemizdir.

Aslında her insandan öğreneceğin bir şeyler vardır. Sende biraz önyargı var gibi..Yaşın genç sanırım..Büyüklerin fikirlerini, yabana atma canım, onların tecrübeleri hayatımıza ışıktır aslında...birde gitmediğini düşün, eşinin gururu kırılacak, üzülecek..Kocanın ailesine ne kadar değer verirsen, emin ol eşinin gözünde senin değerin dahada artacak. Hatta yemeğe giderken ufak bir hediyede alırsan dahada güzel olur. Mutluluklar dilerim size..
Çok tesekkür ederim Haklısınız biraz önyargılıyım bazı konularda özellikle

Çoğumuz aynı durmdayız
kv kp yaşlı insanlar ne sohbetleri sarıyor ne muhabbetleri cok daralıyorum süreki gözüm saatte..
ve biz haftada bir kere kesin gidiyoruz ben ne yapayım ? kendimi biryerlerden atmam lazım o zaman
ama cocugumun için eşim için işte iyi kötü idare ediyorum ayaklarım gitmiyor ama ne yapacaksın..
evlendik diye aileleri yabana atamayız ki değil mi? biraz bakış acınızı değiştirin bence kendinizi daha iyi hissedersiniz.
ama kv kötü biri insan olup her gttiğimde benim burnumdan getirseydi
evime barkıma dahil olup huzurumu kaçırsaydı o zaman asla gitmezdim. yani bazı şeyler idare edilebilir.
Aynen işte bende idare ediyorum . Benim Kv de yaslı ama çok dinamik biri biraz da değişik biri . Aktif biri sosyal biri ben biraz asosyalim belki de

Tam üstüne bastın
Ben de şuan eş ailesindeyim
Ben de senin gibi kasılıyorum
Senede bir kere geliyoruz uzaktalar ama...
Kasım kasım kasılıyorum :))
Belli etmiyorum
Senede bikaç kereyse idare et canım boşver
Hah işte aynen öyle sevmemek değil de kasılıyorum aynı bende senin gübi :))) sanırım normal Şeyler bunlar

Back
X